Salton Sea

13 990 Ft

MEGÉRKEZETT A SALTON SEA!

A Salton Sea egy egyedülálló hely Kaliforniában, nagyon közel a mexikói határhoz. A sós tó jellegzetességei miatt alkalmas a geotermikus energia előállítására, amely kihasználja a bolygó hőjét. Ahol intenzív a geotermikus tevékenység, ott fúrásokat kell végezni, kivonni a gőzt és a forró vizet, hogy lítiumhoz jussunk, és eladjuk azt egy modern ipar részeként. Ez egy messze nem a fosszilis tüzelőanyag, és így lehetővé válik, hogy a jövőben energetikai átmenetet képezzen egy teljesen új, megújuló energia felé.

A David Bernal által tervezett és Amelia Sales által illusztrált Salton Sea játszható egyedül, de akár négyen is, a játékidő kb 120 perc.
A játék során a játékosoknak irányítaniuk kell a geotermikus lítium kitermelő cégeiket, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzék meg. Ennek az anyagnak a kinyerése és későbbi feldolgozása lesz a cégek sikerének záloga.

Munkáslehelyezés, a körünkben három lehetőségünk van: ipari akciók (amelyek lehetővé teszik kutatási engedély megszerzését, fúrást, kitermelést, gépek feldolgozását vagy javítását), kereskedelmi akciók (eladás, szerződés megszerzése és szerződés végrehajtása) és menedzsment tevékenységek (kutatás, részvények vásárlása).
Rajtunk múlik, hogy a legtöbbet hozzuk ki a cégeinkből.

A sikerhez azonban nincs egyetlen út. A játék megjutalmaz a kimerült földterületért, a végrehajtott szerződésekért, a rövid távú célokért, a vállalatfejlesztésért vagy a kutatási eredményekért. Használd a Salton Sea erejét, hogy létrehozza a leghatékonyabb geotermikus vállalatot!

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 120 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban
  • Nyelvfüggetlen játék
  • Jellemzők: gazdasági játék, munkáslehelyezés –

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Salton Sea” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top