✅ PORT Royal BIG BOX – Az Instruktor promópakk 🇹🇯 🏴‍☠️

1 990 Ft

Exclusive Instruktor promó pakk – csak nálunk!
12 db promó kártya, csak a Port Royal Big Box játékkal használható!
+ INFO: megérkezett!
– Első tiszt! Húzza fel a fekete lobogót! 🏴‍☠️ A távolban felbukkant egy ellenséges galleon, csáklyázzuk meg! – Aye, aye, kapitány! – Készüljetek a csatára fiúk! Hosszú lesz ez a nap… ⚓️☠️
Szóval jön a Vagabund gondozásában a PORT ROYAL BIG BOX! 🏴‍☠️ – A népszerű kártyajáték új kiadása!
Benne lesz az alapjáték + 2 kieg, A kaland elkezdődik és a Csak még egy szerződés + a Vitorlát bonts! játékvariáns + a Szerencsejátékos promópack 🙂 …és újrarajzolták az egész játékot, több mint 300 kártyát találsz a dobozban!
Február végén indul az előrendelés, akik élnek a kedvezményes lehetőséggel, azoknak lesz még egy extra meglepetésem is! 😉 Legkésőbb március elején érkezik!
Jó szelet, tengerészek!
Port Royal kikötőjében csak úgy nyüzsög az élet, mindenki azt reméli, hogy itt megkötheti élete üzletét. Ám résen kell lenned, mert ha túl sokat kockáztatsz, a végén még üres kézzel távozol… Férkőzz a kormányzók és tengernagyok kegyeibe, bérelj fel kalózokat és vegyél fel utasokat a fedélzetre.
Bizonyítsd be, hogy megbízható üzlettárs vagy, versenytársaiddal viszont légy kemény! Engedj a felfedezőutak csábításának és fogadj el megbízásokat, hogy növeld a befolyásodat, vagy egyszerűen csak éld át egy kalandos történet 5 fejezetét.

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-5 játékos részére
  • 8 éves kortól
  • kb 20-40 perc játékidő
  • Magyar nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggő játék
  • Jellemzők: promó pakk a Port Royal Big Box-hoz, kártyajáték, kézből gazdálkodós, gyűjtögetős, draftolós, tablóépítés, kalóz téma

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„✅ PORT Royal BIG BOX – Az Instruktor promópakk 🇹🇯 🏴‍☠️” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük