💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – 🇹🇯

10 000 Ft 9 500 Ft

(5 vásárlói értékelés)

MEGJELENT AZ ACÉLMÁGNÁS!
Az Acélmágnás játékhoz ajándékba adjuk az exclusive Nagyvállalat promókártyát (990 Ft), amely csak nálunk szerezhető be!

XIX. századi kapitalista üzletemberek bőrébe bújva megszerezzük a számunkra legjobb és legértékesebb gyárakat, majd saját ipari birodalmuk irányításával a lehető legtöbb bevételt érjük el!

Briliánsan egyszerű és zseniális játék – mindössze fél órában. A játékszabály 3-4 perc, a set-up pedig mindössze 1 perc, különleges, újra és újra előkerülő játék! Tiszta szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a Királyi áru jellegű játékokat! 🙂

A Furnace egy elegáns engine-building euró játék, ahol a játékosok XIX. századi kapitalisták bőrébe bújhatnak, akik ipari vállalkozásokat építenek, és arra törekednek, hogy annyi pénzt gyűjtsenek össze, amennyit csak tudnak cégek vásárlásával, erőforrások kinyerésével, és a legjobb kombinációkban történő feldolgozásukkal.

ACÉLMÁGNÁS MSRP: 45 USD
Playmat: 16 USD

A playmat a deluxe csomagban van!
Megjegyzés: én nem vagyok playmat hívő, de ehhez a játékhoz nagyon szépen passzol, stílusos, elegáns és hasznos.

———————————————————————————————————————————————

Játékmenet:

A játék 4 fordulóból áll. Minden forduló 2 fázisból épül fel: Licit és Termelés.

Licit fázis:

Minden játékosnak 4 korongja van (értékük 1 és 4 közötti), amivel licitálhat a közös sorban lévő kártyákért. A játékosok felváltva helyezik el egy-egy korongjukat a kártyákra, amíg mindenkinek el nem fogy az összes korongja.

Licit szabályok:

Nem lehet egy kártyára két azonos értékű korongot tenni.
Nem lehet egy kártyára két azonos színű korongot tenni.

Majd a kártyákat egyesével kiértékeljük balról jobbra haladva. A legmagasabb licit tulajdonosa kapja meg a kártyát. Az összes többi licit pedig kárpótlásban részesül, ami a kártyákon van feltüntetve. A korong értéke szorzóként működik a kompenzációnál.

Termelés fázis:

A játékosok használják a kártyáikat olyan sorrendben, ahogy szeretnék. Szerezhetnek erőforrásokat, feldolgozhatják őket másik erőforrássá, vagy pénzzé, és fejleszthetik a kártyáikat további hatások érdekében.

Játék vége:

Amikor a 4. forduló véget ér, a legtöbb pénzzel rendelkező játékos nyer.

Ennyi az összes szabály, jó játékot! 🙂

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂


Köszi a rendelést! 🙂

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 30-60 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű kiadás
 • Magyar nyelvű játékszabály:
 • Jellemzők: gazdasági, licitálós, kártyadraftolás, változó setup, változó játékos-erő

 

 

💎🎩 ♠️ ✅ ACÉLMÁGNÁS – magyar kiadás – 🇹🇯 termékről 5 értékelés

 1. Abonyi Robert

  Az egyik legjobb beuro jatek. Egyszerű szabályok, de azért bőven lehet rajta agyalni. Könnyen tanítható és kb 25 perc alatt le lehet jatszani 🙂

 2. misjak.janos1

  Tényleges gyors set up, a szabályok egyszerűek könnyen tanulható, de mindamellett ahogy haladsz a körökkel egyre jobban oda kell figyelni, hogy mire licitálsz, mit „veszel meg”, mit termelsz és mit adsz el, hogy vagyonodat gyarapítsd! És ott van még a fejlesztések és hogy kit kilyen sorrendben végzel el
  Összeségében egy nagyon hangulatos könnyed, de mégis gondolkodós játék.
  Karácsonyra kaptam, d muszáj volt beszereznem máe hozzá a promo lapot és a playmatet is

 3. Berke Gyula

  Egyszerű szabályokkal egy jó kis gondolkodós engine builder játék. Ráadásul a sorrendet mindig megváltoztathatjuk, így maximalista játékosokkal bőven túl nyúlhat 25 percnél. Mi nagyon szeretjük.

 4. Kiss Tamás Attila

  Egyszerű és nagyszerű játék, tisztán átlátható szabályokkal és játékmenettel. Legalább annyira beszippantja a játékost és maximális odafigyelést valamint előre tervezést kér, mint a Királyi áru. Egy igazán karakteres játék. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a „balansz” orientált játékokat, -miért éri meg küzdeni,- mit jobb elengedni a kitűzött cél eléréséhez.

 5. Sütő Péter Pál

  A kedvenc licitálós játékom lett rövid idő alatt. Ráadásul az engine buildinget is nagyon szeretem. Szóval számomra telitalálat a játék! 😉

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top