✅♠ Forests of Pangaia KS

34 990 Ft 33 241 Ft

Beszerzés alatt!

(2 vásárlói értékelés)

BEÉRKEZETT A FORESTS OF PANGAIA – KS PREMIUM EDITION
A Prémium kiadás +80 db extra fa jelölőt is tartalmaz! (40 db nyersanyagjelölő és 40 db életjelző tokent)
+ A játékhoz AJÁNDÉK MAGYAR NYELVŰ SZABÁLYT is adunk!

Tartalom: 16 db Tájlapka, 40 db Fa, 24 db lombozat, 16 db magocska, 40 db nyersanyagjelölő, 40 db életjelző, 14 db rituálé kártya, 4 db játékostábla, 4 db szellembábu, 6 db teljesítményjelző
+ UPDATE: hurrá! Minden kitűzött célt elért a játék, a prémium kiadás szuper lesz, az alap, vagyis a fapados, későbbi nemzetközi bolti (retail) kiadáshoz képest egészen pontosan ezt tartalmazza majd: 4 db színes húzózsák a fáid, a lombozatok, magocskák és a szellembábu számára, mit a 14 rituálé kártya külön grafikát kapott, a doboz linen finish minőségű lett és UV fóliával ugpradelt, minden saját játékostábla külön-külön varázslatos grafikát kapott, mind 4 szellembábu felülete egyedivé vált, a tájlapkák jobb minőségűek és vastagabbak lettek, a rituálé- és teljesítménylapkák nagy, tarot kártya méretűek lettek, a játékostáblák dual layer board lettek, a magocskák különlegesen szép, új alakot kaptak, egyszemélyes játékmód, a kártyák még részletesebbek lettek, inzert a dobozban, + 1 húzózsák, a rituálé- és a teljesítménykártyák is új grafikát kaptak külön-külön, 16 új áldás kártyák extra képességeket kaptak.

Megrendeléskor küldeni fogok egy díjbekérőt, mely befizetésével tudod véglegesíteni, élesíteni az előrendelésed.
A játék TELJESEN NYELVFÜGGETLEN, ahogy lenni szokott 😉😀 – magyar nyelvű játékszabály már letölthető!

PANGAIA bűvös erdei: egy-egy fiatal erdei szellemet fogtok alakítani, akiket Gaia istennő küldött, hogy elhozzák az élet első magvait a világ számára. Miközben Pangaia hatalmas és kietlen területein igyekeztek fáitokat nevelgetni, az anyatermészet tiszteletére rituálék egész sorát kell teljesítenetek. A sikeresen végrehajtott rituálék életenergiát biztosítanak, a játék pedig akkor ér véget, amikor minden rituálét teljesítettetek. A játékot az nyeri meg, aki a legtöbb életenergiát gyűjtötte össze.

Mit jelent egy Kickstarter deluxe kiadás? Csupán egyszeri, újra soha nem kiadott, különleges megjelenés, mely azon játékokosok számára készül, akik szeretnek elmerülni egy játék szépségében. Különleges fa jelölők, vastagabb kartonok, jobb minőségű kártyák és sok más olyan extra játéktartozék is, melyek csak a KS PREMIUM kiadásba kerülnek bele… – ez mind olyan különlegesség, amelyek a későbbi normál, boltban is kapható retail kiadásokból már kispórolják a gyártók a nagyobb profit miatt.
Miért érdemes a Kickstarter deluxe kiadásokat megszerezni? Az egyediségük miatt mindig értékesek maradnak, a sima, tömeggyártott kiadásokkal szemben, ezért a Vagabund mindig a KS deluxe kiadásokat próbálja hozni a játékosoknak – hiszen alapvetően én is csak egy társasjáték rajongó vagyok 🙂

Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a játék PRÉMIUM kiadása: 2022 májusában érkezik az összes elért strech goal-lal együtt! KLIKK!

Expand your forest and perform magical rituals to honor the All-Mother Gaia.

You are a young spirit of the forest, sent out by Gaia to bring the first life to the world. While you are growing your trees across the vast and barren lands of Pangaia, you must complete a series of rituals to honor Mother Nature. Those rituals unleash Gaia’s energy of LIFE and are the beginning of the endless cycle of growth and decay.
In Forests of Pangaia you grow your own forest and contend with other players for territory. Strategic choices are crucial along the way. Will you keep your forest calm and isolated or mingle with others to reap the benefits gained from diversity?

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND logós játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

 

 

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 14 éves kortól
 • kb 40-60 perc játékidő
 • Magyar nyelvű szabály letölthető!

 • Angol nyelvű szabály a dobozban!
 • Nyelvfüggetlen
 • Jellemzők: gyűjtögetés, terület-többség, összeállítható tábla – erdő és fák téma, mágikus erdő

 

✅♠ Forests of Pangaia KS termékről 2 értékelés

 1. Véghné Viniczai Marianna

  Gyönyörű játék. A fa jelölők nagyon feldobják a játékot. Gyorsan tanulható, könnyű szabály, de azért gondolkodós. Szép látvány ahogy a játéktéren „növekednek” a fák.

 2. Betti

  Gyönyörű táblakép, remek komponensek, egyszerű szabály. A játék magával ragadó.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük