Nova Luna 🇬🇧

7 000 Ft

Beszerzés alatt!

(3 vásárlói értékelés)

The new moon is a symbol for a new beginning, the perfect time to start something new and to plan your future — and that is what Nova Luna (lat. for new moon) is all about. In each round of this abstract tile-laying game, you have to plan your future anew, developing a new strategy to cope with what the moon wheel has to offer you.

On each turn, you have to decide which new tile from the moon wheel to place in front of you. Every new tile brings a new task you have to fulfill. In order to do so, you need to place tiles of the correct color adjacent to the task you want to complete, but these of course again bring you new tasks. Each time a task is solved, you may place one of your markers on it. So decide wisely and be the first one to place all your markers.

 

 

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 8 éves kortól
 • Játékidő: 30-60 perc
 • Nyelvfüggetlen kiadás
 • Angol és német szabály a dobozban
 • Magyar nyelvű szabály letölthető:
 • Jellemzők: absztrakt stratégiai játék, lapkalehelyezős, Uwe Rosenberg újragondolta a Habitats társasjátékot

Nova Luna 🇬🇧 termékről 3 értékelés

 1. Hallók Ákos

  Kiváló családi játék, de komoly társasozóknak is felüdülés néhány partit játszani vele. Egyszerű szabályok, pörgős játékmenet jellemzi, de folyamatos odafigyelést igényel a játék. Külön érdeme, hogy (hasonló szintű játékosoknál) általában 1 lépésen múlik a győzelem, így végig izgalomban tart. Ha valakit be szeretnél rántani a társasok világába, ezzel sikerrel jársz!

 2. Kiss Tamás Attiláné

  Egy igazán jó kis játék. Nem túl nehéz, de azért megpörgeti az agysejteket. Két fő esetén kimondottan kiélezett tud lenni. Ha valaki hajlamos az „analízis paralízisre” akkor a játékidő akár 30-40 perc is lehet, de simán lejátszható 20 perc alatt is. Akik szeretik az absztrakt játékokat , azoknak ez a játék tetszeni fog. A játék végi izgalom sosem marad el, mert általában csak egy hajszálon múlik ki lesz a nyertes és kinek marad „csak” 1-2 korongja.

 3. Zólyomi Kata

  Ketten és 3-4-en is szuper élmény. Kell taktikázni, gondolkodni a saját és a másik lépését is figyelembe véve, ha valaki nyerni szeretne. Sok múlik azon is, milyen lapkák kerülnek elő. Szép megjelenés, egyszerűen megérhető szabályok. Ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top