VAGABUND Expressz 2024 – Társasjáték klubok részére! – FARKASOK pakk

Original price was: 50 000 Ft.Current price is: 3 000 Ft.

Beszerzés alatt!

VAGABUND EXPRESSZ – TÁRSASJÁTÉK KLUBOK SZÁMÁRA!

Sziasztok Farkasok!
2 évvel ezelőtt megjelent az Acélmágnás társasjátékunk és ehhez kapcsolódóan egy Turnéra indultunk, ahol bemutattam a játékot!
A Turné jól sikerült, de nem sok helyre tudtam eljutni, pedig – a visszajelzések alapján – igény lett volna rá. A TJŰ-n is azt tapasztaltam, hogy sorok álltak a Vagabund játékoknál, és sem hely, sem pedig elég idő nem volt, hogy a játékosok ki tudjanak minden, számunkra érdekes játékot próbálni és gazdagodjanak egy jó kis játékélménnyel…

Azóta gondolkodtam, hogyan lehetne megvalósítani azt, hogy a játékosok nyugodt környezetben, egymás között ki tudják próbálni az új (Jeruzsálem: Anno Domini, Farkasok, Sör és kenyér, A Hajsza) és a régebbi játékainkat is (Acélmágnás, Föld és víz). Nem tudom, hogy megtaláltam-e a megoldást, mindenesetre 2024-ben tegyünk egy próbát!

Az ötlet: összekészítek 3 különböző doboz, válogatott VAGABUND társasjátékot, és KÖLCSÖNADOM!
Kísérleti jelleggel 2 hónapig a következő három doboz járna kézről-kézre, klubról klubra, majd a tapasztalatok alapján újraindítjuk a Vagabund expresszt, tovább növelném a választható dobozokat és kerülnek majd bele új játékok is!

 

Minden csomagból 8-8 klubnak tudok küldeni – első körben, utána le kell zárjam a lehetőséget, majd a kísérleti kör után újraindítjuk!

#FARKASOK pakk tartalma:

Farkasok
Go for LNG!
Föld és víz
Virágvarázs

CÉL: olyan Társasjáték klubokba szeretném eljuttatni ezt a doboznyi Vagabund társasjátékokat, ahol 2 hét idő áll majd rendelkezésre, hogy a játékosok annyi játékot próbáljanak ki, amennyit csak tudnak, vagy akarnak – remélhetőleg persze  minél többet! Minden játék magyar nyelvű, szinte minden játék megtalálható a forgalomban, kivéve a Go for LNG!, amely egy exclusive játék, néhány évvel ezelőtt jelent meg, saját tervezés, de a nagyközönség még csak Szekeres Feri bemutatója kapcsán ismerheti, normál, üzleti forgalomba nem került, játékosok most először találkozhatnak vele 🙂

Ki NE jelentkezzen: a Vagabund Expressz kifejezetten klubok számára van meghirdetve, vagyis ha szűk, baráti körrel játszotok, akkor azt javaslom, hogy kövessétek az Expressz útját és látni fogjátok, hogy hova érkezik be, és abban a klubban ki tudjátok próbálni!

Kikre számítok: a legjobb az lenne, ha olyan Társasjáték klubok jelentkeznének (egyelőre országhatáron belül), akik nagyobb létszámmal szoktak időnként összejönni és játszani és szívesen kipróbálnák azokat a Vagabund játékokat, amelyeket még nem ismernek.

Hogyan jelentkezhetek? – meg kellene rendelni a Vagabund Expresszt, mintha csak egy játékot rendelnél a webshopban, a rendelő személye a klub hivatalos kontaktszemélye kellene, hogy legyen, vagyis a vezetője, akivel tudok majd egyeztetni a szállításokról, és felel a játékokért, stb. NEM KELL egyesületnek lenned, magánszemély is lehetsz, a lényeg, hogy minél többen tudjatok játszani a játékokkal! A megrendelés után felvesszük a kapcsolatot, be kellene mutatni a klubok röviden, kérni fogom majd a FB oldalatok, stb, hogy lehessen látni, mennyire komoly és mennyire aktívan játszik a klub.

Miért van az ellenőrzésre szükség? – Őrült egyszerű, az lenne a jó, ha egy 5-6 fős csapat nem stoppolná le a játékokat, miközben sokan várnak rá, hogy tudjanak játszani, és mivel csak 3 doboz lesz egyelőre, kísérleti jelleggel úton, fontos lenne, hogy ne hasaljon el valahol ez a szándék, köszi.

Hogyan működik? A megrendelés és megbeszélés után kialakul egy frankó útvonal, hogy merre és mikor járnak majd a dobozok az országban, melyik klubokba tud eljutni. Én indítom a három dobozt, ami 1 nap alatt megérkezik a választott klubba, ott szépen, ki kell csomagolni és a 2 hét időintervallum utolsó napjáig lehet a Vaga játékokkal játszani, majd a fordulónapon el kell a következő célpont irányába indítani a dobozt!

Mi a költsége? – Egyetlen költség van, a fordulónapon el kell juttatnod a következő megállóba, klubba a dobozt a Vagabund játékokkal. Ez lehet posta, futárszolgálat, vagy akár személyesen is átadhatod. Én majd úgy próbálom megszervezni, hogy közel eső helyek kerüljenek egymás mellé, így lehet, hogy költségbe sem kerül. Ez a költség a mindig a feladó klubot terheli, a doboz kb 5 kg-os, postán feladva kb 3 000 Ft-os költség maximum. Nagyon fontos: ha ezt a költséget nem vállalod, akkor légyszi, ne is jelentkezz, köszi!

Mit szeretnék kérni? Közös hobbink a társasjátékozás, megbízunk egymásban, én rátok bízom kölcsönbe a társasjátékokat, légyszi, vigyázzatok rá, mert a következő állomáson is szeretnének játszani hibátlan, hiánytalan játékokkal. Szuperköszi!

Röviden, ez egy lehetőség, ha szeretnéd kipróbálni, megnézni a Vagabund kiadó játékait, és van egy aktív klubod, akkor be tudsz nevezni, ki tudod próbálni a játékokat, mindössze annyi a kérés, hogy vigyázzatok rá, és a fordulónapon tovább kell küldened, szállítanod a saját költségeden a következő állomásra!

Ha tetszik ez az ötlet, ez a lehetőség, akkor szuper!
És még egy dolog, hogy követhető legyen más játékosok számára (akik akár a közelben laknak és be is kapcsolódhatnak hozzátok), be kellene lépni a Facebook-on a Vagabund kiadó baráti körébe, ahol be kellene majd jelentkezni egy bemutatkozó poszttal, például: halló, üdv Tolnából, 20-an vagyunk a klubban és megérkezett a Vagabund expressz! Majd a fordulónap után kellene egy újabb poszt, hogy halló, ez tetszett, ez nem tetszett és továbbküldtük Győrbe a játékokat! …és így járnának kézről-kézre, klubról klubra a játékok.

Szóval, szeretnék létrehozni egy kis, lazán kapcsolódó közösséget, ahol jobban megismernénk egymást, köszi!
Ha letelik az első kb négy hónap, akkor megbeszéljük a tapasztalatokat, és a segítségetekkel lépünk tovább, bekapcsolódnak új játékok is s körforgásra: Kutná Hora: Az Ezüstváros, Amritsar: Az Aranytemplom, stb.

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

 • 1-5 játékos részére
 • 10+ éves kortól
 • kb 60-90 perc játékidő
 • MAGYAR nyelvű szabályok a dobozban
  A Vagabund expressz dobozai a következő játékok kerültek bele:
  #01 JERUZSÁLEM: Anno Domini
  #02 FARKASOK
  #03 Go for LNG!
  #04 Acélmágnás
  # 05 Föld és víz
  # 06 A Hajsza
  # 07 Sör és kenyér
  # 08 Virágvarázs

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VAGABUND Expressz 2024 – Társasjáték klubok részére! – FARKASOK pakk” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük