Terracotta Army EN

18 000 Ft

Építsd meg az agyaghadsereget, hogy megvédd Csin Si Huang-ti császárt a túlvilágon!

Építsd meg az agyaghadsereget, hogy megvédd Csin Si Huang-ti császárt a túlvilágon.
Csin Si Huang-ti császár elhunyt. Hogy megvédjék őt a túlvilágon, nagy hadsereget kell összeállítani hűséges harcosok szobraiból, hogy őrködjenek a császár sírjában. Te is azok közé tartozol, akiknek feladata ennek a csodálatos hadseregnek a felépítése.
A Terracotta Army-ban tehetséges iparosokat és művészeket képviselsz, akik a csodálatos szobrok összeállításán fáradoznak. A játék során erőforrásokat gyűjthetsz, továbbfejlesztheted munkásaidat, és a császár tanácsadóitól kérhetsz kegyet. A célod az, hogy döntő szerepet játssz az agyaghadsereg létrehozásának folyamatában. Sikeredet győzelmi pontokban mérik. A játék során te és játékostársaid közösen építitek a sereget, de miután a játék ötödik fordulója véget ért, közületek csak egyvalaki kerülhet ki győztesen: az, aki a legtöbb pontot gyűjti.
A játék során harcosok szobrocskáit helyezed el a mauzóleumban, csoportokat alkotva. Ezek a szobrok több játékoshoz is tartozhatnak, amint az a talpukon jelezve van. A mauzóleumon belül több, azonos típusú szoborból álló különálló csoport is létezhet.
Számtalan lehetőséged lesz pontokat szerezni többség és jelenlét alapján. A többség eléréséhez az szükséges, hogy te legyél az egyetlen játékos, aki a legtöbbet birtokolja az aktuálisan pontozott adott erőforrásból vagy szobortípusból. (Ha te vagy az egyetlen játékos, akkor többséged van.) A jelenléthez rendelkezned kell legalább egy adott erőforrással vagy szobortípussal, amelyet éppen pontoznak.
Az ötödik kör végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer.

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 90-120 perc játékidő
  • Nyelvfüggetlen, angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: munkáslehelyezős, figurás játék, változó set-up, bevétel-menedzselés, terület-többség – ókori Kína témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terracotta Army EN” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top