Medvepark

14 990 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján
(3 vásárlói értékelés)

Amikor medvére gondolunk egy nagy, lomha barna jószág jut eszünkbe. Pedig a Földön több tucat különböző medvefaj él. Az Alaszkai Kodiak (Grizzly) akár egy tonnát is nyomhat, míg a Jegesmedve “alig” 600-700 kg-osra nő meg, de termetesebb a Grizzlynél.

A Medvepark a medvék világába kalauzol minket, azzal a céllal, hogy építsünk egy parkot melyben a látogatók megismerhetik a különböző medve fajtákat. A jegesmedvének építenél egy hűvös medencét, vagy a koalának egy eukaliptusz mezőt? Mire a látogatók körbejárnak mindent, biztosan megéheznek, így biztosítanod kell az ő szükségleteiknek az ellátását is. Bárhogy is döntesz, bizonyosodj, meg róla, hogy meg vannak a szükséges engedélyek az építkezéshez és gazdálkodj jól a területtel!

A Medvepark egy leleményes építkezős játék, melyben “tetriszhez” hasonlatos elemek segítségével kell kitöltened a rendelkezésedre álló játékteret. A felépített épületekért, kifutókért kapunk pontokat, s minél hamarabb építed meg őket, annál jobb, hisz így hozzáférhetsz új épületekhez, létesítményekhez és új területekhez.

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 8+ éves kortól
 • kb: 30-45 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű játék
 • Jellemzők: lapkalehelyezős, nyílt draftolás, gyűjtögetős – állatkert témában

 

Medvepark termékről 3 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Babus Benjámin

  Remek kis gyorsan lejátszható játék, egyedi hangulattal. Ketten is jól működik, a feleségemmel szívesen játszunk vele.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Szilvia

  Nagyon jó játék, kisfiammal ketten szoktuk játszani, kellemes kikapcsolódást nyújt számunkra, és egyben nagyon jó fejlesztő hatása is van.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kovács Attila

  A tarsasjatekok ünnepén volt szerencsém eloszor kipróbálni a párommal a jatekot , kellemeset csalódtunk benne. A Patchworkot is szerettük de ez nagyobb kedvenc lett!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.