New York ZOO 🇬🇧

14 000 Ft 13 300 Ft

(7 vásárlói értékelés)

Uwe Rosenberg cuki társasjátéka 🙂

A New York Zoo-ban egy igazi állatparkot kell felépítened. Be kell telepíteni a területeket, menedzselni kell a cuki állatokat (a pingvin a legaranyosabb), és gondoskodni kell az utódok elhelyezéséről is! Az a játékos nyeri meg a játékot, aki az állatkert összes építési területét lefedi sövényekkel és látványosságokkal.

Puzzling and animal breeding: Designer Uwe Rosenberg is at his best! In New York Zoo, you are constructing an animal park. Build animal enclosures, introduce new animals and raise their offspring. The game play is straight forward as you have only two turn options: Puzzle a new enclosure tile into your zoo area or gain new animals to populate your animal encounters. But be sure to time your actions well since you want your zoo to participate in as many animal breedings as possible.

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél a rendelésedhez adni további társasjátékokat egyre növekvő kedvezménnyel, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND logós játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND logós társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂

…és megérkezett Szekeres Feri szabályismertetője is a New York Zoo játékról:

Leírás

TARTALOM:

 • 1-5 játékos részére
 • 10 éves kortól
 • kb 30 – 60 perc játékidő
 • MAGYAR NYELVŰ SZABÁLY:
 • ANGOL nyelvű szabály letölthető:
 • Angol nyelvű szabály a dobozban
 • Nyelvfüggetlen játék
 • Jellemzők: moduláris tábla, absztrakt stratégiai álletkertépítés, puzzle, lapkalehelyezés

New York ZOO 🇬🇧 termékről 7 értékelés

 1. F. Kinga

  Remek szórakozás kicsikkel és nagyokkal. 🙂 A cuki állatfigurák mindent visznek.

 2. Bakó Máté

  Kezdetben nagyon irtóztam a tetris elemeket használó játékoktól,de ez nagyon pozitív benyomást keltett. Szép alkatrészek, egyszerű játékmenet. Egy nagyon jó családi játék. Tetszik,hogy nem csak a tetris elemeket pakolgatom,hanem mellette benne van ez a „tenyésszük az állatokat” mechanizmus. Ajánlom mindenkinek.

 3. Lipták+István

  A tetriszes játékstílus kombinálva az állatkert témával. Remek párosítás.

 4. Lesa

  Könnyen tanulható, kedves állatkert benépesítős játék. Jó élmény kicsiknek és nagyoknak a kis állatfigurák rakosgatása poliomino elemek ügyes elhelyezésével. Ajánlom ha könnyed szórakoztató játékot keresel.

 5. P. Dorka

  Állatos játékok rajongóinak kötelező darab. Nagyon jópofa, hogy a tetriszelemekre pakolt állatfigurák szaporodni is tudnak.

 6. monic0810

  Könnyed, gyorsan tanulható családi társasjátékot kerestem, és ez minden szempontból beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Kellemes kikapcsolódást nyújt egy fárasztó nap után is.

 7. Balázy Dávid

  A Patchwork szerzőjének későbbi játéka, ami gyakorlatilag egy az egyben ugyanaz, apró változtatásokkal. Az állatkertes témát gyorsan el lehet felejteni, hamar absztraktosodik, így aki szeretne valóban állatkertet tervezni vagy állatokról gondoskodni, messzire kerülje, köze sincs hozzá. Viszont aki szeret lapkákkal zsonglőrködni és teret kitölteni, annak ez egy kedvesebb, családibb „patchwork” ami a kicsiket jobban leköti mint a takaró varrás. Nekem kicsit a populáció kezelése ellene megy a tematikának, a játék jutalmaz ha az utolsó négyzetméterig zsúfolsz egy kifutót.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top