🥷 Swindler

6 000 Ft

Az élet Londonban nem könnyű. A várost a gazdagok irányítják, de most eljött az idő, hogy a csalók és zsebesek kihasználják az alkalmakat, hogy megszerezzék részüket vagyonukból.

A Swindler egy szórakoztató és tematikus játék, amely a viktoriánus Londonban játszódik, és a szerencsét próbáló és támadó mechanizmusokat kombinálja. Minden körben a játékosoknak lopniuk kell az öt gazdag embertől, és tokeneket kell húzniuk a választott erszényből. Minden erszény tele van érmékkel, ékszerekkel és más zsákmánnyal – de mindegyik erszényben legalább egy koponya is található! Ha kihúzol egy koponyát, túl sokat kockáztattál és rajtakaptak. Nemcsak az adott körben ellopott zsákmányt veszíted el, hanem mindent, amit az előző körökben ugyanabból az erszényből loptál. Az erszényben nemcsak a kezedet találták meg a zsebükben, hanem felismerték az apró, de értékes gyűrűt is az ujjadon…

Okos dolog nem túl sokáig megtartani a zsákmányt, nehogy rajtakapjanak. Az üzletek fizetnek neked a leadott zsákmányért, amivel pontokat szerezhetsz. Használhatod a zsákmányt is megrendelések teljesítéséhez, de egyik társadalmi csalód is lehet gyorsabb és félretolhat, ami értékes pontokba kerülhet neked. Szerencsére nem kell egyedül csalnod! Felbérelhetsz társakat, hogy előnyökhöz juss, vagy hátrányokkal befolyásold a többi játékost.

Az a játékos, aki a meghatározott körök után a legtöbb pontot gyűjti össze, elismerést nyer a londoni leghírhedtebb csalóként, és ezzel nyeri meg a játékot.

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 45-60 perc játékidő
  • Mérsékelten nyelvfüggő, angol és német játékszabály a dobozban!
  • Jellemzők: tedd próbára a szerencséd – gazdasági témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 Swindler” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top