Skymines

24 990 Ft

Itt a jövő, fektess feltörekvő vállalatokba, akik a Holdon bányásznak!

Az elmúlt ötven évben az emberiség elkezdte kiaknázni a Hold és az aszteroidák nyersanyagait, és ezt a feladatot évtizedeken át a Világkormány tartotta kizárólagosan a kezében.
De az elmúlt évek zűrzavarai miatt ez a világméretű vállalkozás összeomlott. Most kalandvágyó cégek és magánbefektetők emelkednek az égbe, hogy újjáélesszék ezt a bányászati ​​hálózatot. Befektetőkként megpróbálod a legtöbb CrypCoint keresni hét kör alatt.
Ezt úgy érheted el, hogy bányászott erőforrásokat befekteted feltörekvő vállalatokba, és előőrsöket indítasz. Növelheted a bevételeid, ha támogatod a tudósok kutatásait, hogy értékes hélium-3-at tudj megszerezni!

A Skymines lelke egy egyedülálló kártyaprogramozási és kézből gazdálkodós rendszer, mely gondos és okos tervezést igényel. A mély játékos interakciót az biztosítja, hogy – belátásunk szerint – a négy vállalat bármelyikébe befektethetünk.
És ahogy a vállalati képességek kombinációja játékról játékra más és más, végtelen szinergiák és stratégiák várnak felfedezésre.

Alexander Pfister nem ismeretlen szerző, régi motoros a szakmában (Királyi áru, Port Royal, Great Western Trail, Boonlake, stb), most Mombasa játékát gondolta újra és úgy látszik, nem tette rosszul! Stabilan 8.00 pont fölött záporoznak a BGG-n az értékelések, ez csak jót jelenthet!
+ az egyszemélyes szabály a hírek szerint könnyen elsajátítható, de elég komoly kihívás még a gémereknek is!

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 75-150 perc játékidő
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: kézből gazdálkodós, gazdasági játék, változó játékoserő – sci-fi és bányászat témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skymines” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.