♠️ Resist! 🇬🇧

8 000 Ft

Spanyolorsz√°g, 1936. Franco t√°bornok √©s csapatai elŇĎret√∂rnek Spanyolorsz√°gban, √©s ezzel kezdet√©t vette a polg√°rh√°bor√ļ, a testv√©rharc √©s az elnyom√°s hossz√ļ idŇĎszaka.
A spanyol polg√°rh√°bor√ļt k√∂vetŇĎen egyes, a K√∂zt√°rsas√°ghoz hŇĪ csoportok folytatt√°k a fegyveres harcot, elsz√°nt partiz√°ncsapatokat alak√≠tottak ki, amelyek ‚ÄěMaquis” n√©ven v√°ltak h√≠ress√©. Ezek a b√°tor f√©rfik √©s nŇĎk a hegyek k√∂z√∂tt az √©let√ľket kock√°ztatva rejtŇĎzk√∂dtek √©s harcoltak, hogy megv√©dj√©k a demokr√°cia eszm√©it √©s a szabads√°got. Vel√ľk szemben √°llt Franco t√°bornok hadserege, a Polg√°rŇĎrs√©g √©s a CsendŇĎrs√©g. Az ellen√°ll√≥k a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ sor√°n Franciaorsz√°gban t√∂k√©letes√≠tett√©k gerillaharcukat, √©s elsz√°ntan k√ľzd√∂ttek az√©rt, hogy visszaszerezz√©k a haz√°jukat.
Minden egyes partizánt egyetlen cél vezérelt: ellenállni bármi áron!

Az Ellen√°ll√°s! egyszem√©lyes j√°t√©k, amelyben spanyol partiz√°nok k√ľzdenek Franco t√°bornok csapatai ellen – izgalmas k√ľldet√©seken kereszt√ľl.
B√°tor partiz√°nok kis csapat√°t ir√°ny√≠tod, akik elhat√°rozt√°k, hogy ak√°r √©let√ľk √°r√°n is v√©grehajtj√°k a feladatokat, legyŇĎzik az ellens√©get √©s meg√≥vj√°k a civil lakoss√°g √©let√©t!

Vezesd gyŇĎzelemre partiz√°nok maroknyi csapat√°t, akik az√©rt k√ľzdenek, hogy a visszakapja szabads√°g√°t a sz√ľlŇĎf√∂ldj√ľk!

TARTALOM:
Р32 Ellenségkártya
– 8 Civilk√°rtya
Р1 Játékos segédlet
– 20 K√ľldet√©sk√°rtya
Р6 Kémkártya
– 24 Partiz√°nk√°rty
Р1 Játékszabály
Р1 Forgatókönyv

Hamarosan √©rkezik a bemutat√≥ vide√≥ is! ūüôā

Leírás

TARTALOM:

  • 1 j√°t√©kos r√©sz√©re
  • 10 √©ves kort√≥l
  • kb 20-40 perc j√°t√©kidŇĎ
  • Angol nyelvŇĪ kiad√°s
  • JellemzŇĎk: k√°rtyaj√°t√©k, k√©zbŇĎl gazd√°lkod√≥s, pakli√©p√≠tŇĎ, draftol√°s, push your luck, spanyol polg√°rh√°bor√ļ t√©m√°ban

√Črt√©kel√©sek

Még nincsenek értékelések.

„♠️ Resist! 🇬🇧” √©rt√©kel√©se elsŇĎk√©nt

Az e-mail c√≠met nem tessz√ľk k√∂zz√©. A k√∂telezŇĎ mezŇĎket * karakterrel jel√∂lt√ľk

Go to Top