💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA 🇹🇯 – 2., javított kiadás – NAGYKER

5 000 Ft

Játékidő: kb 30-45 perc, 2-4 játékos részére, 9 éves kortól.
Jellemzők: Moduláris tábla, gyűjtögetős, blöffölős kalandjáték, licitálás –  Indy Jones témában
Különlegessége: Félinformációkkal megpróbáljuk félrevezetni az ellenfeleinket vagy kiesünk a játékból…
Nehézség: családi kategória

——————————————————————————–

Chachapoya 2. kiadása – nagydobozos, bővített kiadás, új kártyák, új szabályok, új bónuszlapkák, játékostábla és új izgalmak. Járj Indy nyomában!

 
A Chachapoya tartalma: 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db Chachapoya pénzérme, játéktábla a dobó és húzópaklihoz, 1 db játékszabály

Változás az első kiadáshoz képest:
🎲 1. Nagyobb lett a doboz (23 cm x 23 cm), hogy minden promó és akár a kiegészítő is beleférjen (még a playmat is!) 

🎲 2. 25 db játékvégi bónusztoken került bele a játékba (eddig csak 1-1 db volt minden játékosnak), amely sokat csavar a pontozáson és taktikázáson!
🎲 3. Az előrendelők számára 2 db új promókártyát küldök ajándékba + 1 új típusú kalandorkártya (Szerencsejátékos) is belekerült a játékba!
🎲 5. 75 db kalandorkártya került a játékba, ami azt jelenti, hogy egyrészt 5 személyessé vált a játék, másrészt a nagyobb pakli miatt kevesebbet kell majd keverni több játékos esetén.
🎲
6. Játéktábla a dobó- és húzópaklinak (összeilleszthető a Yapalocté expedícióban található játéktáblával!)
🎲 7. Chachapoya pénz, ezek a legfontosabb változás! A pénzek segítségével módosíthatjuk a licitet, majd a játék folyamán a megszerzett pénzek segítségével tokeneket vásárolhatunk, amelyeket vagy a játék közben használjuk fel kalandorkártyák vásárlására, vagy a játék végi bónuszokkal kombinálhatjuk megszerzett kincskártyáinkat!
🎲 8. Felújított játékszabály, több pontban gyorsítottam és egyszerűsítettem a játékot, megmaradt a játékélmény, viszont taktikusabb, tervezhetőbb lett a játék!
🎲 9. A doboz eleje és a hátoldalán is UV lakkot kapott, sokkal szebb lett a szemnek!
Mi nem változott? 🙂 Továbbra is izgalmas és szórakoztató a játék!

Dél-Amerika, az 1930-as évek eleje.  A világ legkiválóbb kalandor-régészei vagyunk, de nem múzeumok megbízásából dolgozunk, hanem szigorúan csak saját szakállunkra… Ez a specialitásunk, ősi kultúrák műkincseit fedezzük fel és a fekete piacon értékesítjük a legnagyobb titokban. Most viszont összefogtunk a hatalmas zsákmány reményében, közösen feltérképeztük és felfedeztük a kontinens legkülönlegesebb kincseit. Hatalmas siker koronázta az erőfeszítéseinket, de most hogyan fogunk osztozni az értékes műkincseken? Az fel sem merült egyikünkben sem, hogy igazságosan…

A játékosok licitálás útján fognak kalandoraik segítségével kincseket és bálványokat szerezni, ügyesen kell blöffölniük és kombinálniuk, hogy a játék végére a legértékesebb és legtöbb pontot érő műkincseket sikerüljön begyűjteni. Vigyáznunk kell, sem túl kapzsik, sem túl gyávák nem lehetünk, mert akkor vagy kiesünk a játékból, vagy üres kézzel távozunk. Egyensúlyban kell tartanunk a mohóságunkat és a szerénységünket, ami nem lesz könnyű…

Molnár Peti (Draft vlog) megnézi, mi van a dobozban:

How to play Chachapoya (EN):

Cikkszám: Chachapoya-2.kiadás - NAGYKER Kategória: Címke:

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • Játékidő: 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték
  • Magyar nyelvű szabály:
  • játéktábla, 50 db nagyméretű kincskártya, 75 db kalandorkártya, 25 db játék végi bónusztoken, 70 db pénzérme, játéktábla a dobó- és húzópakli részére, 1 db játékszabály

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎🎩 ♠️ ✅ CHACHAPOYA 🇹🇯 – 2., javított kiadás – NAGYKER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top