💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás

20 000 Ft

Az utóbbi idők legnagyobb kedvence nálunk!
Várható beérkezés: 2023 karácsony

Kedvezményesen ELŐRENDELHETŐ lesz A MAGYAR KIADÁS!

Eredeti ár:
Jeruzsálem: Anno Domini – 21.990 Ft
Szállítási költség: 490 Ft
——————————
Összesen: 22.480 Ft
Kedvezményes ár: 20.000 Ft (ingyenes szállítással) + ajándék vajkaramellával! 🍧

Miért került kiadásra ez a játék? Úgy éreztem, hogy ez a téma mindenképpen megérdemel egy szép magyar kiadást!

Mikor érkezik be a játék, mikor kapom meg?
A játékot már augusztus elején leadtam a nyomdába, a tényleges gyártás remélhetőleg 2023 novemberében fejeződik be Kínában, és remélhetőleg még karácsony előtt ideér az előrendelők számára a játék!

Ha meggondolom magam, hogyan kapom vissza a pénzemet?
2 hétig mindenféle indoklás nélkül visszautalom a vásárlás értékét! Mindkettőnknek az a legjobb, ha tényleg csak akkor rendeled meg a Jeruzsálem: Anno Domini-t, ha tényleg érdekel a játék! 🙂

Hol tudom követni, hogy hol tart a játék?
A kiadó Facebook, Instagram, Twitter oldalán folyamatosan szórom az információkat, de a Hírlevelünkben is hírt fogod adni a játékról.
Bármi kérdésed van, a publikus felületeken, vagy akár email-ben tudok válaszolni!

JERUZSÁLEM: ANNO DOMINI – magyar kiadás 🇭🇺 – Az emberiség egyik legszebb története társasjáték formájában is átélhető!

Jeruzsálemben, időszámításunk 33. évében megjelent egy ember, aki megváltoztatta a történelem menetét. Városról városra járt, és egy másik világról beszélt. A szavai olyan valakinek a hatalmát és erejét sugározták, akinek nincs félelem a szívében, akinek hatalma van, és aki kimondja az igazságot. Ahogy népszerűsége egyre növekedett, a nép vallási vezetői, a Nagytanács és más templomi vének elkezdték fenyegetésnek tekinteni a tanításait. Úgy döntöttek, végleg elhallgattatják

Este Jézus hű követőivel, tanítványaival és az Apostolokkal összegyűltek egy asztal körül, hogy megosszák egymással a kenyeret és a bort, de még a saját tanítványai is azon vitatkoztak, hogy ki érdemli meg a legjobb helyet a Mester közelében.
Ők még nem tudják, de ez az utolsó közös eseményük: Az Utolsó vacsora!

A Jeruzsálem: Anno Domini játékban minden játékos a názáreti Jézus követőinek egyik közösségét képviseli, akik a közeli városokból és falvakból érkeztek Jeruzsálembe.
Igyekezzünk csatlakozni Az Utolsó vacsora helyszínén tartott összejövetelhez, ültessük le az Apostolokat a vacsorához és üljünk a lehető legközelebb Jézushoz és Apostolaihoz, hiszen minél közelebb kerülünk annál több pontok kapunk majd a játék végén: Ezt kártyák kijátszásával és a begyűjtött nyersanyagok ügyes és taktikus felhasználásával tehetjük meg.
További pontokat is kapunk a begyűjtött és meghallgatott Példabeszéd lapkákért is.

A táblán különböző bibliai helyszínekre (Jeruzsálemi piac, a Puszta, a Hegy, a Tó és a Templom) követőinket küldjük, hogy követ, kenyeret és halat szerezzünk, valamint denáriusokat vagy kártyákat, amelyek több és újabb akciókat is lehetővé tesznek számunkra. Választhatunk többek között a Példabeszéd meghallgatása, Jószándék kinyilatkoztatása, Követő megszólítása akciók közül, amelyekkel leülhetünk Az Utolsó Vacsora asztalához, vagy nyersanyagokat is szerezhetünk.
Mindez addig történik, amíg a Nagy Tanács türelme elfogy, és amikor ez bekövetkezik, a játék végét ér és a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

A modern társasjáték az év egyik legnagyobb meglepetése, egyrészt a bátor és hihetetlenül tematikus témaválasztásával, másrészt a egyszerű és meglepően logikus felépítésű játékmechanikájával és szabályaival.
Jó játékot és kellemes szórakozást!

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, és küldöm is a JERUZSÁLEM:ANNO DOMINIVEL együtt!
🙂

Föld és víz – 10.000 Ft
Port Royal Big Box – 10.000 Ft
Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
Ellenállás! – 10.000 Ft
A Hajsza – 10.000 Ft
A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
Acélmágnás – 12.000 Ft
Sör és kenyér – 12.000 Ft
Farkasok – 18.500 Ft
Királyi áru 5.000 Ft
Virágvarázs 5.000 Ft

Köszi a rendelést! 🙂
Egy kis bemutató a Vagabund műhelyből:

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12+ éves kortól
  • kb 90 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás
  • Letölthető magyar szabály:

  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, pakliépítés, munkáslehelyezés különböző munkás (apostol) típusú figurákkal, előnylapkák – bibliai témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top