The Castles of Burgundy sérült

16 500 Ft

Beszerzés alatt!

(3 vásárlói értékelés)

Megjelent, és újra kapható a Castles of Burgundy 2019, ez a különleges, gyűjteményes kiadás tartalmazza az összes eddig megjelent kiegészítőt – 10 régi kieg és 1 vadonatúj a dobozban!
A The Castles of Burgundy – 2019 az egyik legjobb, ha nem a legjobb euro társasjáték, minden igazi társasjáték-rajongó polcán a helye – a 10. Ünnepi kiadás pedig egészen elegáns és különleges dobozt kapott, valamint újrarajzolták a játék grafikáját is, szerintem összességében előnyére változott.

A MAGYAR nyelvű szabály letölthető!

The game is set in the Burgundy region of High Medieval France. Each player takes on the role of an aristocrat, originally controlling a small princedom. While playing they aim to build settlements and powerful castles, practice trade along the river, exploit silver mines, and use the knowledge of travelers. The game is about players taking settlement tiles from the game board and placing them into their princedom which is represented by the player board. Every tile has a function that starts when the tile is placed in the princedom. The princedom itself consists of several regions, each of which demands its own type of settlement tile.

Molnár Peti DRAFT vlog bemutatója az új, ünnepi kiadásról, nézzétek meg, érdemes! … és iratkozzatok fel a DRAFT csatornára, mert nagyon érdemes követni a munkásságát, nagyszerű társasjáték bemutató videókat készít, kiváló szabálymagyarázatokkal!

 

Beszerzés alatt!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-4 játékos részére
 • 12 éves kortól
 • kb 60-100 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű szabály letölthető:

 • Angol és német nyelvű szabály a dobozban
 • Nyelvfüggetlen játék
 • Jellemzők: lapkalehelyezés, gyűjtögetés, kockahasználat, középkori, francia téma, gyűjteményes kiadás

 

The Castles of Burgundy sérült termékről 3 értékelés

 1. Lóránt Márk

  A csomag sérülten érkezett, és mivel megbontottam már nem tudtam cserélni, Vagabund viszont viszonylag jól kezelve adott kedvezményt a kövi rendelésre, ami egész korrekt.

  A játékról csak jókat tudok mondani, egy teli doboz rengeteg játékkal, sokféle, különböző player boardokkal, szinte örök újrajátszhatósággal. Kettő fővel kiválóan működik, de szerintem többen is szuper, max több idő.

 2. Kánya Annamária

  Kellemes hangulatú játék. Bár nem teljesen az én ízlésvilágom, mégis teljesen együtt értek az előttem szólóval – az újrajátszhatóság lenyűgöző! Bátran ajánlom a haladóbbaknak.

 3. Móni

  Egyik kedvenc játékunk ketten. Közepes nehézségű, sok a döntési lehetőség, céljainkat folyamatosan változtatni kell a dobásoktól függően, de ez a szerencsefaktor is befolyásolható
  némileg. nagyon be tud húzni, teljes kikapcs. 🙂 a kiegészítők és a sok tábla biztosítja a nagy újrajátszhatóságot. egyetlen hibája, hogy nagyon kicsik a lapkákon látható ( = nem látható)
  ikonok… nagyítót kértünk karácsonyra…

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top