🥷 💎 ♠️ TRAILS 🎬

8 000 Ft

(1 vásárlói értékelés)

TRAILS – egy szeretni való kis filler, a nagysikerű PARKS kistestvére, gyors, szórakoztató és gyönyörűen illusztrált játék!
Aki szereti a PARKS hangulatát, a túrázást a vadonban, az erőforrások gyűjtögetését és az ötletes játékmenetet, az most sem fog csalódni.
Happy Hiking!

Fedezzük fel az Egyesült Államok ikonikus helyszíneit és nemzeti parkjait, gyűjtsük össze az erőforrásokat, figyeljük meg a vadon élő állatokat, és szerezzünk vadonkitűzőket a TRAILS segítségével. A TRAILS egy önálló kaland a PARKS sorozatban a Fifty-Nine Parks Print Series (Ötvenkilenc Park Képgyűjtemény) műalkotásaival.

A TRAILS-ben a játékosok oda-vissza túráznak az ösvényen, miközben kőzeteket, makkokat és leveleket gyűjtenek, fényképeket készítenek, és vadon élő állatokkal találkoznak, hogy bónuszokat szerezzenek. A túra kezdő- és végpontjain erőforrásokat cserélhetnek be, hogy kitűzőket szerezzenek, majd visszaindulnak az ellenkező irányba.

Ahogy a játékosok elérik az ösvény végét, a nap lenyugszik az ösvény fölött. Ahogy leszáll az éj, a túrahelyszínek előnyösebb akciókat nyújtanak, amelyek azonban nem tartanak örökké. Amikor a nap elhagyja az ösvényt, lezajlik az utolsó játékkör, és az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot éri el az összegyűjtött kitűzőkből, fényképekből és madárészlelésekből.

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

Föld és víz – 10.000 Ft
Port Royal Big Box – 10.000 Ft

Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
Ellenállás! – 10.000 Ft
A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

…és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

Köszi a rendelést! 🙂

Szekeres Feri videója segítségével pár perc alatt meg is tanulhatod a játékszabályt!

 

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 20- 40 perc játékidő
  • Magyar nyelvű szabály letölthető!

  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggetlen
  • Jellemzők: gyűjtögetés, munkáslehelyezés, pontról-pontra mozgás, utazás téma, USA Nemzeti Parkok, a PARKS játékcsaládba tartozó játék

 

🥷 💎 ♠️ TRAILS 🎬 termékről 1 értékelés

  1. Tozsi

    Egy kis doboz csoda! Régebb óta szemezgettem már a Parks című játékkal, aminek ez a gyöngyszem a “kistestvére”! Azonnal elcsábultam, amikor megláttam, hogy kapható a Trails is, mert úgy gondoltam ízelítőnek ebből a világból tökéletes lesz! Csak annyit tévedtem, hogy bizony annál sokkal több is! Kompakt, könnyen tanulható, mégis rejteget taktikai, sőt talán mondhatjuk, hogy stratégiai döntéseket is bőséggel! Nem utolsó sorban pedig a játék még gyönyörű is, pazar minőségben! Csak ajánlani tudom! Bárkinek!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top