Race for the Galaxy 🇬🇧

13 990 Ft

Beszerzés alatt!

Világok várnak! Gyarmatosíts, fejlődj és hódíts, kihasználva mások döntéseit!

2018-AS FRISSÍTÉS: A játék második kiadása CVD (színvakbarát), 5 átdolgozott kártyát tartalmaz az eredeti verzióból és 6 New Worlds promóciós otthoni világot.

A Race for the Galaxy kártyajátékban a játékosok galaktikus civilizációkat építenek úgy, hogy olyan kártyákat játszanak ki maguk elé, amelyek világokat vagy technikai és társadalmi fejlesztéseket ábrázolnak. Egyes világok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy árukat állítsanak elő, amelyeket később felhasználva kártyákat húzhatnak, vagy győzelmi pontokat szerezhetnek, ha a megfelelő technológiák rendelkezésükre állnak. Ezeket elsősorban a termelni nem tudó fejlesztések és világok nyújtják, de a termelővilágok is megadják ezeket a bónuszokat.

Minden kör elején a játékosok titokban és egyidejűleg kiválasztanak egyet a hét szerep közül, amelyek megfelelnek a kör előrehaladásának fázisainak. Egy szerep kiválasztásával a játékosok aktiválják az adott fázist ebben a körben, így minden játékosnak lehetősége nyílik az adott fázis akciójának végrehajtására. Például, ha az egyik játékos a Letelepedés szerepet választja, minden játékosnak lehetősége van arra, hogy az egyik bolygót kijátszva a kezéből letelepedjen. A szerepet választó játékos azonban kap egy bónuszt, amely kizárólag rá vonatkozik. Ugyanakkor bónuszokat fejlesztések során is lehet szerezni, így figyelnünk kell arra, hogy egy másik játékos is kihasználja az általunk választott szerepkört.

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 30 perc játékidő
  • Nyelvfüggő játék!
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • MAGYAR nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: kártyajáték, pakliépítés – sci-fi témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Race for the Galaxy 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top