🥷 Yosemite

Original price was: 12 990 Ft.Current price is: 8 000 Ft.

Beszerzés alatt!

Barangold be a Yosemite-t, hogy a legjobb képeket készíthesd a különböző állatokról!

Üdvözöljük a Yosemite Nemzeti Park éves fotópályázatán. Itt az ideje, hogy megvillantsa képességeit! Készítse el a legjobb képeket gyönyörű parkunkról, és nyűgözze le bíráinkat, hogy elhódítsa az „Év fotósa” címet!
A Yosemite egy gyors tempójú, versengő stratégiai játék két játékos részére, amely a Yosemite Nemzeti Park látványosságaira épül. Ebben a játékban végigutazhatod a parkot, képeket készíthetsz az állatokról és a látnivalókról, vagy akár kempingezhetsz és horgászhatsz is. Legyél te az, aki a leginkább lenyűgözi a zsűrit (azaz a legtöbb pontot szerzi), és elnyeri a hőn áhított az „Év fotósa” címet.
Minden körben mozgatod a fotósodat egy vagy több mezővel bármelyik irányba, attól függően, hogy milyen állat szerepel a lapkádon! Ezek a mozgások mindig összhangban vannak az adott állat tulajdonságaival, és a veszélyes állatok az ellenfelet is elmozgathatják! Például a vörösróka mozgékonysága lehetővé teszi, hogy egy, kettő vagy akár három mezőt mozogj, és menet közben irányt változtass, míg a puma egy irányba mozog, egészen a tábla széléig, és leüti az ellenfelet, ha útban van. Azt az állatlapkát is begyűjtheted a mozgása felhasználását követően, amelyet fényképkártyákra és bónuszokra használhatsz fel!

Ebben a feszült oda-vissza manőverezésben, ahogy te és ellenfeled a legjobb pozíciókért és a legszebb fényképekért küzdötök, megpróbáljátok lenyűgözni a zsűrit, és törekedtek a legjobb kempingek és látványosságok megszerzésére. Stratégiai mozgásával és sokféle pontszerzési lehetőségével a Yosemite gyors és kihívásokkal teli társasjáték, mely a játékosokat állandó éberségre készteti, miközben bejárják és felfedezik a gyönyörű parkot.

 

Beszerzés alatt!

Szia Peti, küldj már légyszi egy email-t, ha beérkezik a játék!

Leírás

TARTALOM:

  • 2 játékos részére
  • 12 éves kortól
  • kb 20 perc játékidő
  • ANGOL nyelvű szabály a dobozban!
  • Jellemzők: akció sor, gyűjtögetős, absztrakt játék – Nemzeti Park témában

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 Yosemite” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top