St. Patrick

5 490 Ft

A St Patrick, amelyet először Salvage néven adtak ki, egy egyszerű ütésvivős játék, mely számos korábbi kártyajáték elemeiből merít. Mindenki 20 pontnál kezd, és a játék során sérüléseket szenved. A játék akkor ér véget, amikor az egyik játékos eléri a 0-t, ekkor a legtöbb pontot szerző játékos nyer.

Az eredeti Salvage játékban egy olajszállító tartályhajó lángokban áll, és te annak mentőcsapatnak tagja vagy, amelyet odaküldtek, hogy megbirkózzon a helyzettel. A tűz oltása során sérüléseket és károkat fogsz szenvedni, de a művelet megkezdése előtt menthetsz meg olajat, biztosítékként a várható költségek fedezésére.

A játék kulcsfontosságú dinamikája az, hogy mielőtt kijátszanánk egy leosztást, felmérjük a lapjaink erősségét, és ajánlatot teszünk arra, hogy hány pontot veszítünk, ha nem játsszuk ki azokat. Ez az ajánlat biztosítékként működik, és csak az ajánlat felett elvesztett pontokért kapunk büntetést. Ha azonban mindenki összesített licitje megegyezik az elszenvedhető sebzés teljes összegével, akkor mindenki elveszíti az általa felajánlott összeget. A kezünkben lévő kártyákat körbeadjuk az asztalon, így a többi játékosnak esélye van arra, hogy ugyanazokkal a lapokkal jobban teljesítsen.

A Szent Patrickban most azért küzdesz, hogy megtartsd a legtöbb életpontot azáltal, hogy ereklyéket használsz a kígyómarások elkerülésére.

Leírás

TARTALOM:

  • 3-4 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 20- 40 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggetlen
  • Jellemzők: kártyajáték, ütés-vivős játék, licitálós, push your luck

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„St. Patrick” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.