💎♠️ FARKASOK 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER

20 490 Ft

Beszerzés alatt!

A FARKASOK talán a legnagyobb sikerű társasjátékunk, az első kiadás 3 hónap elfogyott, az új kiadás június közepén érkezik!

Játékidő: kb 75 perc, 2-5 játékos részére, 14 éves kortól.
Moduláris tábla, változó felállás, terület-többség-hatás mechanizmus- farkasfalka témában
Különlegessége: Gyönyörű asztalképpel rendelkező farkasfalka szimulátor, amelyben egy okos lapkaátfordítós mechanizmussal előre kell megtervezni az elkövetkező akcióinkat!
INFO: 6 db/karton
Nehézség: családi – családi plusz kategória

——————————————————————————————————————————————————————

FARKASOK – magyar kiadás 🇭🇺
A Farkasok egy falkaépítő stratégiai játék 2-5 játékos számára. A játék a legrátermettebbek túlélésért folytatott küzdelme, miközben a játékosok a legnagyobb, legdominánsabb falkát területfoglalással, magányos farkasok toborzásával és zsákmányra vadászva próbálják összeállítani. Azonban ügyelniük kell arra is, hogy ne terjeszkedjenek túl vakmerően a riválisok uralta terepre, itt ugyanis elcsábíthatják falkájuk tagjait.

A döntéseket egy okos akcióválasztó mechanizmus irányítja. Minden akcióhoz olyan területlapkákat kell felfordítanod, amelyek megegyeznek azzal a tereppel, ahol az akciót végrehajtani szeretnéd. A kétoldalas lapkákon ebben a körben végrehajtott akcióid megszabják, hogy a következő körben milyen tereptípusokon hajthatsz végre akciókat. Ahogy kiterjeszted a falkád irányítását az egyes régiókra, egyúttal a falkád tulajdonságait is fejleszted, így a játék előrehaladtával még agresszívabb akciókat hajthatsz végre.

A játék közbeni három pontozási fázisban a játékosok minden régióban kiszámítják, melyikük van erőfölényben. A játék végén a játékosok összesítik a pontozási fázisokban szerzett győzelmipont-jelzőket, valamint a játékostábla hat pontozósávján elért legmagasabb győzelmi pontokat. A legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

A játék sikerességét jelzi, hogy megnyerte a 2023-as évi JEM Társasjáték Magazin díját!

 

Köszi a rendelést! 🙂

 

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 2-5 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 75 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás!
  • Letölthető magyar szabály:
  • Jellemzők: moduláris tábla, változó felállás, terület-többség-hatás mechanizmus- farkasfalka témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ FARKASOK 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top