💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás: VIP VAGABUND kedvezménnyel

16 990 Ft

Beszerzés alatt!

Az utóbbi idők legnagyobb kedvence nálunk!
Várható beérkezés: 2023 karácsony

VIP VAGABUND ajánlat: Szuperkedvezményesen ELŐRENDELHETŐ lesz A MAGYAR KIADÁS – mindössze 6 napig (2023. október 2-től 2023. október 08-ig, vasárnap éjfélig)!

Eredeti ár:
Jeruzsálem: Anno Domini – 21.990 Ft
Szállítási költség: 490 Ft
——————————
Összesen: 22.480 Ft
———>Szuperkedvezményes VIP VAGABUND ár: 16.990 Ft (ingyenes szállítással) + ajándék vajkaramellával! 🍧

Miért került kiadásra ez a játék? Úgy éreztem, hogy ez a téma mindenképpen megérdemel egy szép magyar kiadást!

Mit jelent a VIP Vagabund kedvezmény?
Az előrendelések összesítése és lezárása után küldök egy díjbekérőt (2023. 10.09 hétfőn!) , amely befizetésével (1 hét a határidő) tudod élesíteni a rendelésed. Ez egy win-win szituáció, a szuperkedvezményért cserébe előre meg kell finanszíroznod a játékot, így mindketten jól járunk. A játékos extra kedvezményt kap, sokkal olcsóbban jut a társasjátékhoz, mint amennyibe ténylegesen kerül, a kiadó (vagyis én) pedig tud tervezni a vásárlásoddal és MÁR tudok is továbblépni bátran a következő nagyszerű társasjátékra, amit szeretnék kiadni!
Az eddigi játékok (Acélmágnás, Sör és kenyér, Port Royal, Farkasok, stb.) mellé hasonló, újabb klassz játékokat szeretnék hozni magyar kiadásban!
Így egyszerre jobb áron jutsz a játékhoz, másrészt egy kicsit tulajdonképpen részesévé válsz a következő játékunknak is! Azt is mondhatnám, hogy a következő megjelenéseket egyfajta közös munkának is tekinthetjük, akár javasolhatsz is majd játékot, hogy milyen irányba haladjunk a kiadással! (Biztos van valami titkos ötleted is…)

Ki veheti igénybe a VIP Vagabund kedvezmény?
Bárki, aki bízik az ízlésemben, hogy klassz kis játékot találtam, vagy egyszerűen csak érdekel a játék! 🙂 Mindössze egyetlen kikötéssel, hogy ha elérnénk a 300 db előrendelést, akkor le kell, hogy zárjam VIP VAGABUND-ot, köszi a megértést!

Meddig tart az ajánlat, a VIP Vagabund lehetőség?
Mindössze 6 napig (2023. 08. 08. péntek éjfélig), mivel annyira kedvező az ajánlat, hogy sokáig nem tudom elérhetővé tenni ezt a kedvezményt…

Minden új megjelenésű játékot meg lehet majd vásárolni sokkal olcsóbban?
Igen, de mindössze minden új játéknál max 6 napig fog élni ez a szuperkedvezmény!

Mikor érkezik be a játék, mikor kapom meg?
A játékot már augusztus elején leadtam a nyomdába, a tényleges gyártás remélhetőleg 2023 novemberében fejeződik be Kínában, és remélhetőleg még karácsony előtt ideér a VIP Vagabund játékosok számára a játék! Ez hogyan lehetséges? A terv az, hogy szinte CSAK AZ ELŐRENDELŐK számára a társasjátékokat repülővel szállíttatom haza, hogy a karácsonyfa alá még beérkezhessen 🙂 Én mindent megteszek majd, de sajnos, bármi közbejöhet, csak akkor rendeld meg a játékot, ha elfogadod, hogy a külső körülmények gaz összejátszása következtében átcsúszhat a következő év elejére a megjelenés, de remélem nem fog, rajtam nem fog múlni!

A VIP rendeléshez hozzátehetek-e másik játékot is?
Igen, további Vagabund játékokat is tudsz hozzátenni kedvezményesen (lista lentebb), viszont ezt a kedvezményes játékot is kiszámlázom Neked, félreteszem és egyszerre küldöm a Jeruzsálem: Anno Dominivel!
Viszont a webshopban található, előrendelhető vagy pillanatnyilag raktáron lévő játékokat ne tedd A Jeruzsálem mellé, légyszi, mert félretenni csak Vagabund játékot tudok, és mire beérkezik A Jeruzsálem, erősen elképzelhető, hogy a másik rendelt játékból már nem lesz raktáron!

Ha meggondolom magam, hogyan kapom vissza a pénzemet?
2 hétig mindenféle indoklás nélkül visszautalom a vásárlás értékét! Ha később gondolod meg magad, akkor is visszautalom, mert ez annyira jó ár, hogy ennél csak drágábban tudom majd eladni a példányod, ha mégsem kéred! Mindkettőnknek az a legjobb, ha tényleg csak akkor rendeled meg a Jeruzsálem: Anno Domini-t, ha tényleg érdekel a játék! 🙂

Hol tudom követni, hogy hol tart a játék?
A kiadó Facebook, Instagram, Twitter oldalán folyamatosan szórom az információkat, de a Hírlevelünkben is hírt fogod adni a játékról.
Bármi kérdésed van, a publikus felületeken, vagy akár email-ben tudok válaszolni!

JERUZSÁLEM: ANNO DOMINI – magyar kiadás 🇭🇺 – Az emberiség egyik legszebb története társasjáték formájában is átélhető!

Jeruzsálemben, időszámításunk 33. évében megjelent egy ember, aki megváltoztatta a történelem menetét. Városról városra járt, és egy másik világról beszélt. A szavai olyan valakinek a hatalmát és erejét sugározták, akinek nincs félelem a szívében, akinek hatalma van, és aki kimondja az igazságot. Ahogy népszerűsége egyre növekedett, a nép vallási vezetői, a Nagytanács és más templomi vének elkezdték fenyegetésnek tekinteni a tanításait. Úgy döntöttek, végleg elhallgattatják

Este Jézus hű követőivel, tanítványaival és az Apostolokkal összegyűltek egy asztal körül, hogy megosszák egymással a kenyeret és a bort, de még a saját tanítványai is azon vitatkoztak, hogy ki érdemli meg a legjobb helyet a Mester közelében.
Ők még nem tudják, de ez az utolsó közös eseményük: Az Utolsó vacsora!

A Jeruzsálem: Anno Domini játékban minden játékos a názáreti Jézus követőinek egyik közösségét képviseli, akik a közeli városokból és falvakból érkeztek Jeruzsálembe.
Igyekezzünk csatlakozni Az Utolsó vacsora helyszínén tartott összejövetelhez, ültessük le az Apostolokat a vacsorához és üljünk a lehető legközelebb Jézushoz és Apostolaihoz, hiszen minél közelebb kerülünk annál több pontok kapunk majd a játék végén: Ezt kártyák kijátszásával és a begyűjtött nyersanyagok ügyes és taktikus felhasználásával tehetjük meg.
További pontokat is kapunk a begyűjtött és meghallgatott Példabeszéd lapkákért is.

A táblán különböző bibliai helyszínekre (Jeruzsálemi piac, a Puszta, a Hegy, a Tó és a Templom) követőinket küldjük, hogy követ, kenyeret és halat szerezzünk, valamint denáriusokat vagy kártyákat, amelyek több és újabb akciókat is lehetővé tesznek számunkra. Választhatunk többek között a Példabeszéd meghallgatása, Jószándék kinyilatkoztatása, Követő megszólítása akciók közül, amelyekkel leülhetünk Az Utolsó Vacsora asztalához, vagy nyersanyagokat is szerezhetünk.
Mindez addig történik, amíg a Nagy Tanács türelme elfogy, és amikor ez bekövetkezik, a játék végét ér és a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer!

A modern társasjáték az év egyik legnagyobb meglepetése, egyrészt a bátor és hihetetlenül tematikus témaválasztásával, másrészt a egyszerű és meglepően logikus felépítésű játékmechanikájával és szabályaival.
Jó játékot és kellemes szórakozást!

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, és küldöm is a JERUZSÁLEM:ANNO DOMINIVEL együtt!
🙂

Föld és víz – 10.000 Ft
Port Royal Big Box – 10.000 Ft
Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
Ellenállás! – 10.000 Ft
A Hajsza – 10.000 Ft
A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
Acélmágnás – 12.000 Ft
Sör és kenyér – 12.000 Ft
Farkasok – 18.500 Ft
Királyi áru 5.000 Ft
Virágvarázs 5.000 Ft

Köszi a rendelést! 🙂
Egy kis bemutató a Vagabund műhelyből:

Beszerzés alatt!

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12+ éves kortól
  • kb 90 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás
  • Letölthető magyar szabály:

  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, pakliépítés, munkáslehelyezés különböző munkás (apostol) típusú figurákkal, előnylapkák – bibliai témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ JERUZSÁLEM: Anno Domini 🇭🇺 – magyar kiadás: VIP VAGABUND kedvezménnyel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top