Amritsar: Az Aranytemplom 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER

20 490 Ft

Játékidő: kb 60-120 perc, 1-4 játékos részére, 14 éves kortól.
Mankala, munkáslehelyezés – különböző figuratípusokkal, terület-beépítés – varázslatos India témában.
Különlegessége: Gyönyörű asztalképpel és nagyon jó minőségű komponensekkel készült a játék, valamint össze kell hangolnunk az akcióinkat, hogy a lehető  hatásfokkal  tudjunk építkezni, a saját játékostáblánkon, és a főtáblán is.
INFO: 6 db/karton
Nehézség: családi – családi plusz kategória
————————————————————————————————–

Amritsar: Aranytemplom 🇭🇺 magyar kiadás

Az indiai Amritsar (Szent Nektár Tava) városa ad otthont az Aranytemplomnak, vagy más nevén Harmandir Száhibnak. Ezt a látványos épületet világszerte a szikh közösség szent
helyeként ismerik, és egyben a Föld egyik leghíresebb zarándokhelye is. Miután többször is lerombolták, Randzsit Szingh Maharadzsa, az indiai Szikh Birodalom megalapítója a XIX.
század elején márványból és rézből újjáépítette, és a templom felső szintjét 750 kg tiszta arannyal borította be, amelyről végül az Aranytemplom a nevét kapta.

Az Amritsar: Aranytemplom társasjátékban a játékosok a kor különböző személyiségeit képviselik, akik 3 évtizeden át kitartóan segítették a Szikh Birodalom Maharadzsáját az
Aranytemplom újjáépítésében, biztosítva számára a templom minden részéhez szükséges alapanyagokat. Ehhez a munkásokat és az általuk elvégzett akciókat a lehető legoptimálisabban
és leghatékonyabban kell majd megszerveznünk.

Egy ügyes mechanizmus alapján, amely a klasszikus mankala játékok vetési rendszerére épül, a játékosok a különböző munkásokat és saját elefántjukat fogják használni a szükséges feladatok elvégzéséhez. A körünk során 1-3 akciót végezhetünk attól függően, hogy mennyire jól  menedzseltük a munkásainkat és az elefántunkat. Ezek az akciók erőforrások gyűjtéséből a kőbányában vagy a piacon, a különböző tudásszintek előrehaladásából, és saját játékostáblánk fejlesztéséből, Mahout-akciókból és főként adományok adásából a templomnak állnak majd, azzal a céllal, hogy minél több presztízspontot szerezzünk.
A harmadik évtized végén az lesz a győztes játékos, aki a legtöbb Presztízspontot éri el!Az elefántok már dübörögnek, és átszáguldunk a bemutatón is:

 

Cikkszám: Amritsar: Az Aranytemplom - magyar kiadás- NAGYKER Kategória: Címkék: , ,

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 60-120 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Hivatalos magyar nyelvű szabály:


  • Jellemzők: mankala, munkáslehelyezés – különböző figuratípusokkal, terület-beépítés – varázslatos India témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amritsar: Az Aranytemplom 🇭🇺 – magyar kiadás – NAGYKER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top