Amritsar: Az Aranytemplom + Arborétum 🇭🇺 – magyar kiadás

Original price was: 27 980 Ft.Current price is: 19 990 Ft.

CSOMAGAJÁNLAT: AMRITSAR: AZ ARANYTEMPLOM + Arborétum
2 csúcs társasjáték 1 csomagban!

Amritsar: Aranytemplom 🇭🇺 magyar kiadás!

Az indiai Amritsar (Szent Nektár Tava) városa ad otthont az Aranytemplomnak, vagy más nevén Harmandir Száhibnak. Ezt a látványos épületet világszerte a szikh közösség szent
helyeként ismerik, és egyben a Föld egyik leghíresebb zarándokhelye is. Miután többször is lerombolták, Randzsit Szingh Maharadzsa, az indiai Szikh Birodalom megalapítója a XIX.
század elején márványból és rézből újjáépítette, és a templom felső szintjét 750 kg tiszta arannyal borította be, amelyről végül az Aranytemplom a nevét kapta.

Az Amritsar: Aranytemplom társasjátékban a játékosok a kor különböző személyiségeit képviselik, akik 3 évtizeden át kitartóan segítették a Szikh Birodalom Maharadzsáját az
Aranytemplom újjáépítésében, biztosítva számára a templom minden részéhez szükséges alapanyagokat. Ehhez a munkásokat és az általuk elvégzett akciókat a lehető legoptimálisabban
és leghatékonyabban kell majd megszerveznünk.

Egy ügyes mechanizmus alapján, amely a klasszikus mankala játékok vetési rendszerére épül, a játékosok a különböző munkásokat és saját elefántjukat fogják használni a szükséges feladatok elvégzéséhez. A körünk során 1-3 akciót végezhetünk attól függően, hogy mennyire jól  menedzseltük a munkásainkat és az elefántunkat. Ezek az akciók erőforrások gyűjtéséből a kőbányában vagy a piacon, a különböző tudásszintek előrehaladásából, és saját játékostáblánk fejlesztéséből, Mahout-akciókból és főként adományok adásából a templomnak állnak majd, azzal a céllal, hogy minél több presztízspontot szerezzünk.
A harmadik évtized végén az lesz a győztes játékos, aki a legtöbb Presztízspontot éri el!

ARBORÉTUM – 🇭🇺  magyar kiadás

Mi sem szemlélteti úgy a természet szépségét, mint egy Arborétum vibráló színkavalkádja. Az Arborétumba látogatók számára tervezhettek színpompás rügyekkel és levelekkel szegélyezett sétaútvonalakat. Az élénk cseresznyevirág, az illatos som és a tekintélyes tölgy mind-mind helyet kapnak ezen a békés helyen. Ám a harmonikus légkör mögött egy igazi versengésre ösztönző játék rejtezik. El kell döntenetek, mely kártyáitokat helyezitek el Arborétumotokban, és hogy melyeket tartjátok meg a kezetekben, mivel csak a legtapasztaltabb arborétumvezető nyerheti el a természet legnagyobb rajongója címet.

Az Arborétum nemcsak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselnünk az utolsó pillanatig.
Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik.
Az egyedi, már-már művészi grafikával rendelkező kártyajáték utolsó példányai még megvásárolhatók!

Az elefántok már dübörögnek, és átszáguldunk a bemutatón is:

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 60-120 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Hivatalos magyar nyelvű szabály:


  • Jellemzők: mankala, munkáslehelyezés – különböző figuratípusokkal, terület-beépítés – varázslatos India témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amritsar: Az Aranytemplom + Arborétum 🇭🇺 – magyar kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük