CALICO EN – sérült

8 490 Ft

Értékelés 4.86 az 5-ből, 7 értékelés alapján
(7 vásárlói értékelés)

A CALICO 2. angol nyelvű kiadása MEGÉRKEZETT, és indítottunk egy lenyűgöző AJÁNLATOT!
CALICO és már meg is nézheted Molnár Peti DRAFT Vlog játékbemutatóját, melynek a végét semmiképp ne hagyd ki, mert nagyon kedves lett…:-)

A Calico egy okos lapkalerakó játék takarókkal és macskákkal.
A Calicóban a játékosok a legkényelmesebb folton-folt takaró varrásában versengenek, miközben különböző színű és mintázatú foltokat gyűjtenek és helyeznek el. Minden takarónak van egy meghatározott mintája, amelyet követni kell, és a játékosok igyekeznek olyan szín- és mintakombinációkat létrehozni, amelyek nem csak esztétikusak, hanem a legbújósabb macskákat is képesek magukhoz vonzani!
A fordulók egyszerűek. Válassz ki egy foltlapkát a kezedből, és varrd be a paplanodba, majd húzz egy újabb foltot a kezedbe a három rendelkezésre álló közül. Ha létre tudsz hozni egy színcsoportot, varrhatsz egy gombot a paplanodra. Ha képes vagy olyan mintakombinációt létrehozni, amely bármelyik macska számára vonzó, az odajön, és a takaróra kucorodik! A játék végén pontokat kapsz a gombokért, a macskákért, és azért, hogy mennyire tudtad befejezni saját egyedi takarómintádat.

 

 

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 30-45 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Magyar nyelvű játékszabály:

 • Nyelvfüggetlen játék
 • Jellemzők: könnyű, gyűjtögetős, lapkalehelyezős, cicapárna készítő játék

CALICO EN – sérült termékről 7 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Molnár Judit

  A cuki téma,külső ellenére egy igazi agymozgatós kis játék. Ketten is nagyon élvezhető. Játszottunk vele négyen is, úgy is szuper!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Ábelovszki Veronika

  Családi, kedves témájú, gondolkodós, színes, könnyen tanulható. Szeretünk vele játszani.

 3. Értékelés: 4 / 5

  Takács Zoltán

  A kedves kis cicás külső egy agyégetős beltartalmat takar. Nyilván erre az absztraktra is szinte bármilyen témát felhúzhattak volna, de elolvasva a cicák háttértörténeteitb biztosak lehetünk benne, hogy nem véletlenszerű volt a választás. Elsőre ijesztő lehet, hányféle módon tudunk pontokat szerezni, de hamar kirajzolódik, mik is azok a módszerek, amikre érdemes összpontosítani. Valamint emellett kellemes frusztrálni képes a játék azzal, hogy nem tudsz minden célt teljesíteni, kénytelen vagy bizonyos pontokon elengedni. Szeretjük, a cicás hypevonat egy érdekes állomása. A szép színes külső becsapós lehet, mert gyerekeknek, kezdőknek nem igazán ajánlanám, jól játszani vele szerintem igényel némi tapasztalatot.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Zsófi

  Nagyon cuki, szép kivitelezésű játék. Gondolkodós, ketten és többen is èlvezetes. Nagyon szeretjük.

 5. Értékelés: 5 / 5

  Petja

  Kellemes családi, jó minőségű játék.

 6. Értékelés: 5 / 5

  Kovács-Dominek Cintia

  Kedvenc absztrakt társasjátékom! Gyönyörű grafika,minőségi játékelemek,szuper játékmenet. Nekem az Azulnál mindenképpen jobb élmény volt.

 7. Értékelés: 5 / 5

  Kinga

  Kedvenc egyedül játszható társasom. Agyégetős kis cukiság, szép és minőségi komponensekkel.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.