♠️ Raiders of the North Sea

20 490 Ft 19 466 Ft

(5 vásárlói értékelés)

A Raiders of the North Sea a viking korszak középső éveiben játszódik. Viking harcosként a játékosok a gyanútlan településeken portyázva igyekeznek lenyűgözni a törzsfőnököt. A játékosoknak csapatot kell összeállítaniuk, élelmet kell gyűjteniük, és észak felé kell utazniuk, hogy aranyat, vasat és állatállományt zsákmányoljanak. Gyűjtsd össze harcosaidat, indul a portyázás!

A Raiders of the North Sea célja, hogy lenyűgözze a Chieftaint azáltal, hogy a játék végén a legtöbb győzelmi ponttal (VP) rendelkezik. Győzelmi pontokat elsősorban a Települések portyázásával,  és a Vezérnek való felajánlással szerezhetsz. A játék akkor ér véget, ha már csak 1 Erőd marad, vagy az összes felajánlást megtörtént.

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Keresd a VIP VAGABUND logóval ellátott játékokat, és tedd a kosárba!

1 db társasjáték esetén a kedvezmény -5%,
2 db VIP VAGABUND játék esetén -10% a kedvezmény MINDKÉT játékra,
3 db VIP VAGABUND társasjáték esetén pedig immáron -15% a kedvezmény MINDHÁROM játékra!

Próbáld ki, köszi és jó játékot! 🙂

 

Leírás

TARTALOM:

 • 2-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 60- 120 perc játékidő
 • Angol nyelvű szabály letölthető:
 • Angol nyelvű szabály a dobozban!
 • MAGYAR NYELVŰ SZABÁLY LETÖLTHETŐ!
 • Mérsékelten nyelvfüggő játék
 • Jellemzők: munkáslehelyezős, gyűjtögetős, kézből gazdálkodós stratégiai játék, viking téma

 

♠️ Raiders of the North Sea termékről 5 értékelés

 1. Poczók Imre

  Shem Phillips korábbi remeke, a Nyugati Királyság trilógiát megelőző Északi Tenger trilógia második eleme. Az alap játék magában könnyed és szórakoztató vikinges tematikájú stratégia, számomra egyedi munkás-elhelyezéses mechanizmussal (minden körben egy munkásunk van, azt lehelyezve, majd egy más által letett munkást felvéve hajtunk végre akciókat, így minden kör elején és végén is pontosan egy munkás lesz nálunk). Célunk, hogy egy rendes viking csapatot verbuváljunk, és ezzel kifosszuk a környező kikötőket, településeket, és minden mást IS. A grafikáért itt is Mihajlo Dimitrievski a felelős, és ennek nagyon örülök, mert ez tudom szubjektív, de én nagyon szeretem a stílusát. 🙂 A kiegészítőkkel tovább növelhető a játékos létszám, új akcióhelyek jönnek be, és az alapban egy idő után nem unalmas, de mégis kiismerhető játékot szinte végtelenszer újrajátszhatóvá teszik. Ajánlós, könnyed darab.

 2. Kovács Bence

  A legtematikusabb euro stilusú játékunk otthon, aki szereti a vikinges témát annak mindenképp tetszeni fog. A North Sea trilógia legjobban sikerült darabja, csak ajánlani tudom.

 3. Faragóné Debreczeni Cintia

  Az első Shem Phillips játékunk. És innentől indult a szerelem, amit tetézett Mihajlo Dimitrievski alkotói munkája is.
  Szeretjük a tematikát és az egyedi munkáslehelyezést is, ami eléri azt, hogy igyekezz a másik fejével is gondolkodni, mert az ő lépése nagy hatással lesz a te következő akciódra. Nem a legnehezem SP játék, de azért lehet agyalni rajta bőven merre menj portyázni és milyen csapatot állíts össze, hogy minél hatékonyabb legyél. Nálunk örök szerelem ez a játék.

 4. Nagy Zoltán

  A North Sea trilógia legerősebb darabja, bár korántsem hibátlan darab. Ajánlatos hozzá beszerezni a két kiegészítőt, főleg a Hall of Heroest ajánlom. Aki pedig egyedül vágna neki a viking hódítgatásoknak, annak ott az online letölthető solo alkalmazás.

 5. Nagy András

  Zseniális játék, megérdemelt volna egy magyar kiadást. A kártyákon lévő szöveg miatt kissé nyelvfüggő, de van rajongói magyar kártyafordítás, még a kiegekhez is. Nálunk a 2-3 fő volt az ideális játékosszám. És ami az árát indokolja: alapból fém érmékkel érkezik a játék!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top