✅ HAMLET KS – The Founder’s Deluxe Pledge

17 990 Ft 17 091 Ft

(2 vásárlói értékelés)

HAMLET – The Founder’s Deluxe Pledge
MSRP: 74,95 €

Lenni vagy nem lenni? – a nagyon sokszor feltett kérdésről most kivételesen a HAMLET KS deluxe edition jutott eszembe, ugyanis BEÉRKEZETT a raktárunkba ez az ígéretes játék is, fémpénzekkel, 3D katedrálissal, és az 5. játékos kieggel és egyéb KS exclusive miegymással együtt…! 😄

A HAMLET egy szórakoztató és érdekes városépítő (na jó, falu) játék, ahol minden épület lapkája más alakú, és emiatt máshogyan is kapcsolódnak egymáshoz.
A játékban menedzseljük a közös nyersanyagkészletet (!!!), minden körben alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, szállítunk építőanyagokat és árut, miközben a főtéren szépen épül a látványos 3D templom….

A Hamlet egy kompetitív faluépítő játék. A brit angolban a „hamlet” általában egy kis falut jelent templom nélkül. Így a Hamlet társasjáték akkor ér véget, amikor a játékosok befejezik a templom építését. Ami egykor egy fiatal falu volt, mára egy nyüzsgő várossá vált.
Bár mindenki ugyanazt a falut építi, a játék nyertese az a játékos, aki a legtöbb pontot szerzi azzal, hogy a falu növekedéshez a legnagyobb mértékben hozzájárul. Pontokat szerezhetsz sokféleképpen, mint az egyházi szállítások teljesítése, az épületek építése, eladás a piacon, utak építése, anyagok finomítása, mérföldkövek és díjak teljesítése, és az erős szállítási hálózatokhoz csatlakozással. Ez mind hozzá fog járulni ahhoz, hogy te legyél a legnagyobb jótevő a játék végére!

Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a KS HAMLET – The Founder’s Deluxe Pledge – KLIKK!
A játék NYELVFÜGGETLEN lesz, ahogy lenni szokott 😉😀 – magyar nyelvű játékszabály letölthető!

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND logós játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

…és itt az egyszemélyes szabály is:

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 60-90 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály letölthető:
 • Magyar nyelvű játékszabály:
 • Jellemzők: gazdasági játék, hálózat- és útépítés, vedd fel és vidd mechanika – egy elképzelt középkori világban játszódik

 

✅ HAMLET KS – The Founder’s Deluxe Pledge termékről 2 értékelés

 1. Szabolcs

  a kozos nyersanyagkeszlet erdekesse teszi a jatekot, de az 1. kiadas komponensmeretei jatszhatatlanna teszik sajnos a jatekot

 2. Molnár Róbert

  Nagyon szép kivitelezésű, jó hangulatú játék. A kiegészítővel (KS most) már nagyobb ikonok és új lehetőségek is jönnek. Sok különböző formájú lapka, egyedi alapanyag gyártások, amik felhasználásakor mindenki jól jár. Az áruszállító csacsikkal ügyesen kell előre tervezni, hogy legyen út az arútól a felhasználási helyig. Ellátó láncban dolgozók előnyben.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top