💎♠️ ARBORÉTUM 🇹🇯 Magyar kiadás – NAGYKER

7 490 Ft

Játékidő: kb 30 perc, 2-4 játékos részére, 8 éves kortól
Lapkalehelyezős kártyajáték, kézből gazdálkodós, gyűjtögetős – fák témakörben.
Különlegessége: egymásba kapcsolódó sorozatokat kell építeni és állandóan újra kell tervezni a stratégiánkat!

Mi sem szemlélteti úgy a természet szépségét, mint egy Arborétum vibráló színkavalkádja. Az Arborétumba látogatók számára tervezhettek színpompás rügyekkel és levelekkel szegélyezett sétaútvonalakat. Az élénk cseresznyevirág, az illatos som és a tekintélyes tölgy mind-mind helyet kapnak ezen a békés helyen. Ám a harmonikus légkör mögött egy igazi versengésre ösztönző játék rejtezik. El kell döntenetek, mely kártyáitokat helyezitek el Arborétumotokban, és hogy melyeket tartjátok meg a kezetekben, mivel csak a legtapasztaltabb arborétumvezető nyerheti el a természet legnagyobb rajongója címet.

Az Arborétum nemcsak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselnünk az utolsó pillanatig.
Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik.
Az egyedi, már-már művészi grafikával rendelkező kártyajáték már meg is vásárolható!

Rövid szabály, gyönyörű kártyák és ravasz játékmenet – ez az ARBORETUM!

Minden játékos egy sétaútvonalat épít önmaga előtt, minél hosszabb a sorozata, annál több pontot érhet el a játék végén. Egy sor akkor számít érvényesnek, ha növekvő, vagy csökkenő számsorozat és a kezdő és végső kártya ugyanolyan fafajtából áll. Tulajdonképpen különböző színű, de egymásba kapcsolódó sorozatokat kell egymásba fűznünk – ha tudunk.
A játék érdekessége abból áll, hogy nemcsak a sétaútvonalunkat kell okosan menedzselnünk, hanem ügyelnünk kell arra, hogy milyen lapokat dobunk el minden körben és tartunk meg a játék végére a kezünkben, mert a végső pontozásnál ezekkel a kártyalapokkal próbáljuk érvényesíteni a sorozatainkat. Minden körben azokat a kártyákat eldobjuk, amelyekre nincs szükségünk, de abban biztosak lehetünk, hogy ezeket a lapokat más játékosok boldogan felveszik és beillesztik a sétaútvonalukba, sok-sok pontot szerezve ezzel…
A játék végén csak az a játékos kap pontot a sétaútvonaláért, aki abból a fafajtából a legértékesebbet meg is tudja tartani a kezében.
Összegezve: a legnagyobb dilemma a játékban az, amit meg kell oldanunk, hogy milyen fafajtákat gyűjtünk önmagunk előtt a legjobb kombinációban, milyen kártyákat dobunk el, ami másnak jó, és mit tartunk meg a játék végi pontozáshoz.
Ötletes, kombinatív, gyönyörű és szórakoztató – jó játékot!

 

Cikkszám: Arboretum - NAGYKER Kategória: Címkék: , ,

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • Játékidő: 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték
    Véleményem szerint az utóbbi idők egyik legjobb kártyajátéka, ráadásul ketten is jól működik – kihagyhatatlan játék. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ ARBORÉTUM 🇹🇯 Magyar kiadás – NAGYKER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top