Red Cathedral: Contractors

13 490 Ft

Red Cathedral: Contractors (A Vörös Katedrális: Ügynökök)

A Boldog Vazul-székesegyház építése egyenletes ütemben zajlik. Elérkezett a pillanat, hogy megkeressük az egyes céhek legjobb szakembereit, és készségeiket és tudásukat felhasználva ezt az emlékművet olyasvalamivé varázsoljuk, ami magát a cárt is meglepi. Toborzó ügynököket kell küldeni Oroszország különböző városaiba, hogy felkutassák és felbéreljék a legjobb szakembereket, és ezáltal kitűnve versenytársaik közül győzelmet arathassanak.

A Contractors Shei Santos és Isra Cendrero sikerjátékának A Vörös Katedrálisnak az első kiegészítője, amelyben a játékosok a moszkvai Boldog Vazul-székesegyházat építik, és munkájukkal próbálnak maradandót alkotni, hogy elnyerhessék a cár kegyét. Az alapjátékhoz hasonlóan a kiegészítőt is Pedro Soto és Chema Román illusztrálta, akiket Ivan Bilbin, a szláv folklór fenséges ábrázolásáról ismert orosz művész munkái ihlettek. A Vörös Katedrális eredeti rondella mechanizmusával emelkedik ki napjaink játékai közül, amely játékosok ezreinek szívét hódította meg szerte a világon.

A kiegészítő doboza majdnem annyi összetevőt tartalmaz, mint az eredeti játék, és egy újabb dimenzióba emeli az élményt. A Contractorsban 10 új céhet találunk, amelyek kombinálhatók az alapjátékban szereplőkkel, 6 további tervkártyát és egy új kártyát az egyszemélyes játékmódhoz. Az új céhek közül számos az Ügynökök modult használja, amely többek között egy Oroszország térképét ábrázoló új táblával egészíti ki az alapjátékot. Ügynökeinket Oroszország különböző városaiba küldjük, hogy az ország legjobb szakembereit és kézműveseit toborozzák a katedrális építéséhez.

Az eredeti játékhoz hasonlóan ezek a céhek mindegyike 3 különböző kártyát tartalmaz, amelyekből céhenként egyet lehet használni a játékban, ami azt jelenti, hogy a Contractors 30 új különböző variánssal bővíti A Vörös Katedrálist. Tartalmaz még – többek között – egy fekete kockát, amelyet az erőforrások megszerzésére szolgáló 5 meglévő kocka mellett lehet használni, gyémántokat, melyek erőforrás-dzsókerként működnek, és a kozák ügynököket, akik munkáslehelyezős elemet hoznak a játékba.

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 10+ éves kortól
  • kb 60-90 perc játékidő
  • Kiegészítő a Red Cathedral társasjátékhoz, önállóan nem játszható!
  • Nyelvfüggetlen, angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: kockahasználat, játék végi bónuszok, terület-többség, rondella, győzelmi pont mint nyersanyag – Oroszország témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Red Cathedral: Contractors” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top