A HAJSZA 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER

9 999 Ft

A HAJSZA magyar kiadása!
 
Játékidő: kb 30-45  perc, 2 játékos részére, 10 éves kortól.
Jellemzők: aszimmetrikus paklik, hidden movement, többfunkciós kártyák, blöffölés – II. vh témában

Különlegessége: Párbajjáték, amelyben mindkét félnek különböző paklija van, amivel egymásra vadásznak, egyfajta izgalmas macska-egér játszma, amelyben túl kell járni a másik játékos eszén!
INFO: 6 db/karton
Nehézség: családi kategória
 

Nettó nagyker ár: 5.747 Ft/db
————————————————————————————————

 
🎩 Egy izgalmas csata részesei lehetünk, amely meghatározza a második világháború kimenetelét.
Blöffölés, taktika, izgalom, a II vh-ban – egy világhírű szerzőtől (Matthias Cramer – Watergate-ügy, Lancaster, stb)!
2 játékos részére egy izgalmas macska-egér játszma, amelyben az egyik játékos a Kriegsmarine, a másik játékos pedig a Brit Admiralitást személyesíti meg! Hidden movement és a félinformációk játéka lesz, a német oldal (Kriegsmarine) megpróbálja levadászni a konvojokat, a másik játékos (Brit Admiralitás) pedig vadászik a vadászra, a lényeg, hogy túl kell járni a másik eszén… mindössze 30 percben! 🙃 Ráadásul aszimmetrikus paklik irányítják ezt a tematikus játékot, mely a 2023-as év őszén fog felbukkanni a láthatáron.

A háttérsztori:

1939. szeptember: az Admiral Graf Spee német nehézcirkáló parancsnoka, Hans Langsdorff parancsot kap, hogy süllyesszék el a lehető legtöbb brit teherhajót az Atlanti-óceán déli részén. Célja, hogy feltartóztassa az Atlanti-óceánon áthaladó hajókat, és megakadályozza, hogy a szállítmányok eljussanak az Egyesült Királyságba és más célállomásokra.
Az első hónapokban beválik a terv: néhány héten belül az Admiral Graf Spee 9 teherhajót süllyeszt el, és csaknem 50 000 bruttó regisztertonnát küld a tengerfenékre. Ez a gigantikus veszteség hatalmas nyomással nehezedik a hadsereg parancsnokságára a londoni Whitehallban. A teherhajók legjobb védelme érdekében az Admiralitás több vadászcsoportot (3 csatahajót, 4 repülőgép-hordozót és 16 cirkálót) küld az Admiral Graf Spee felkutatására és megsemmisítésére.

A JÁTÉK CÉLJA

A Hajsza egy aszimmetrikus párbaj játék, ahol az egyik játékos a brit Királyi Haditengerészetet irányítja, míg a másik játékos a német Kriegsmarine-t képviseli. Mindkét játékost más-más cél vezérel. A győzelemhez a német félnek sikeresen rejtve kell maradnia a britek elől, és öt teherszállítóhajót kell elsüllyesztenie.
Mindeközben, a briteknek az Admiral Graf Spee-t kell üldözőbe venniük, majd egy végső csatában legyőzni a németeket. A játékot a csata győztese nyeri. Vajon a Királyi Haditengerészet képes lesz-e kihasználni számbeli fölényét, vagy a Kriegsmarine lesz az, akinek ravasz és rafinált stratégiájával sikerül megbuktatnia riválisát?
Egy izgalmas csata részesi lehetünk, amely meghatározza a második világháború kimenetelét.

 

Köszi a rendelést! 🙂

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 30-45 perc játékidő
  • Magyar nyelvű játékszabály:
  • Magyar kiadás!
  • Jellemzők: aszimmetrikus paklik, hidden movement, többfunkciós kártyák, blöffölés – II. vh témában

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A HAJSZA 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top