💎 ♠️ TRAILS Deluxe Resources 🎬

5 990 Ft

Beszerzés alatt!

Upgrade your TRAILS experience with these deluxe wooden resources that have been custom cut, stained, and screen printed to match the resource icons in the game.

15-15 db deluxe fakomponens található a dobozban – CSAK a Trails játékkal együtt használható!

TRAILS – egy szeretni való kis filler, a nagysikerű PARKS kistestvére, gyors, szórakoztató és gyönyörűen illusztrált játék!
Aki szereti a PARKS hangulatát, a túrázást a vadonban, az erőforrások gyűjtögetését és az ötletes játékmenetet, az most sem fog csalódni.
Happy Hiking!

Fedezzük fel az Egyesült Államok ikonikus helyszíneit és nemzeti parkjait, gyűjtsük össze az erőforrásokat, figyeljük meg a vadon élő állatokat, és szerezzünk vadonkitűzőket a TRAILS segítségével. A TRAILS egy önálló kaland a PARKS sorozatban a Fifty-Nine Parks Print Series (Ötvenkilenc Park Képgyűjtemény) műalkotásaival.

A TRAILS-ben a játékosok oda-vissza túráznak az ösvényen, miközben kőzeteket, makkokat és leveleket gyűjtenek, fényképeket készítenek, és vadon élő állatokkal találkoznak, hogy bónuszokat szerezzenek. A túra kezdő- és végpontjain erőforrásokat cserélhetnek be, hogy kitűzőket szerezzenek, majd visszaindulnak az ellenkező irányba.

Ahogy a játékosok elérik az ösvény végét, a nap lenyugszik az ösvény fölött. Ahogy leszáll az éj, a túrahelyszínek előnyösebb akciókat nyújtanak, amelyek azonban nem tartanak örökké. Amikor a nap elhagyja az ösvényt, lezajlik az utolsó játékkör, és az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot éri el az összegyűjtött kitűzőkből, fényképekből és madárészlelésekből.

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

+ Ehhez a játékhoz igénybe veheted a Vagabund VIP kedvezményünket:

💎 VIP VAGABUND akció: Ha szeretnél az előrendelésedhez adni további VAGABUND társasjátékokat szuperkedvezményesen, most megteheted!
Nincs más dolgod, mint a MEGJEGYZÉS rovatba a RENDELÉS végén beírni, hogy MELYIK játékot, vagy játékokat kéred, EGYSÉGESEN 10.000 Ft/db! – és küldöm is! 🙂

Föld és víz – 10.000 Ft
Port Royal Big Box – 10.000 Ft

Chachapoya 2.kiadás – 10.000 Ft
Ellenállás! – 10.000 Ft
A Nagyi régi kredence – 10.000 Ft
Claim I. Na, ki a király? + Claim Félelem pakli + CLAIM Jeges pakli – 3 DB kártyajáték – 10.000 Ft

…és a Királyi áru 5.000 Ft, a Yapalocté expedíció 5.000 Ft, a Virágvarázs pedig 7.000 Ft, vagy ha az Acélmágnás társasjátékunk érdekelne, akkor annak a Vagabund VIP ára: 11.500 Ft

Köszi a rendelést! 🙂

Szekeres Feri videója segítségével pár perc alatt meg is tanulhatod a játékszabályt!

 

Beszerzés alatt!

Leírás

TARTALOM:

  • 2-4 játékos részére
  • 10 éves kortól
  • kb 20- 40 perc játékidő
  • Deluxe Resources – Kiegészítő, CSAK a TRAILS játékkal együtt használható!
  • Jellemzők: 3 x 15 deluxe fa komponens

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„💎 ♠️ TRAILS Deluxe Resources 🎬” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.