🥷 CÓATL EN – sérült doboz

5 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Szállítás közben sarkán sérült doboz, belül hibátlan! 🙁

Közeleg az új azték főpap kinevezése. A posztra jelentkezők, hogy bebizonyítsák érdemüket, egy rangos megmérettetésre készülnek, hogy lenyűgözzék az isteneket.
Faragd ki a legbonyolultabb és legelegánsabb Cóatl szobrot (a Cóatl egy tollas kígyó), hogy győztesen lépj elő és elnyerd az azték főpap hőn áhított címét.

A JÁTÉK ÁTTEKINTÉSE:
A játék során Tollaskígyókat alkottok olyan fej, farok és testrészek összekapcsolásával, amelyek megfelelnek a teljesíteni kívánt Próféciakártyák követelményeinek. Minél több Próféciakártya követelménye teljesül, annál több presztízspontot kaptok. Szerezhettek Cóatl bónusz presztízspontokat is, ha teljesül az egyik Templomkártya elvárása. A játék végét az a játékos váltja ki, aki befejezi a 3. Tollaskígyóját, vagy ha elfogy a test részeinek kínálata.

A JÁTÉK CÉLJA
Egymással versenyeztek, hogy ki hozza létre legrangosabb pontokat adó Tollaskígyóját. A játék végén, aki a legtöbb presztízsponttal rendelkezik, megnyeri a játékot.

The election of the Aztec High Priest is imminent. In order to prove their value and merit, the contenders engage in a race for prestige to win the favor of the gods. Will you be able to make the most beautiful sculptures of feathered snakes (called Cóatl) to stand out and gain access to the coveted title of High Priest?

In Cóatl, players work to build the most beautiful and valuable serpents. The serpents, or Cóatl, are constructed with a head, a tail, and a number of body tiles, each made from chunky, colorful plastic. On a turn, players will either take tiles from the central board to their personal board, or work to construct one of their Cóatls with the different tiles they’ve collected.

The game end is triggered when one player finishes their third Cóatl. Players receive points for fulfilling objectives, and the one with the most is named the new High Priest!

Szekeres Feri játékbemutatója itt látható! – Jó játékot!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 30-60 perc játékidő
 • Nyelvfüggetlen kiadás
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Jellemzők: absztrakt, stratégiai játék, kézből gazdálkodós, gyűjtögetős, összeillesztős játék – azték téma

🥷 CÓATL EN – sérült doboz termékről 1 értékelés

 1. Neumann Dániel

  Egy könnyed, de teljesen jól működő családi játék, amit csak ajánlani tudok kipróbálásra. Az 1 órás játékidő alatt nem lesz unalmas, lehet benne gondolkodni is (amennyire egy családi játékban kell) és a kis legózás a törzs/fej/farok részekkel jó érzés. Emellett a játék szerintem nagyon szép is.
  Ennél többet is megért nekem ez a játék, a sérülés ne tántorítson el senkit! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top