The Gardens

18 990 Ft

A Sydney-i Királyi Botanikus Kert különleges helyet foglal el a helyiek szívében. A világhírű elhelyezkedéséről, szépségéről, történelmi és tudományos jelentőségéről híres park 29 hektáros területe nemcsak lenyűgöző, hanem nyugodt elvonulást is biztosít a város zajától.

A The Gardensben a játékosok a kertek különböző növényeit és tereptárgyait ábrázoló kártyákat húznak, és ezek alapján építik fel maguk elé a saját kertrészüket. A játékosok pontokat szereznek az alapján, hogy mit látnak látogatóik, miközben elsétálnak a botanikus kert különféle virágágyásai, tavai, őshonos fái és szobrai mellett. A játékos által megépített tabló három sorból áll – vízpart, pázsit és város széle –, és körönként egy kártyát ad hozzá, amíg a terület meg nem telik.

A játék könnyen átlátható és egyszerűen megtanulható, ugyanakkor stratégiai választási lehetőségeket kínál. A benne található modulok változatosságot és mélységet adnak a tapasztalt játékosok számára, olyan látnivalókkal, mint például az Operaház és a Harbour Bridge, amelyekkel a játékosok plusz pontokat vagy különleges képességeket szerezhetnek. Csatlakozz a piknikezőkhöz, kocogókhoz, lóripapagájokhoz és íbiszekhez, és élvezz egy napot a gyönyörű botanikus kertben.

 

 

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 10+ éves kortól
  • kb 30-45 perc játékidő
  • Nyelvfüggetlen, angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: moduláris tábla, nyílt draftolás, pontról pontra mozgás, gyűjtögetős, lapka lehelyezés, kártyajáték – Sydney, Ausztrália témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„The Gardens” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top