♠️ CASCADIA – új kiadás 🇬🇧 🎬

15 990 Ft

(4 vásárlói értékelés)

Cascadia – eredeti, angol nyelvű kiadás, minimálisan nyelvfüggő 🙂

Create the most harmonious ecosystem as you puzzle together habitats and wildlife!

Cascadia is a puzzly tile-laying and token-drafting game featuring the habitats and wildlife of the Pacific Northwest.

Players take turns building out their own terrain area and populating it with wildlife. Players must create a diverse and harmonious ecosystem as each animal species has a different spatial preference, and each habitat must be placed to reduce fragmentation and create wildlife corridors. Cascadia involves a unique dual-layer puzzle that progresses over time as more habitats and wildlife are added to each player’s individual ecosystem. Players score points by creating the most harmonious spatial arrangements of wildlife, and also by creating the largest contiguous habitat corridors.

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 30- 45 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály a dobozban!
 • Minimálisan nyelvfüggő
 • Jellemzők: absztrakt játék, puzzle, draftolás, lapkalehelyezés, mintaépítés, természet téma

 

♠️ CASCADIA – új kiadás 🇬🇧 🎬 termékről 4 értékelés

 1. Kurucz Péter

  Igazi terület építős játék, amelyben a Cascadia csodálatos nemzeti parkját kell szabályok alapján építenünk. Az állatok elhelyezésének változatos szabálya végtelen újra játszhatóságot biztosít. Kreatív és egyben taktikai játék is kettő vagy akár több főre is.

 2. Farkas Péter

  A családunknak nagyon bejött ez a játék, úgy gondolom, hogy (legalábbis részünkről) megérdemelt a hype. Felnőtteknek és általános iskolás gyerekeknek is egyformán tetszett, jó következő szint lehet olyan gyerekeknek, akiknek már nem teljesen ismeretlen a társasjátékok világa. Nagy az újrajátszhatóság a különböző kezdőlapkáknak és a pontozólapoknak köszönetően. Ketten és négyen is ugyanolyan jól működött.

 3. S. Istvánné

  Az egyik legjobb családi játék a Ticket to ride mellett! Szép alkatrészek, 1 órán belüli játékidő, élvezetes játékmenet. Egyedül az interakció lehetne egy kicsit több, de így is nagyon jó játék.

 4. Leidenbach Laura

  Könnyen tanulható, szép garfikájú családi társasjáték. Mi nagyon szeretjük. 2 fővel vagy akár négyen is ugyanolyan jól működik. Sokszor asztalra kerül.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top