CLAIM: Reinforcements – FIRE EN

5 000 Ft

CLAIM – Tüzes pakli, ez a legújabb kiegészítő, melyhez most színes, nyomtatott magyar szabályt adunk ajándékba!

A Tűzelementálok a létező legmélyebb bugyrokból és legsötétebb helyekről próbálnak a felszínre törni, hogy részesei lehessenek a küzdelemnek. Nyomukban Démonok, Csalók és Méregkeverők járnak, tarsolyukban rengeteg kellemetlen meglepetéssel.
A pánikhangulat fokozódik és a tűz tovább terjed a világban, már senki sincs biztonságban. Fuss el! Repülj el! Csússz-mássz!
Megjegyzés: Ez egy kiegészítő, a játékhoz szükségünk lesz a CLAIM vagy a CLAIM2 játékok valamelyikére.

Megjelent a CLAIM Fire kieg, mely hoz egy durva csavart a játékban! Hogy mit? Nézd meg Szekeres Feri bemutatóját!
A magyar kiadás leghamarabb 2022-ben érkezik csak, de a szabály nemsokára felkerül és jól használható lesz a Tüzes pakli is.
2021-ben valószínűleg a MAGIC pakli jön leghamarabb magyarul és még egy 2021-es új, még nem ismert pakli, ami még titok!

Az új király meghalt, és csak egy évet töltött a trónon! Nem túl hosszú élet egy király számára. Most öt új frakció csatlakozott a hatalmi harcokhoz, hogy megszerezzék a trónt. A gnómoknak fogsz kedvezni, feltételezvén, hogy megvédenek az óriások dübörgő lépteitől? Kihasználod a látnokok bölcsességét? Magadhoz tudod édesgetni a félénk trollokat, hogy támogassák az ügyedet? Vagy a sárkányok erejére támaszkodsz? Elővigyázattal válassz támogatókat és követeld a trónt!

A CLAIM kártyajáték Univerzuma több pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!

A CLAIM Erősítés – Magic egy gyors, mindössze 15-20 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, amely kiegészítő pakli, önmagában nem játszható, szükséges hozzá a CLAIM vagy a CLAIM 2. Új frakciók kapcsolódnak be a játékba, őket is meg kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Varázslók, Druidák, Alakváltók és 18 különféle varázstárgyat is játékba kerül… és mindez kedves, humoros grafikával!

Megjegyzés: a CLAIM Reinforcements MAGIC kiegészítő, a játékhoz szükséges a CLAIM/CLAIM2 játékok valamelyikére!

…az egész sorozatot megvásárolhatod akciósan is – KLIKK!

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 25 perc játékidő
  • Magyar nyelvű szabály hamarosan  letölthető!
     
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggetlen
  • Jellemzők: ütés-vivős kártyajáték, fantasy téma, kieg – szükséges hozzá a Claim vagy a Claim 2 alapjáték!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CLAIM: Reinforcements – FIRE EN” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top