💎♠️ Kutná Hora: Az Ezüstváros 🇭🇺 – magyar kiadás

20 490 Ft

Beszerzés alatt!

Menedzselt a legjobb tudásod szerint játék dinamikus keresleti, kínálati, és gazdasági lehetőségeit, miközben ezüstöt bányászol, kiterjeszted a céhed befolyását, és felépítesz egy történelmi cseh várost és gyönyörű gótikus székesegyházat is.
Vajon sikerül-e összeegyeztetned a személyes céljaidat a város jólétének és növekedésének biztosításával?
A feladat az, hogy olyan komoly családi örökséget hagyj magad után, amely az történelemkönyvekben is fennmarad!

Részletes áttekintés

Csatlakozz más ambiciózus céhvezetőkhöz a híres Ezüstváros bányászatában és fejlesztésében, amikor a XIV. században gyors gazdasági növekedés és terjeszkedés idején találták meg az első ezüstöt a ciszterci apátság közelében, majd pedig elkezdték építeni Kutná Horát, amely gyorsan közép-Európa egyik legfontosabb városává vált!

Kutná Hora: Az Ezüst Város egy történelmi városépítő euro játék 2-4 játékos számára, amely valós életben tapasztalható kínálati és keresleti élményt kínálja, ahol minden cselekedeted hatással van a játék dinamikus gazdasági rendszerére is.

Minden körben a játékosok sorra kerülnek, és kétoldalas kártyákból választanak akciókat, hogy stratégiai terveiket megvalósítsák, mint például bányászat, építési telkek vásárlása, engedélyek megszerzése, épületek emelése a hozzájuk tartozó céheiknek, nyereség realizálása a termelésükből, és természetesen a Szent Barbara-székesegyház építése is.

Minden játékos rendelkezésre álló céhe aszimmetrikus jellege izgalmasan interaktív köröket eredményez, ahol minden döntés érdekes módon befolyásolja a gazdaságot és a többi játékost, amint kiterjesztik bányákat és infrastruktúrát építenek egy közös táblán.

Bányássz ércet és olvaszd át egy vagyont érő ezüstté, hogy növeld ezt a gyönyörű történelmi várost, de ügyelj arra, hogy az egyéni céljaid előrehaladását az város növekedésének szükségével egyensúlyban tartsd. Minden mindennel összefügg, és néha a személyes győzelmet útja a sokak jólétére alapul!

Mi vár ránk?

  • Szerezzünk befolyást a céhek irányításával és a város jólétének elősegítésével bányászat, olvasztás, építkezés, élelem, szórakozás és még sok más révén!
  • Szerezzünk és építsünk olyan céhhez illeszkedő épületeket, amelyek előnyöket nyújtanak, és amelyek tematikusan illeszkednek a híres cseh város történelmi gazdasági fejlődésébe!
  • Tapasztaljuk meg a dinamikus valós életben is létező kínálati és keresleti gazdaságot, amely minden egyes döntésünkkel dinamikusan változik. Minden játék más történetet mesél majd el!
  • Dolgozzunk együtt a St. Barbara-székesegyház építésén, minden elérhető mérföldkővel egyre erőteljesebb előnyöket szerezve!
Tartalom:
1 Main board
1 Supplementary board for the buildings offer
4 Dual layer player boards
2 Stands for the market decks
St. Barbara tiles
Guild tiles
Building tiles
Mine tiles
Councilor tokens
Cardboard coins
Action cards
Market cards
Setup cards
Set of tokens for each player
buildings
mines
plots
points, reputation, and production trackers
1 Rulebook Reference sheets for each player

Köszi a rendelést! 🙂

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 13+ éves kortól
  • kb 60-120 perc játékidő
  • Magyar nyelvű kiadás!
  • Hivatalos letölthető magyar szabály hamarosan!
  • Jellemzők: gazdasági játék, dinamikus bevétel menedzselés, lapkalehelyezős, terület-többség, akció kiválasztás – középkor Bohémia (Csehország) témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎♠️ Kutná Hora: Az Ezüstváros 🇭🇺 – magyar kiadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top