Szállítási/fizetési információk

A megrendelt termékek kiszállítását a Sprinter Futárszolgálaton keresztül vállalja a Vagabund kiadó E.C. érintésmentesen házhozszállítva, utánvéttel fizetve.

Szállítási információk

Szállítási információk

ÉRINTÉSMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL
0 – 9.999 Ft:  2.490 Ft
10.000 – 19.999 Ft:  990 Ft
20.000 Ft felett:  INGYENES!

A szállítási cím kiválasztása:

A mezőbe írja be a nevét, az email-címét, és a telefonszámát, hogy a futár értesíteni tudja az érkezéséről, valamint a PONTOS lakcímet, ahova a kiszállítást megrendeli

A megrendelés módosítására a megrendelés leadása után már nincs lehetőség.

Számlázás, fizetési módok

A számlát minden esetben a Vagabund kiadó E.c. állítja ki, mindenkor a hatályos számviteli törvény és adójogszabályok által meghatározott adattartalommal, amely tartalmazhatja a szállítási költséget is, amennyiben a Vevő azt választotta.

A megrendelt termék kifizetése utánvéttel történik, a fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Amennyiben a Vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.
Webáruházunk megrendeléseit a Sprinter Futárszolgálat Kft. teljesíti, érintésmentesen házhozszállítva, a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is!