Drill to Win!

9 990 Ft

Beszerzés alatt!

Trükkös, egyszerű és szórakoztató kártyajáték! 

A Drill to Win! című 2-4 fős kártyajátékban földgázkitermelő vállalatokat vezetünk, amelyek kutatási mezőkön befektetéseket eszközölnek és kutatófúrásokat végeznek azért, hogy értékes földgázt nyerjenek ki a földkéregből. Minden játékos ugyanolyan lehetőségekkel rendelkezik, és saját ügyessége, valamint a kockázatvállalási hajlandósága, meg azért egy kis szerencse dönti el, hogy sikeres lesz-e egy adott fúrási ciklusban a kutatási mezőkön!
A játékosoknak állandóan változó körülmények között kell a legoptimálisabb döntést meghozniuk!

A játékosok sorrendben fektetnek be, azaz helyeznek le Befektetéskártyákat a választásuk szerinti kutatási mezőkön végzett kutatófúrásba, ameddig valamelyik játékos ki nem váltja a kutatási mező szerinti kutatási ciklus végét és értékelés nem következik!
Megjegyzés: A Befektetéskártyák értéke a befektetett összeget szimbolizálja!
A kutatási ciklus végén értékeljük az adott kutatófúrásba befektető vállalatok, azaz a játékosok kockázatvállalását és befektetési szándékának nagyságát. Először az a játékos, aki a legutolsó befektetést eszközölte, kutatási bónuszt kap. Ezután az a játékos, aki összességében a legnagyobb pénzösszeget fektette be a kutatófúrásba a kutatási ciklusban, kitermelheti a kutatófúrás által feltárt összes
földgázt (illetve adott esetben olajat) a kutatási mezőről.
A játékban fontos, hogy vagy a legjobb időben, vagy a legnagyobb értékben fektessünk be az egyes kutatási mezőkön induló
kutatófúrásokba!
A játék győztese az a földgázkitermelő vállalatot vezető játékos lesz, aki összességében a legnagyobb pontértékű földgázt gyűjtötte össze a játék végére!

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 9 éves kortól
  • kb 20 perc játékidő
  • Angol és magyar nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: kártyajáték – energia témában

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Drill to Win!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top