The Artemis Odyssey KS version

15 000 Ft

Megérkezett az Artemis Odyssey KS verziója!

Fedezd fel a galaxist, gazdálkodj erőforrásokkal, építs csillaghajókat, használd ki az idegen technológiák nyújtotta előnyöket!

A The Artemis Odyssey sok generációval a The Artemis Project eseményei után kezdődik. A fagyos Európa hold óceánjainak mélyén talált idegen ereklyéket technológiai ugródeszkaként használva az emberiség gyorsan képessé vált arra, hogy elérje a távoli csillagokat… és a körülöttük keringő titokzatos bolygókat.

Építs nagyteljesítményű csillaghajókat, hogy átkelj a csillagközi tér hatalmas ürességén, és landolj lakatlan bolygókon, hogy értékes erőforrásokra lelj. Alapíts kolóniákat, építs gyárakat és hatalmas terraformátorokat. Ha szerencséd van, több idegen technológiára is bukkanhatsz.

A felfedezés egy okos rejtett tervezési rendszeren keresztül valósul meg egy közös táblán. Amikor a tervezési tábla megtelik, a terveket sorra feloldjuk, és a játékosok hasznot tudnak húzni egymás terveiből! Ha előre látod, mit akarnak tenni a többiek, hová akarnak eljutni, és hogyan akarnak pontokat szerezni, akkor tudsz kihozni a legtöbbet az erőfeszítéseidből, és biztosíthatod azt, hogy a te frakciód építse ki a legnagyobb csillagokon átívelő hálózatot!

Készen állsz arra, hogy te taposd ki az utat a galaxis mélyébe…? Az Artemis Odüsszea most kezdődik!

Leírás

TARTALOM:

  • 1-5 játékos részére
  • 13 éves kortól
  • kb 60-90 perc játékidő
  • Angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Nyelvfüggetlen
  • Jellemzők: akció-sor, egyidejű akciókijátszás, kereskedés, felfedezés – sci-fi témakörben

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Artemis Odyssey KS version” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük