Lost Empires: War for the New Sun 🇬🇧

15 990 Ft

Négy népcsoport áll harcban egymással az 581-es bolygó feletti irányításért!

Üdvözöljük az 581-en.

Ezen a távoli bolygón négy népcsoport harcol olyan ereklyék birtoklásáért, melyeket egy fejlett ősi civilizáció hagyott hátra. A harcoló felek a Terra Corps, a Scion Imperium, a Neo Human Republic és a Feng. Mivel a Föld majdnem romokban hever, az 581 töltheti be az új Föld szerepét. De ki fogja uralni? Ki lesz az első, aki megépít egy Féregkaput, és átszállítja rajta a hadseregét, hogy meghódítsa az 581-et?

Az 581-es bolygó invázióinak során a népcsoportok nagy, csillagközi bázisokat, úgynevezett Kaptárakat építettek csapataik elszállásolására, irányítására és bevetésére. Játékosként elvállalod az egyik Kaptár parancsnokának szerepét, és innen veted be erőidet az ősi ereklyék megszerzéséért, valamint magáért az 581-es bolygó feletti uralomért.

A Lost Empires egy egymás elleni, kártyavezérelt, területfoglaló játék, melynek fő elemei a taktikus mozgás és a paklitervezés. Minden játékos kiválaszt egy népcsoportot, amelyet irányít, és a rendelkezésére álló kártyák felhasználásával összeállít egy 18 lapos paklit, amellyel harcba szállhat az ereklyékért. Ehhez a játékosoknak célkitűzéseket kell teljesíteniük, és földönkívüli technológiával támogatott elit ellenséges hadosztályokat kell elpusztítaniuk. Miután elegendő ereklyét gyűjtöttek össze, felhasználhatják azokat egy Féregkapu megépítésére. Az első játékos, aki Féregkaput épít, megnyeri az Új Napért vívott háborút.

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 30 perc játékidő
  • Nyelvfüggő játék!
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: kártyajáték, pakliépítés – sci-fi témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lost Empires: War for the New Sun 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top