Undaunted: North Africa 🇬🇧

15 490 Ft

Vezess sivatagi kommandósokból álló csapatot a II. világháborús, számos forgatókönyvből álló pakliépítő játékban, ezúttal járművekkel!

Az Undaunted-sorozat ezzel a kétfős, taktikai küzdelemből álló pakliépítő játékkal folytatódik, amely a brit Long Range Desert Group portyázóit és az olasz erőket állítja szembe a II. világháború észak-afrikai hadszínterén.

Megkezdődött az észak-afrikai hadjárat. Vezesd a brit hadsereg nagy hatótávolságú sivatagi csoportját, és működtesd azt az ellenséges vonalak mögött, vagy irányítsd a velük szemben álló félelmetes olasz erőket. Az „Undaunted: North Africá”-ban, az Undaunted: Normandy folytatásában, a játékosok ismét változatos küldetések sorozatán keresztül irányítják csapataikat. Ahogy nőnek a veszteségek, a sebesült katonák kikerülnek a játékosok paklijából, arra kényszerítve őket, hogy alkalmazkodjanak a változó taktikai körülményekhez. Használd a kártyáidat, hogy megerősítsd erőidet, vess be járműveket, hogy gyorsan haladj előre a csatatéren, és ragadd meg a kezdeményezést az észak-afrikai ütközetek kimenetelének eldöntésére.

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 14 éves kortól
  • kb 45-60 perc játékidő
  • Angol nyelvű kiadás
  • Jellemzők: szimuláció, kézből gazdálkodós, pakliépítő, kockahasználat, moduláris tábla, nyílt draftolás – II. világháború témában

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Undaunted: North Africa 🇬🇧” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük