AHOY 🇬🇧

15 990 Ft

Különböző vízi lények versengenek a hírnévért a nyílt tengeren!

Az Ahoy egy enyhén aszimmetrikus játék, ahol 2-4 játékos ölti magára a nyílt tengeren hírnevet kereső katonák és kalandorok szerepét.

Az egyik játékos irányítja a Bluefin Squadront, a cápákból és fogas barátaikból álló csapatot, akik ezeken a vizeken járőröznek, és lőfegyverrel vagy karddal tartják fenn a rendet. Egy másik játékos irányítja a Mollusk Uniont, a tenger alatti lények és harcostársaik szövetségét, akik azért küzdenek, hogy visszaszerezzék ősi otthonukat. A több emberrel zajló játékokban egyes játékosok csempészeket irányítanak, öntörvényű kapitányokat, akik blokádokat törnek át, hogy luxuscikkeket és alapvető dolgokat csempészhessenek, és eljuttassák azokat azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rájuk – vagy éppen a legtöbb pénzzel rendelkeznek. Fedezzük fel a tengereket. Játék közben egy egyedi térképet készítünk pazar kétrétegű régiólapokon, amely tele van kincsekkel, veszélyes roncsokkal és hatalmas tengeri áramlatokkal.

A csapat amelyiknek a Rootot and Oath-t köszönhetjük, most elhozta nekünk az Ahoy-t, mely mély, interaktív játékmenetet kínál gyorsan játszható és könnyen megtanulható társasjátékban, a Kyle Ferrin gyönyörű illusztrációi által életre keltett színes környezetben.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 45-75 perc játékidő
  • Nyelvfüggő kalózcsata!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: aszimmetrikus játék, moduláris tábla, terület-többség elven működő, fogd-és-vidd mechanika – tenger és kalózok témában!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AHOY 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top