Kuruzslók Quedlinburgban 🇹🇯

12 790 Ft

Beszerzés alatt!

(4 vásárlói értékelés)

Évente egyszer Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart. Az ország legjobb csodadoktorai és kuruzslói gyűlnek össze egy helyen, hogy bemutassák gyógyító tudományukat és gyógyitalaikat. Büdös, izzadó lábak, honvágy, csuklás és szerelmi betegség – mindenre van gyógymódjuk. Minden sarlatán saját gyógyitalt főz. A gyógyitalok elkészítéséhez a játékosok összetevőket húznak a saját zsákjukból, amíg úgy nem gondolják, hogy a tökéletes gyógyital elkészült. De csak óvatoson: picivel több ezekből a speciális összetevőkből, és az egész edény felrobbanhat! Szóval meg kell találni a megfelelő időt a megálláshoz, mielőtt túl késő lenne, és talán egy kisebb adagot kell elsőre készíteni, hogy a nyereségből értékesebb összetevőket kereshessenek később. Így a játékos zsákja fokozatosan töltődik fel egyre értékesebb, hasznosabb összetevőkkel, és így a következő bájital még értékesebb lehet.

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4
 • 10 éves kortól
 • Játékidő: kb. 45 perc
 • Magyar nyelvű társasjáték
 • Letölthető magyar szabály:

Kuruzslók Quedlinburgban 🇹🇯 termékről 4 értékelés

 1. Strázsa Benjámin

  Nagyon sok jó esténk volt már ezzel a társassal. És ha még a kiegészítők is megvannak a játékhoz akkor sokkal jobb lesz az újrajátszhatósága.
  Csak ajánlani tudom.

 2. J. Pál

  Ez a játék nem hiában van ott a legtöbb helyen a TOP100-as listában. Nekünk is ez a kedvenc szerencse-alapú társasjátékunk. Ezen szoktunk a legtöbbet nevetni. 🙂 Munka után, amikor már semmihez sincs kedved, szuper kikapcsolódást nyújt.

 3. Király Regina

  A család egyik kedvenc társasjátéka. Amikor csak kevés időnk van játszani, akkor előszeretettel vesszük el, mivel az előkészületek kb. 2 percet vesznek igénybe, mivel minden elpakoláskor a húzózsákokba összekészítjük a kezdő készletet. Azáltal, hogy két oldalas könyvek találhatóak a játékban kedvünk szerint kombinálhatjuk az adott színekhez tartozó könyveket. Így az összetevők képességei máshogy fogják befolyásolni a játék menetét és ennek köszönhetően sosincs két egyforma játék. És ki tudjak lehet, hogy első alkalommal nagyon peches lesz az ember azáltal, hogy kihúz 3 darab fehér összetevőt, aminek az értéke hét és felrobban a főzete, de az is lehet, hogy csak a végén húz ki annyi fehéret, hogy a robbanás határán van. Aki szereti a szerencsefaktoron alapuló játékokat, azoknak csak ajánlani tudom. A legjobb az, mikor a szó szoros értelmében leül játszani vele a a 70+-os nagymama az unokáival játszani és ugyanolyan jól szórakoznak.

 4. L. Péter

  Nagyon jó játék, akár kicsikkel is (6-7+) ha mást nem a húzást nagyon élvezik szeretnek kockáztatni a vásárlásban meg lehet segíteni nekik. 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top