Crossing Oceans – Óceánok vándora

17 990 Ft

A Crossing Oceans (Át az óceánon) feleleveníti az óceánjárók aranykorát!

Az ötven történelmi jelentőségű hajót felvonultató Crossing Oceans társasjátékban megelevenedik az óceánjáró hajók hőskora a 20. század fordulóján. Az egyre nagyobb és gyorsabb gőzhajók forradalmasították a tengeri közlekedést. A merész hajózási társaságok gőzhajójáratokat indítottak a világ legnagyobb kikötőibe. A modern acélóriások felváltották a hagyományos vitorlás hajókat, és mindent latba vetve versengtek, hogy megszerezzék a dominanciát a hajózási útvonalakon.

Építsünk fel magunknak egy virágzó kereskedelmi flottát, és vezessük azt a csábító gazdagság felé. Szerezzük meg a legmodernebb gőzhajókat a piacon, és vegyük át az értékes kikötőket riválisainktól. Építsük fel a kereskedelmi ügynökségek és szénraktárok kiterjedt hálózatát, hogy növelni tudjuk flottánk hatékonyságát. Használjuk ki a különféle lehetőségeket, hogy jövedelmező szállításokat hajtsunk végre, és nyerjük el az Atlanti-óceán tekintélyes Kék Szalagját.

A Crossing Oceans átveszi a 2017-es Transatlantic társasjáték témáját és néhány elemét, ugyanakkor egy teljesen új játékélményt kínál a nagy történelmi térképen.

A köre során a játékos feltehet egy hajót a táblára, vagy szerződést köthet, három különböző módon használhatja fel a szerződéseket (opcionális), és kiválaszthat egy akciót a rondellán. (A fő eltérés ebben az új fejlesztésben az, hogy ez egy rondella-mechanizmusú, nem pedig kártyavezérelt játék.)

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 60-90 perc játékidő
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • MAGYAR nyelvű rajongói szabály letölthető:
  • Jellemzők: gazdasági játék, rondella, szállítás – transatlanti témában

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crossing Oceans – Óceánok vándora” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük