Tiletum EN

18 000 Ft

Beszerzés alatt!

Használj kockákat erőforrások és akciók megszerzésére, hogy meggazdagodj a reneszánszban!

A Simone Luciani, Daniele Tascini (Marco Polo, Lorenzo, Grand Austria Hotel, Tzolkin, stb.) kettős új játéka!
A Tiletumban te és játékostársaid olyan gazdag kereskedők bőrébe bújtok, akik a reneszánsz aranykorában beutazzák egész Európát, Flandriától Velencéig.
Különböző városokba utazol, hogy gyapjú- és vaskereskedelmi szerződéseket köss, valamint címergyűjteményre tégy szert. Össze kell gyűjtened a szükséges erőforrásokat a szerződések teljesítéséhez, be kell ruháznod monumentális katedrálisok építésébe, nemesi családok kegyébe kell férkőznöd, és részt kell venned rangos vásárokon, ahol fő üzleti tevékenységedet bonyolítod. Olyan neves emberek szolgáltatásait is igénybe veszed, akiket később szívesen látsz majd a házaidban. Ily módon olyan tekintélyre teszel szert, amely a reneszánsz leghíresebb kereskedőjévé tesz.
A Tiletum egy kockamenedzselő játék, amelyben a kockáknak kettős szerepük van: erőforrásokhoz juttatnak, és akciókat hajthatsz végre általuk. Minden körben bizonyos számú kockával kell dobnod. A körödben válassz egy kockát, hogy annak értékével megegyező számú erőforrást szerezz, majd hajtsd végre a kapcsolódó akciót. Az akció ereje fordítottan arányos a kocka értékével, tehát minél kevesebb erőforrásra teszel szert, annál erősebb az akció, és fordítva.

 

 

Beszerzés alatt!

Leírás

TARTALOM:

  • 1-4 játékos részére
  • 14+ éves kortól
  • kb 90-120 perc játékidő
  • Nyelvfüggetlen, angol nyelvű szabály a dobozban!
  • Angol nyelvű szabály hamarosan letölthető!
  • Jellemzők: akció-pont felhasználás, szerződések, kockahasználat, pontról-pontra mozgás, játék végi bónuszok, gyűjtögetős, gazdasági játék – középkori Olaszország, reneszánsz témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tiletum EN” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top