Endless Winter CAVE PAINTINGS kieg

9 490 Ft

ENDLESS WINTER KIEGÉSZÍTŐ

  • Cave Paintings Expansion

Hódíts meg új földeket, növeld a népességet, és emelj óriási kőépítményeket – egy végtelen tél idején!

Tervezte: Stan Kordonskiy (Dice Hospital, Rurik, Lock Up), fejlesztette: Jonny Pac (Coloma, Sierra West, Lions of Lydia), a szólómódot tervezte: Drake Villareal (Solani, Spook Manor), illusztrálta: The Mico (Raiders of the North Sea, Paladins of the West Kingdom, Valeria).

Az Endless Winter: Paleoamericans (Végtelen tél: Amerika őslakosai) Észak-Amerikában, i.e. 10 000 körül játszódik. A játékosok több generáción keresztül irányítják törzseik fejlődését – a nomád vadászó-gyűjtögetőkből virágzó törzsi társadalommá alakulva. A játék során a törzsek vándorolnak és új területeket népesítenek be, új kultúrát hoznak létre, ősállatokra vadásznak, és hatalmas kőépítményeket emelnek, melyeknek az utókor is csodájára jár.

Az Endless Winter egy euro-stílusú játék, amely innovatív módon ötvözi a munkáslehelyezést és a pakliépítést. A játékosok minden körben különféle területekre küldik törzstagjaikat, és kártyák kijátszásával, valamint nyersanyagokkal fizetnek az akciókért. A törzskártyák további munkaerőt, míg a kultúrakártyák számos egyedi hatást biztosítanak. Alternatív megoldásként a kártyákat félre lehet tenni egy körvégi Napfogyatkozás fázishoz, ahol egyidejűleg felfedve megszabják az új játékossorrendet, és különböző bónuszakciókra adnak lehetőséget.

A játék olyan összefonódó rendszerek és mechanizmusok újszerű keverékét tartalmazza, mint például a többféleképpen használható kártyák, a terület-befolyásolás, a lapkalehelyezés és a készletgyűjtés. Ráadásul számos út vezet a győzelemhez. Négy pörgős kör után a játékosok összeszámolják pontjaikat, és a legtöbb pontot szerző törzs nyer!

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 120 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Kiegészítő, szükséges hozzá az Endless Winter társasjáték!
  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, moduláris tábla, pakliépítés, gyűjtögetés, munkáslehelyezés – prehistoric témában – KS exclusive kiadás

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Endless Winter CAVE PAINTINGS kieg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük