LACRIMOSA

27 990 Ft

(1 vásárlói értékelés)

2022 esseni megjelenés, BEÉRKEZETT!
MSRP: $79.99

Wolfgang Amadeus Mozart halott. Utolsó tudatos cselekedete halálos ágyán az Opus Requiem Lacrimosa tételének megkomponálása volt. A zeneszerző egyik támogatójaként találkozol özvegyével, hogy még egy utolsó alkalommal részt vállalj az osztrák zseni munkáinak finanszírozásában. Emellett felidézed és elmeséled az összes Mozarttal kapcsolatos emlékedet, hogy az asszony a legjobb fényben tüntessen fel majd téged, amikor megírja emlékiratait, és ezáltal Mozart legfontosabb mecénásaként vonulj be a történelembe.

A Lacrimosában a játékosok a néhai zenész mecénásainak bőrébe bújnak, és utolsó alkalommal járulnak hozzá pénzügyi támogatással a zeneszerző műveihez. A játék során két különböző idősíkon játszotok: a jelenben és a múltban. A jelenben a Requiem hiányzó részeit rendelitek meg más zeneszerzőktől, hogy teljessé tegyétek azt. A múltbeli események öt korszakban játszódnak, amelyekben úgy támogathatjátok a zenészt karrierje során, hogy új kompozíciókat vásároltok tőle, hogy eladjátok vagy kiállítsátok őket, különböző utakra kíséritek Európa főbb udvaraiba és színházaiba, valamint összegyűjtitek a szükséges erőforrásokat a költségek fedezésére.

A játék során lapokat játszotok ki, az elején korlátozott kézből, majd a játék előrehaladtával folyamatosan bővülő lehetőségekkel. A kártyák akciók végrehajtására vagy erőforrások szerzésére használhatók, és a játékosoknak optimalizálniuk kell erőforrásaikat és pénzügyeiket, hogy a legjobb kapcsolatot alakítsák ki Mozarttal, és a történetet leginkább a saját ízlésüknek megfelelően formálják.

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 90 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: deck, bag and pool building játék, játékvégi bónuszok, mozgáspont-rendszer, programozott mozgás/akció, nyílt draftolás – Diehard gémereknek ajánlott játék!

 

LACRIMOSA termékről 1 értékelés

  1. Fejős Tibor

    Nagyon patent eredeti megoldásokkal operáló játék, eredeti témával! Jól működik bármennyi játékos számmal is!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top