🥷 Mexikói párbaj 🇹🇯 (2017)

1 000 Ft

Beszerzés alatt!

🥷 Kísérleti jelleggel és két okból lett szuperkedvezményes a Mexikói párbaj, egyrészt régen jelent meg, úgy néz ki, túlgyártottuk a magyar kiadást, másrészt így több játékoshoz tud eljutni eme remek kártyajáték – na, ez három lett…😁
🥷 – A Ninja ár ———> villámár, lenyisszantottam az eredeti árat, de NEM tudom hozzákapcsolni meglévő előrendeléshez!
Ezt az árat csak akkor tudom tartani, ha most megvásárlod és én egyből küldöm is, elnézést!

Újra szól a hatlövetű! Tegyél rendet a Vadnyugaton!

Mexikói párbaj (Mexican Standoff) egy olyan életveszélyes patthelyzet, melynek során több párbajhős egyszerre fog fegyvert egymásra, de ha valaki elsüti a fegyverét, akkor nagy valószínűséggel csak egyetlen fegyveres kerül ki győztesen…

Jefe Escopión Alfredo, a megátalkodott bandita, a Fekete Skorpió banda főnöke rettegésben tartja a környéket. Kiszámíthatatlan és mogorva természete miatt vele csak az igazán bátrak mernek ujjat húzni.
A játékosoknak (vadnyugati hősöknek) az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék 7 fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton.

A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabb számozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük.
A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást – így akár a seriffet is –, azonban a párbaj után mindig csak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni. A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal a legtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg.

Mexikói párbaj egy egyszerű és gyors (mint a golyó) kártyajáték, melyben a legfontosabb szabály az, hogy a kisebb lapok értékesebbek, mint a magasabb lapok – de csak addig a pillanatig, amíg pisztolypárbajra nem kerül sor!

A játék menete: 11 kártyalapot kapunk a játék elején, egy szabadon választott lapot (magányos lovas) képpel lefordítva átadunk az utánunk közvetkező játékosnak. Majd utána megpróbálunk minél több ütést hazavinni a játék során, igyekeznünk kell vagy a legkisebb lapot beletenni az ütésbe (minden kártyából annyi db van játékban, amennyi rá van írva) vagy egy Mexikói párbajt kiprovokálva vagy elindítva a legértékesebb lapokat (Mexikói banditák) begyűjteni.
A Mexikói párbaj során mindig az nyer, aki a legtöbb egyforma értékű lapot tudja letenni maga elé, vagyis a leggyengébb – bár nagyobb számú, magas lapok a párbaj során alaposan felértékelődnek.
A játék során a kezünkben tartott lapjainkat megfelelően menedzselve, a veszélyes banditákat begyűjtve és egy kis szerencse segítségével legyőzhetjük a többi vadnyugati párbajhőst.
A játék bőségesen megjutalmazza azt, aki felvállalja a seriff szerepét, de még az nyerhet, aki sunyin hátba durrantja a másikat az utolsó körben…
A játék végső győztese az lesz, aki a legtöbb pontot gyűjtötte a 7 forduló után.

MEXIKÓI PÁRBAJ

TARTALOM:

55 db számkártya (1 db öreg seriff, 2 db Hosszú puska felderítő, 3 db ezredes, 4 db párbajhős, 5 db seriff helyettes, 6 db bajkeverő kisasszony, 7 db hamiskártyás, 8 db kiugrott pap, 9 db Álmos Farkas indián főnök, 9 db Mexikói bandita, 1 db Mr. Dinamit) valamint 5 db kétoldalú pontozókártya.
• 1 db játékszabály • 1 db seriffjelvény • 1 db utolsó ütés/új forduló kezdőjátékos jelző

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Cikkszám: Mexikói párbaj Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

  • 3-5 játékos részére
  • 9 éves kortól
  • Játékidő: kb 30 perc
  • Magyar nyelvű társasjáték

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 Mexikói párbaj 🇹🇯 (2017)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top