/Most érkezett!
 • St. Patrick

  5 490 Ft
  A St Patrick, amelyet először Salvage néven adtak ki, egy egyszerű ütésvivős játék, mely számos korábbi kártyajáték elemeiből merít. Mindenki 20 pontnál kezd, és a játék során sérüléseket szenved. A játék akkor ér véget, amikor az egyik játékos eléri a 0-t, ekkor a legtöbb pontot szerző játékos nyer. Az eredeti Salvage játékban egy olajszállító tartályhajó lángokban áll, és te annak mentőcsapatnak tagja vagy, amelyet odaküldtek, hogy megbirkózzon a helyzettel. A tűz oltása során sérüléseket és károkat fogsz szenvedni, de a művelet megkezdése előtt menthetsz meg olajat, biztosítékként a várható költségek fedezésére. A játék kulcsfontosságú dinamikája az, hogy mielőtt kijátszanánk egy leosztást, felmérjük a lapjaink erősségét, és ajánlatot teszünk arra, hogy hány pontot veszítünk, ha nem játsszuk ki azokat. Ez az ajánlat biztosítékként működik, és csak az ajánlat felett elvesztett pontokért kapunk büntetést. Ha azonban mindenki összesített licitje megegyezik az elszenvedhető sebzés teljes összegével, akkor mindenki elveszíti az általa felajánlott összeget. A kezünkben lévő kártyákat körbeadjuk az asztalon, így a többi játékosnak esélye van arra, hogy ugyanazokkal a lapokkal jobban teljesítsen. A Szent Patrickban most azért küzdesz, hogy megtartsd a legtöbb életpontot azáltal, hogy ereklyéket használsz a kígyómarások elkerülésére.
 • Kártyadraftolós, pakliépítős, civilizációs játék. A Mosaic: A Story of Civilization egy civilizáció-építő játék Glenn Drovertől, az Age of Empires III, a Railways of the World, a Sid Meier’s Civilization: The Boardgame és a Raccoon Tycoon tervezőjétől. A Mosaic egy akcióválasztásos játék. A játékosok az alábbi hét művelet egyikét hajtják végre a körükben: Új technológia elsajátítása (választanak egy kártyát a technológiai ajánlatból) Új város alapítása, vagy projekt építése (választanak egy kártyát az Építési ajánlatból, és a költséget kővel, ötletekkel és lakossággal egyenlítik ki) Csoda építése (választanak egyet a rendelkezésre álló Csodalapkák közül, és kővel vagy élelemmel fizetnek) Katonai egységek toborzása vagy áthelyezése (pénzt fizetnek be, és bővítik Katonai egységeiket, vagy áthelyezik a már meglévőket) Saját civilizáció népességének növelése (választanak egy kártyát a Népességnövekedés ajánlatból, és élelemmel fizetnek) Kulcsfontosságú pénznemek előállítása a játékban szereplő dolgok megvásárlásához (termelnek egyet a következők közül: Élelem, Kő vagy Ötlet, azáltal, hogy hozzáadják a Népességüket az adott pénznem bónuszához) Kereskedés/adózás, Pénz gyűjtésének céljából, ami az univerzális valuta (választanak egy kártyát a Kereskedelem/Adó ajánlatból) Minden technológia és projekt egyedi képességekkel ruházza fel a játékosok civilizációját, valamint olyan szimbólumokhoz juttatja őket, amelyek a civilizáció 9 összetevője egyikének növekedését jelzik: Tudomány – Minden tanulás Gazdaság Élelem megtermelése Népesség/ Egészség Épület Kultúra Kormány Katonaság/ Birodalom Urbanizáció Ezen összetevők megszerzése fontos a civilizációk egyedi mozaikjának létrehozásához. Számos új technológia előfeltételeként, valamint a pontozáshoz használhatók fel. Továbbá, ha a játékosok egy vagy több civilizációs összetevőre szakosodnak, megszerezhetik az adott típusból az „Aranykort”. A játék folyamán ahogy a civilizációk növekszenek, a négy pakliból időnként pontozókártyák kerülnek elő. Valahányszor felfednek egy pontozókártyát, a játékosok civilizációjuk minden olyan régiójáért pontot fognak szerezni, amelyeket városaikkal és katonai egységeikkel uralnak. A harmadik pontozókártya felfedése után egy utolsó kör következik, és a játék véget ér. Ezután a játékosok lepontozzák városaikat, csodáikat, a projektjeiket és az aranykoraikat, valamint az összes olyan kártyájukat, amelyek az egyedi Civilizációs komponenseiket pontokkal jutalmazzák. https://youtu.be/vHJX0PVr92w https://youtu.be/5XNsPtiYBlE
  https://youtu.be/C-lwiR2_dkM https://youtu.be/_sUmxur2Bhw  
 • TERRA NOVA

  23 990 Ft

  Irányítsd a tíz aszimmetrikus népcsoport egyikét a Terra Mystica egyszerűbb változatában!

  A Terra Nova a Terra Mystica stratégiai játék egyszerűsített változata. A játékban legfeljebb négy játékos irányítja a tíz különböző képességű nép valamelyikét. Békés versengésben fedeznek fel új területeket, építenek fel épületeket és érnek el bizonyos célokat körről körre. Használd néped különleges képességeit okosan, hogy a játék végén te rendelkezz a legnagyobb területtel, és végezz a legtöbb ponttal.

  https://youtu.be/UZuspbfuXRQ

 • Red Cathedral: Contractors (A Vörös Katedrális: Ügynökök) A Boldog Vazul-székesegyház építése egyenletes ütemben zajlik. Elérkezett a pillanat, hogy megkeressük az egyes céhek legjobb szakembereit, és készségeiket és tudásukat felhasználva ezt az emlékművet olyasvalamivé varázsoljuk, ami magát a cárt is meglepi. Toborzó ügynököket kell küldeni Oroszország különböző városaiba, hogy felkutassák és felbéreljék a legjobb szakembereket, és ezáltal kitűnve versenytársaik közül győzelmet arathassanak. A Contractors Shei Santos és Isra Cendrero sikerjátékának A Vörös Katedrálisnak az első kiegészítője, amelyben a játékosok a moszkvai Boldog Vazul-székesegyházat építik, és munkájukkal próbálnak maradandót alkotni, hogy elnyerhessék a cár kegyét. Az alapjátékhoz hasonlóan a kiegészítőt is Pedro Soto és Chema Román illusztrálta, akiket Ivan Bilbin, a szláv folklór fenséges ábrázolásáról ismert orosz művész munkái ihlettek. A Vörös Katedrális eredeti rondella mechanizmusával emelkedik ki napjaink játékai közül, amely játékosok ezreinek szívét hódította meg szerte a világon. A kiegészítő doboza majdnem annyi összetevőt tartalmaz, mint az eredeti játék, és egy újabb dimenzióba emeli az élményt. A Contractorsban 10 új céhet találunk, amelyek kombinálhatók az alapjátékban szereplőkkel, 6 további tervkártyát és egy új kártyát az egyszemélyes játékmódhoz. Az új céhek közül számos az Ügynökök modult használja, amely többek között egy Oroszország térképét ábrázoló új táblával egészíti ki az alapjátékot. Ügynökeinket Oroszország különböző városaiba küldjük, hogy az ország legjobb szakembereit és kézműveseit toborozzák a katedrális építéséhez. Az eredeti játékhoz hasonlóan ezek a céhek mindegyike 3 különböző kártyát tartalmaz, amelyekből céhenként egyet lehet használni a játékban, ami azt jelenti, hogy a Contractors 30 új különböző variánssal bővíti A Vörös Katedrálist. Tartalmaz még - többek között - egy fekete kockát, amelyet az erőforrások megszerzésére szolgáló 5 meglévő kocka mellett lehet használni, gyémántokat, melyek erőforrás-dzsókerként működnek, és a kozák ügynököket, akik munkáslehelyezős elemet hoznak a játékba. https://youtu.be/HtwuwG9eL0k    
 • Evergreen

  25 990 Ft

  Tedd bolygódat a lehető legzöldebbé, különösen az értékes életközösségek tekintetében!

  Az Evergreenben az a célunk, hogy buja ökoszisztémát építsünk ki magvak ültetésével, fák termesztésével és más természetes elemek elhelyezésével a bolygónkon, hogy az a legzöldebb és legtermékenyebb legyen.

  Életközösség-kártyákat választunk egy közös készletből, hogy meghatározzuk, bolygónk melyik területét fejlesztjük egy körben. A ki nem választott kártyák termékenyebbé, ezáltal értékesebbé teszik az adott régiókat. Hatalmas erdő létrehozásához fákat, bokrokat kell ültetni, és tavakat kell elhelyezni, miközben a természet erejét plusz cselekvésekre használjuk fel. Ideális esetben a legtermékenyebb területekre koncentrálhatjuk a fákat, de anélkül, hogy beárnyékolnák egymást, mivel azt is szeretnénk, hogy a lehető legtöbb fényt gyűjtsék össze.

   

  https://youtu.be/Tgqu2bhaOAU

   

 • Power Grid (Nagyfeszültség)
  Tegyünk ajánlatot, építsünk hálózatot és gazdálkodjunk az erőforrásokkal egy olyan versenyben, amelyben a cél a hogy a legtöbb város ellátása elektromos árammal.
  A Power Grid Friedemann Friese zsírkrétás játékának, a Funkenschlagnak a frissített kiadása. Ebben a szerző eltávolítja a zsírkrétát a hálózatépítésből, miközben megtartja az ingadozó nyersanyagpiacot, mint például a Crude: The Oil Game, és a Firenze hercegeire emlékeztető aukciós kör intenzitását.

  A Power Grid célja, hogy a legtöbb várost ellássuk árammal, amikor valakinek a hálózata egy előre meghatározott méretűvé válik. Ebben az új kiadásban a játékosok már meglévő útvonalakat jelölnek ki a városok csatlakoztatására, majd egymás ellen licitálnak a városaik áramellátására használt erőművek megvásárlására.

  Az üzemek vásárlásával azonban újabb, hatékonyabb üzemek válnak elérhetővé, így pusztán vásárlással potenciálisan lehetővé tesszük mások számára, hogy kiváló berendezésekhez jussanak.

  Ezenkívül be kell szereznünk az említett erőművek energiaellátásához szükséges nyersanyagokat (szén, olaj, hulladék és urán; kivéve a „megújuló” szél- és naperőműveket, amelyek nem igényelnek tüzelőanyagot), ami állandó küzdelmet jelent abban, hogy erőműveinket maximum hatékonyságúra fejlesszük, miközben továbbra is elegendő vagyont kell fenntartanunk ahhoz, hogy gyorsan tudjuk bővíteni a hálózatunkat a legolcsóbb útvonalak elérésének érdekében.

  https://youtu.be/qrzBh2ejDeg

 • A Crossing Oceans (Át az óceánon) feleleveníti az óceánjárók aranykorát!

  Az ötven történelmi jelentőségű hajót felvonultató Crossing Oceans társasjátékban megelevenedik az óceánjáró hajók hőskora a 20. század fordulóján. Az egyre nagyobb és gyorsabb gőzhajók forradalmasították a tengeri közlekedést. A merész hajózási társaságok gőzhajójáratokat indítottak a világ legnagyobb kikötőibe. A modern acélóriások felváltották a hagyományos vitorlás hajókat, és mindent latba vetve versengtek, hogy megszerezzék a dominanciát a hajózási útvonalakon.

  Építsünk fel magunknak egy virágzó kereskedelmi flottát, és vezessük azt a csábító gazdagság felé. Szerezzük meg a legmodernebb gőzhajókat a piacon, és vegyük át az értékes kikötőket riválisainktól. Építsük fel a kereskedelmi ügynökségek és szénraktárok kiterjedt hálózatát, hogy növelni tudjuk flottánk hatékonyságát. Használjuk ki a különféle lehetőségeket, hogy jövedelmező szállításokat hajtsunk végre, és nyerjük el az Atlanti-óceán tekintélyes Kék Szalagját.

  A Crossing Oceans átveszi a 2017-es Transatlantic társasjáték témáját és néhány elemét, ugyanakkor egy teljesen új játékélményt kínál a nagy történelmi térképen.

  A köre során a játékos feltehet egy hajót a táblára, vagy szerződést köthet, három különböző módon használhatja fel a szerződéseket (opcionális), és kiválaszthat egy akciót a rondellán. (A fő eltérés ebben az új fejlesztésben az, hogy ez egy rondella-mechanizmusú, nem pedig kártyavezérelt játék.)

  https://youtu.be/IhAs1naHnz0

   

 • Megjelent a magyar kiadás, ezért véglegesen leértékeltük a nyelvfüggetlen, eredeti kiadást!
  MESSINA 1347 - Vladimír Suchý és Raúl Fernández Aparicio (Praga Caput Regni, Underwater Cities) új, nyelvfüggetlen játéka!

  MSRP: 44.95 €

  A magyar nyelvű rajongói játékszabály letölthető a neten!
  Magyar nyelvű játékbemutató is érkezett Szekeres Feritől! :-)

  Színhely:  XIV. század, Szicília, nemesi családok fejeként megmentjük a városlakókat a pestis elől.

  Sztori: 1347-ben a Krím-félszigetről kereskedő gályák érkeztek Szicíliába, és kikötöttek Messina városánál. A gályák rakterében patkányok bújtak meg... A patkányok bolhái pedig rémületes járványt idéztek elő, amelyet Fekete Halálnak neveznek.
  A következő években Európa városaiban a lakosság felét elpusztította a dühöngő járvány, az első érintett város Messina volt...
  A játékosok a Messina környéki, vidékre menekül birtokos nemesi családok szerepét töltik be. Megkísérlik megmenteni az embereket a pestistől azáltal, hogy áthelyezik őket a birtokaikra. A pestis tombol Messinában, de a játékosok kis, zárt közösségeket építenek, hogy megmentsék a városlakókat, miközben tűzzel próbálják megfékezni a pestist. A játék utolsó fordulóiban a pestis már enyhülni kezd, és a játékosok visszaküldik a megmentett polgárokat, hogy újra benépesítsék Messina városát.

  Nézd meg Szekeres Feri játékszabály bemutató és magyarázó videóját:

  https://youtu.be/_5AnaFCEN5M

   

  https://youtu.be/Kd6T_mLlOK8

  https://youtu.be/nCvfhnGVOlY

   

   

 • TRAILS - egy szeretni való kis filler, a nagysikerű PARKS kistestvére, gyors, szórakoztató és gyönyörűen illusztrált játék! Aki szereti a PARKS hangulatát, a túrázást a vadonban, az erőforrások gyűjtögetését és az ötletes játékmenetet, az most sem fog csalódni. Happy Hiking! Fedezzük fel az Egyesült Államok ikonikus helyszíneit és nemzeti parkjait, gyűjtsük össze az erőforrásokat, figyeljük meg a vadon élő állatokat, és szerezzünk vadonkitűzőket a TRAILS segítségével. A TRAILS egy önálló kaland a PARKS sorozatban a Fifty-Nine Parks Print Series (Ötvenkilenc Park Képgyűjtemény) műalkotásaival. A TRAILS-ben a játékosok oda-vissza túráznak az ösvényen, miközben kőzeteket, makkokat és leveleket gyűjtenek, fényképeket készítenek, és vadon élő állatokkal találkoznak, hogy bónuszokat szerezzenek. A túra kezdő- és végpontjain erőforrásokat cserélhetnek be, hogy kitűzőket szerezzenek, majd visszaindulnak az ellenkező irányba. Ahogy a játékosok elérik az ösvény végét, a nap lenyugszik az ösvény fölött. Ahogy leszáll az éj, a túrahelyszínek előnyösebb akciókat nyújtanak, amelyek azonban nem tartanak örökké. Amikor a nap elhagyja az ösvényt, lezajlik az utolsó játékkör, és az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot éri el az összegyűjtött kitűzőkből, fényképekből és madárészlelésekből. Szekeres Feri videója segítségével pár perc alatt meg is tanulhatod a játékszabályt! https://youtu.be/8r8FDaFPL0o  
 • Az Asztali Csúzli egy villámgyors és roppant szórakoztató ügyességi játék :) Játék közben mindenkiből előtör a versenyszellem, a győzni akarás, amely önfeledt nevetéssel párosul. Az Asztali Csúzliban nincs megállás, minden játékos egyszerre próbálja a saját csúzlijával átjuttatni az ellenfél térfelére a korongokat egy kis kapun keresztül. Az nyer, akinek a térfelén nincs korong... Egyszerű? Igen! Ráadásul itt már végeztünk is a játékszabállyal! :) Jó játékot! Az Asztali Csúzli egy igazi kézműves termék, és roppan jó szórakozás, nem szükséges hozzá magas logikai érzék vagy több órányi szabadidő, mindössze 5 perc és egy asztal, amire a táblát elhelyezhetjük. Az Asztali Csúzli valójában egy kedves és szórakoztató fejlesztőjáték is egyben, mert játék közben a gyerekek játszva-szórakozva fejlesztik készségeiket! Elsősorban a finommotorika, erőadagolás, szem-kéz koordináció, a térbeli tájékozódás, a téri tervezés képességei fejlődnek észrevétlenül a játék közben! Megunhatatlan! Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után. Itt tudsz vásárolni + korong szettet két vagy natúr színben (2.990 Ft) - KLIKK! Anyaga: nyírfa. Méret: 18 x 36 x 4 cm, csúszópor, valamint 2 korongszett is tartozik a játékhoz (1-1 tartalékkal), de korongszettek külön is vásárolhatók, különböző színekben. Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással. A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok kis mértékben eltérhetnek az itt láthatótól!
 • Skymines

  24 990 Ft

  Itt a jövő, fektess feltörekvő vállalatokba, akik a Holdon bányásznak!

  Az elmúlt ötven évben az emberiség elkezdte kiaknázni a Hold és az aszteroidák nyersanyagait, és ezt a feladatot évtizedeken át a Világkormány tartotta kizárólagosan a kezében.
  De az elmúlt évek zűrzavarai miatt ez a világméretű vállalkozás összeomlott. Most kalandvágyó cégek és magánbefektetők emelkednek az égbe, hogy újjáélesszék ezt a bányászati ​​hálózatot. Befektetőkként megpróbálod a legtöbb CrypCoint keresni hét kör alatt.
  Ezt úgy érheted el, hogy bányászott erőforrásokat befekteted feltörekvő vállalatokba, és előőrsöket indítasz. Növelheted a bevételeid, ha támogatod a tudósok kutatásait, hogy értékes hélium-3-at tudj megszerezni!

  A Skymines lelke egy egyedülálló kártyaprogramozási és kézből gazdálkodós rendszer, mely gondos és okos tervezést igényel. A mély játékos interakciót az biztosítja, hogy - belátásunk szerint - a négy vállalat bármelyikébe befektethetünk.
  És ahogy a vállalati képességek kombinációja játékról játékra más és más, végtelen szinergiák és stratégiák várnak felfedezésre.

  Alexander Pfister nem ismeretlen szerző, régi motoros a szakmában (Királyi áru, Port Royal, Great Western Trail, Boonlake, stb), most Mombasa játékát gondolta újra és úgy látszik, nem tette rosszul! Stabilan 8.00 pont fölött záporoznak a BGG-n az értékelések, ez csak jót jelenthet!
  + az egyszemélyes szabály a hírek szerint könnyen elsajátítható, de elég komoly kihívás még a gémereknek is!

  https://youtu.be/2Ndx4aF9VhU

 • Egyedül te irányítod a város erőit, amelyek feltartóztatják a megszálló idegeneket!

  Földönkívüliek érkeztek, hogy meghódítsák a Földet. Az ellenség űrhajói betöltik az eget. Az emberek a világ városai alatt található földalatti bunkerekben keresnek menedéket. Szállj szembe az egész emberiség elleni fenyegetéssel! Harcolj a betolakodókkal városról városra! Építs nemzetközi csapatot, hogy megmentsd a bolygót és legyőzd az idegeneket!

  JÁTÉKMENET

  Az Under Falling Skies egy egyszemélyes játék, mely több küldetésből álló kampányból áll. Minden küldetésben egy ostromlott város védelmét vállalod.
  Cselekedeteidet egy innovatív kockaelhelyezési mechanika határozza meg. Amikor kiválasztasz egy akciót, azt is kiválasztod, hogy mely ellenséges hajók közelítsenek a Földhöz. A nagyobb számok hatásosabbak, de ezáltal a hajók is gyorsabban ereszkednek.
  Bővítsd föld alatti bázisod, hogy hatásosabb akciókhoz férhess hozzá, melyek lehetővé teszik az ellenséges hajók lelövését vagy robotok bevetését a hatékonyság növelése érdekében, de ne feledkezz meg a kutatásról és az energiaellátásról sem.
  Az anyahajó minden körrel közelebb kerül a felszínhez, fokozva a feszültséget.
  Be tudod fejezni a küldetést, mielőtt a bázisod megsemmisül?


  DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK
  2022 UK Games Expo Best Dice Game Nominee
  2022 UK Games Expo Best Dice Game Judges Award Winner
  2022 Gouden Ludo Best Solo Game Nominee
  2022 GEEKS d’OURO Best Translated Board Game of the Year Nominee
  2021 International Gamers Award Solo Winner
  2021 International Gamers Award Solo Nominee
  2021 5 Seasons Best International Strategy Nominee
  2020 Golden Geek Best Solo Board Game Winner
  2020 Golden Geek Best Solo Board Game Nominee
  Szekeres Feri is megküzd az invázióval… 

  Szekeres Feri is megküzd az invázióval... :)

  https://youtu.be/Pg4x-CDXJk8

   

 • BEÉRKEZETT A MAGYAR KIADÁS! Spanyolország, 1936. Franco tábornok és csapatai előretörnek Spanyolországban, és ezzel kezdetét vette a polgárháború, a testvérharc és az elnyomás hosszú időszaka. A spanyol polgárháborút követően egyes, a Köztársasághoz hű csoportok folytatták a fegyveres harcot, elszánt partizáncsapatokat alakítottak ki, amelyek „Maquis" néven váltak híressé. Ezek a bátor férfik és nők a hegyek között az életüket kockáztatva rejtőzködtek és harcoltak, hogy megvédjék a demokrácia eszméit és a szabadságot. Velük szemben állt Franco tábornok hadserege, a Polgárőrség és a Csendőrség. Az ellenállók a második világháború során Franciaországban tökéletesítették gerillaharcukat, és elszántan küzdöttek azért, hogy visszaszerezzék a hazájukat. Minden egyes partizánt egyetlen cél vezérelt: ellenállni bármi áron! Az Ellenállás! egyszemélyes játék, amelyben spanyol partizánok küzdenek Franco tábornok csapatai ellen - izgalmas küldetéseken keresztül. Bátor partizánok kis csapatát irányítod, akik elhatározták, hogy akár életük árán is végrehajtják a feladatokat, legyőzik az ellenséget és megóvják a civil lakosság életét! Vezesd győzelemre partizánok maroknyi csapatát, akik azért küzdenek, hogy a visszakapja szabadságát a szülőföldjük! TARTALOM: - 32 Ellenségkártya - 8 Civilkártya - 1 Játékos segédlet - 20 Küldetéskártya - 6 Kémkártya - 24 Partizánkárty - 1 Játékszabály - 1 Forgatókönyv Hamarosan érkezik a bemutató videó is! :) https://youtu.be/ODFfm3RUOh8
 • Imperial Steam

  24 990 Ft

  Tervezd meg, építsd meg és bővítsd vasúti hálózatod az iparosodás korában!

  Az iparosodás fellendülésnek indul. Több munkásra van szükség a gyárakban, és több munkásra van szükség a vasúti pálya építéséhez, hogy bővíteni tudjuk vasúti hálózatunkat. Ez azonban cserébe lehetővé teszi, hogy az árukat a gyárainkból olyan városokba szállítsuk, ahol nagy a kereslet. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy árukat különítsünk el a nyereséges közbeszerzési szerződések teljesítésére, mert a Trieszttel való kapcsolat létrejöttekor már csak a nettó vagyonunk számít.

  Az Imperial Steam egy komoly tervezést igénylő, mégis könnyen felfogható gazdasági és logisztikai játék, amelyben nehéz döntéseket kell hoznunk, miközben vállalkozásunk működését irányítjuk, és kiélezett versenyben navigálunk a győzelem elérése felé!

  https://youtu.be/3SVq8PscrQQ

   

 • AHOY

  16 490 Ft
  Különböző vízi lények versengenek a hírnévért a nyílt tengeren! Az Ahoy egy enyhén aszimmetrikus játék, ahol 2-4 játékos ölti magára a nyílt tengeren hírnevet kereső katonák és kalandorok szerepét. Az egyik játékos irányítja a Bluefin Squadront, a cápákból és fogas barátaikból álló csapatot, akik ezeken a vizeken járőröznek, és lőfegyverrel vagy karddal tartják fenn a rendet. Egy másik játékos irányítja a Mollusk Uniont, a tenger alatti lények és harcostársaik szövetségét, akik azért küzdenek, hogy visszaszerezzék ősi otthonukat. A több emberrel zajló játékokban egyes játékosok csempészeket irányítanak, öntörvényű kapitányokat, akik blokádokat törnek át, hogy luxuscikkeket és alapvető dolgokat csempészhessenek, és eljuttassák azokat azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rájuk – vagy éppen a legtöbb pénzzel rendelkeznek. Fedezzük fel a tengereket. Játék közben egy egyedi térképet készítünk pazar kétrétegű régiólapokon, amely tele van kincsekkel, veszélyes roncsokkal és hatalmas tengeri áramlatokkal. A csapat amelyiknek a Rootot and Oath-t köszönhetjük, most elhozta nekünk az Ahoy-t, mely mély, interaktív játékmenetet kínál gyorsan játszható és könnyen megtanulható társasjátékban, a Kyle Ferrin gyönyörű illusztrációi által életre keltett színes környezetben. https://youtu.be/RGxyZem_XVE  
 • MEGÉRKEZETT A KS TRANSMISSIONS - deluxe editon! Magyar nyelvű bemutató videó is készül majd a játékról! Magyar nyelvű játékszabályt az előrendelőknek biztosan küldök majd ajándékba :) A rendelés után küldök egy díjbekérőt, amely befizetésével "élesedik" a rendelés és utána küldöm is futárral a Transmissions-t! Mit jelent egy Kickstarter deluxe kiadás? Csupán egyszeri, újra soha nem kiadott, különleges megjelenés, mely azon játékokosok számára készül, akik szeretnek elmerülni egy játék szépségében. Különleges akril jelölők, vastagabb kartonok, egyedi robot mini figurák, jobb minőségű kártyák, dupla layer játékostábla és sok más olyan extra játéktartozék is, melyek csak a KS exclusive kiadásba kerülnek bele... - ez mind olyan különlegesség, amelyek a későbbi normál, boltban is kapható retail kiadásokból már kispórolják a gyártók a nagyobb profit miatt. Miért érdemes a Kickstarter deluxe kiadásokat megszerezni? Az egyediségük miatt mindig értékesek maradnak, a sima, tömeggyártott kiadásokkal szemben, ezért a vagabund mindig a KS deluxe kiadásokat próbálja hozni a játékosoknak - hiszen alapvetően én is csak egy társasjáték rajongó vagyok :-) UPDATE: hurrá! Minden kitűzött célt elért a játék, a deluxe kiadás szuper lesz, az alap, vagyis a fapados, későbbi retail (bolti) kiadáshoz képest egészen pontosan ezt tartalmazza majd: 4 db 10 cm-es "washed" robotfigura, vastagabb kartonok, linen finish kártyák, csodaszép akril jelölő kockák, felszínünkön bevésve a jelölés, dupla rétegű játékostáblák, szuper inzert (Game Trayz), 7 db extra Erdőkártya (csak KS), 7 db extra ötletlapocska, 7 db extra megszerezhető tárgy, 7 db új pontozólapocska (csak KS), 2 Átalakító (csak KS), 7 db új tárgylap (csak KS), és Elektricity akril jelölők...
  A játék TELJESEN NYELVFÜGGETLEN, ahogy lenni szokott 😉😀 - már itt is a magyar nyelvű játékszabály + minden vásárlónak küldök belőle!
  Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a KS TRANSMISSIONS deluxe edition - KLIKK!
  Osztozz mechanikus barátokon egy szép rondellás munkáslehelyezős játékban. A Transmissions című játékban Matt Dixon gyönyörű illusztrációi nyomán életre kel a mechanikus kis barátok világa. A játékban robotokat mozgatunk egy rondella-stílusú táblán engramokat (emléknyomokat) és elektromosságot gyűjtve. Ezeket arra használjuk, hogy ötleteket gyűjtsünk a robotok használatának javítására, vagy tárgyakat vegyünk rajtuk, így szerezve pontokat a játék végén. Saját összefüggő, csővezetéket is építhetünk, miközben madarakat és lepkéket gyűjtünk, hogy még több pontra tegyünk szert. A játék akkor ér véget, amikor már nem maradnak ötletek, egy játékos robotjai elkészültek, vagy nincs már hátra cső, amelyet meg kell építeni. Egyenlő számú kör után a legmagasabb összpontszámmal rendelkező játékos nyer! A játék egyediségét a munkások kiválasztásának és megosztásának egyedülálló mechanizmusa, a hihetetlen illusztrációk, az imádnivaló miniatűr robotok és a mindenkit elbűvölő játékmenet biztosítja! https://youtu.be/gNvSeQ8ubWg
 • Yosemite

  12 990 Ft

  Barangold be a Yosemite-t, hogy a legjobb képeket készíthesd a különböző állatokról!

  Üdvözöljük a Yosemite Nemzeti Park éves fotópályázatán. Itt az ideje, hogy megvillantsa képességeit! Készítse el a legjobb képeket gyönyörű parkunkról, és nyűgözze le bíráinkat, hogy elhódítsa az „Év fotósa” címet!
  A Yosemite egy gyors tempójú, versengő stratégiai játék két játékos részére, amely a Yosemite Nemzeti Park látványosságaira épül. Ebben a játékban végigutazhatod a parkot, képeket készíthetsz az állatokról és a látnivalókról, vagy akár kempingezhetsz és horgászhatsz is. Legyél te az, aki a leginkább lenyűgözi a zsűrit (azaz a legtöbb pontot szerzi), és elnyeri a hőn áhított az „Év fotósa” címet.
  Minden körben mozgatod a fotósodat egy vagy több mezővel bármelyik irányba, attól függően, hogy milyen állat szerepel a lapkádon! Ezek a mozgások mindig összhangban vannak az adott állat tulajdonságaival, és a veszélyes állatok az ellenfelet is elmozgathatják! Például a vörösróka mozgékonysága lehetővé teszi, hogy egy, kettő vagy akár három mezőt mozogj, és menet közben irányt változtass, míg a puma egy irányba mozog, egészen a tábla széléig, és leüti az ellenfelet, ha útban van. Azt az állatlapkát is begyűjtheted a mozgása felhasználását követően, amelyet fényképkártyákra és bónuszokra használhatsz fel!

  Ebben a feszült oda-vissza manőverezésben, ahogy te és ellenfeled a legjobb pozíciókért és a legszebb fényképekért küzdötök, megpróbáljátok lenyűgözni a zsűrit, és törekedtek a legjobb kempingek és látványosságok megszerzésére. Stratégiai mozgásával és sokféle pontszerzési lehetőségével a Yosemite gyors és kihívásokkal teli társasjáték, mely a játékosokat állandó éberségre készteti, miközben bejárják és felfedezik a gyönyörű parkot.

  https://youtu.be/r1JkG741kvk

   

 • Profi társasjáték szállító hátizsák - sötét színben, párnázott vállpántokkal, hordozó fogantyúval és kiegészítő zsebekkel, melyekben kockákat, kártyákat és figurákat is biztonsággal elhelyezhetsz!
  A hátizsák belsejében rugalmas pánttal le is rögzítheted a játékokat, hogy ne mozduljanak el szállítás közben!

  • Méret: 58 cm x 36 cm x 33 cm

 • Beer & Bread

  Értékelés: 5.00 / 5
  13 790 Ft
  BEÉRKEZETT!
  ELFOGYOTT AZONNAL, DE SZERENCSÉRE ÚJRA SIKERÜLT BELŐLE SZEREZNI! Hurrá!

  Nagyon ígéretes kis cucc, több csavarral is a játékban! Azonnal az egyik kedvencünk lett!

  2 személyes kártyavezérelt játék, amely Scott Almes fejéből pattan ki, akinek többek között a CLAIM - Na, ki a király? kártyajátékot köszönhetjük! 😄
  + Michael Menzel felelt a grafikáért! 🙂
  A címben az élet legfontosabb dolgai közül éppen kettő is szerepel... 😁
  Két falu hadakozik egymással, sört készítenek és kenyeret sütnek. Közös területen folyik a "termelés", viszont, nem volt egyszerű középkorban az élet, egymást követik a száraz és bőséges esztendők...
  Szépen és stílusosan megrajzolt, frankó kis játék 2 játékos részére, érdekes mechanikával és jó kis döntésekkel, egy igazi euro-párbaj!
  Rövid véleményem: Hm..., még akár érdekes is lehet.😄
  Hamarosan egy kis videót is kiteszek a játékról, ha nem bánjátok!

  Sör és cipó

  Két falu népe verseng, melyikőjük jobb sörfőzésben és kenyérsütésben.

  A Sör és cipó egy kétszemélyes játék, mely a kártyák többfunkciós használatára épül. A váltakozó fordulók okos felépítése izgalmas fordulatot kölcsönöz a játékosok interakciójának, a kártyadraftolásnak és az erőforrás-gazdálkodásnak.

  Egy hajdanvolt kolostor termékeny földjén alapított két falu máig őrzi a sörfőzés és a kenyérsütés kettős hagyományát. Miközben megosztják egymással a termőföldeket és az erőforrásokat, lakosai továbbra is büszkén rivalizálnak azért, hogy felülmúlják egymás termékeit.

  A játékosok a két falu lakóit képviselik. Hat esztendő alatt – melyek felváltva egyszer bőségesek, másszor szűkek – össze kell hangolniuk az erőforrások betakarítását és tárolását, a sörfőzést és kenyérsütést, a termékek értékesítését és a létesítmények korszerűsítését. A győzelemhez ugyanakkor meg kell őrizniük az egyensúlyt a pékáruk és a nedű között, ugyanis a hatodik év után csak abból az áruból – sörből vagy kenyérből – gyűjtött érméket pontozzák, amelyik alacsonyabb bevételt hozott. Akinek ez a pontszáma magasabb, az nyeri a játékot.

  https://youtu.be/gvs__dB9A4U

   

 • Akció!
  A VAGABUND kiadó legutóbb megjelent játékai több, mint -20%-os kedvezménnyel a TJÜ idejére! ACÉLMÁGNÁS + PLAYMAT + Nagyvállalat promó - 18.980 Ft PORT ROYAL BIG BOX + Instruktor promó - 11.990 Ft CHACHAPOYA 2., bővített kiadás + Kígyó promó II + YAYAUCHA promó - 11.990 Ft A NAGYI RÉGI KREDENCE + Bűvöletkártyák mini kieg - 10.990 Ft ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Összesen: 53.950 Ft Kedvezmény: -13.950 Ft + az összes felsorolt exclusive promókat ajándékba küldöm! -----------------> Vagyis az akciós ár: 40.000 Ft + ha szeretnél Vagabund Mini Crokinole-t a klubba, akkor most 33.333 Ft-ért (39.990 Ft helyett!) elküldjük, csak írd be a RENDELÉS végén a MEGJEGYZÉS rovatba, hogy +Crokinole! :) Köszi! FONTOS INFORMÁCIÓ! A játékokat CSAK kizárólag előreutalás teljesítése után szállítjuk! + A MEGJEGYZÉS rovatba feltétlenül írd bele, hogy melyik Társasjáték-klubnak rendeled a játékot! + Ingyenes postaköltséggel és nagyon körültekintő csomagolással küldjük a játékokat, hiszen ismersz! :) A videók segítenek eldönteni, hogy szeretnétek-e Vagabund játékokat a Klubba! (Hamarosan magyar nyelvű videók is jönnek, csak még nagyon friss megjelenések!) https://youtu.be/WkMy8Yd4Vq8 https://youtu.be/yuC4hIbnudg https://youtu.be/qQYY_3All-M https://youtu.be/k0W2UwkDU-c https://youtu.be/GwO9nY37fmc
 • CALICO EN

  7 990 Ft
  A CALICO 2. angol nyelvű kiadása MEGÉRKEZETT, és indítottunk egy lenyűgöző AJÁNLATOT! CALICO és már meg is nézheted Molnár Peti DRAFT Vlog játékbemutatóját, melynek a végét semmiképp ne hagyd ki, mert nagyon kedves lett...:-) A Calico egy okos lapkalerakó játék takarókkal és macskákkal. A Calicóban a játékosok a legkényelmesebb folton-folt takaró varrásában versengenek, miközben különböző színű és mintázatú foltokat gyűjtenek és helyeznek el. Minden takarónak van egy meghatározott mintája, amelyet követni kell, és a játékosok igyekeznek olyan szín- és mintakombinációkat létrehozni, amelyek nem csak esztétikusak, hanem a legbújósabb macskákat is képesek magukhoz vonzani! A fordulók egyszerűek. Válassz ki egy foltlapkát a kezedből, és varrd be a paplanodba, majd húzz egy újabb foltot a kezedbe a három rendelkezésre álló közül. Ha létre tudsz hozni egy színcsoportot, varrhatsz egy gombot a paplanodra. Ha képes vagy olyan mintakombinációt létrehozni, amely bármelyik macska számára vonzó, az odajön, és a takaróra kucorodik! A játék végén pontokat kapsz a gombokért, a macskákért, és azért, hogy mennyire tudtad befejezni saját egyedi takarómintádat. https://youtu.be/dn8NtSegqPk    
 • BEÉRKEZETT a FÖLD ÉS VÍZ társasjáték!

  Föld és Víz - egy kedves és okos lapkalerakosgatós játék!
  Azonnali kedvenc lett, az utóbbi időben a társasjáték-berkekben vita folyik arról, hogy a Land vs Sea vagy Carcassonne, nos, én döntöttem :) :)
  Megújult egy régi, és ismert lapkalerakós játék hangulata, gyors, friss, és ropogós ötletek jellemzik e kis csodát, ráadásul más-más élményt nyújt a 3 és 4 személyes játékmód is! SZUPER!

  Az egyik játékos a szárazföld, a másik játékos a tenger lesz, és minden játékos egy kétoldalas lapka szabadon választott oldalát illeszti a térképhez.
  Felváltva helyeznek helyeznek le lapkát, a trükk az a játékban, hogy a játékosok egyszerre építik akarva-akaratlan a másik játékos projektjét is. Pontot a befejezett, lezárt területekért kapunk.
  Az újabb trükk az a játékban, hogy a befejezett tenger pontjait a tenger tulajdonosa kapja meg (a föld pontjai a föld megszemélyesítője), viszont a bejezett területen lévő összes bónusz azé, aki lezárj a területet!
  Két alapakció van némely lapkán, mely segítségével újra mi jövünk, és lophatunk is a másik játékostól térképlapkát, ami nemcsak bosszantó, hanem hasznos taktikai elem.
  A legjobban az tetszik, hogy újabb szabályokat is illeszthetsz a játékba, ha akarsz, és így eldöntheted a játék előtt, hogy nyugodt, könnyed borozgatás mellett játszol egy kellemes játékot, vagy az újabb szabályokkal és ravasz pontozási lehetőségekkel egy taktikus, komoly és kiélezett csatára vállalkozol.

  A játékosok a Földet vagy a Vizet (illetve három játékos esetén még a Térképészmestert) személyesítik meg ebben a játékban. Minden játékos 2 darab, kétoldalú, hatszögletű lapkával játszik, amelyek szárazföldi és tengeri alakzatok kombinációját ábrázolják. A játékosok a saját körük során lapkákat helyeznek le, hogy közösen alkossanak meg egy középkori térképet.

  A Föld játékos alapvetően úgy próbál meg lehelyezni lapkákat, hogy szárazföldi területeket építsen fel, a Víz játékos pedig úgy, hogy tengeri területeket hozzon létre. A lezárt területek lapkánként fognak pontot érni, így a szárazföldi területek a Föld játékosnak, a tengeri területek pedig a Víz játékosnak.

  Egyes lapkákon bónuszpontok is találhatók, amelyeket az a játékos kap meg, aki lezárja az adott területet! Más lapkák azt teszik lehetővé, hogy a játékos kijátssza a nála lévő második lapkáját, vagy akár azt is, hogy ellopja egy másik játékos lapkáját.

  A játék azonnal véget ér, amint az utolsó lapka is lehelyezésre kerül. A játékot az a játékos vagy csapat nyeri meg, aki a legtöbb pontot szerezte.

  Ha már többször játszottatok a Föld és Víz alapjátékkal, akkor fedezzétek fel a pontszerzés új lehetőségeit is: a Hegyvonalat és Korallzátony, a Karaván és Hajó, valamint az Útvonalpontokat!

  Tartalom:

  • 1 db kiinduló térképlapka
  • 1 db Vulkán/Örvény lapka
  • 58 db kétoldalas térképlapka
  • 2 db kétoldalas játékos segédlet a pontozásokhoz
  • 1 db pontozótábla
  • 7 db fakorong:
  • 3 db korong a Föld játékosnak – 1 db  a pontozáshoz, 2 db pedig Útvonalpontnak a négyszemélyes játékhoz
  • 3 db korong a Víz játékosnak – 1 db a pontozáshoz, 2 db pedig Útvonalpontnak a négyszemélyes játékhoz
  • 1 db korong a Térképészmesternek a pontozáshoz a háromszemélyes játék esetén

   

  https://youtu.be/SKlAY_lRTHk

 • The Gardens

  18 990 Ft
  A Sydney-i Királyi Botanikus Kert különleges helyet foglal el a helyiek szívében. A világhírű elhelyezkedéséről, szépségéről, történelmi és tudományos jelentőségéről híres park 29 hektáros területe nemcsak lenyűgöző, hanem nyugodt elvonulást is biztosít a város zajától. A The Gardensben a játékosok a kertek különböző növényeit és tereptárgyait ábrázoló kártyákat húznak, és ezek alapján építik fel maguk elé a saját kertrészüket. A játékosok pontokat szereznek az alapján, hogy mit látnak látogatóik, miközben elsétálnak a botanikus kert különféle virágágyásai, tavai, őshonos fái és szobrai mellett. A játékos által megépített tabló három sorból áll – vízpart, pázsit és város széle –, és körönként egy kártyát ad hozzá, amíg a terület meg nem telik. A játék könnyen átlátható és egyszerűen megtanulható, ugyanakkor stratégiai választási lehetőségeket kínál. A benne található modulok változatosságot és mélységet adnak a tapasztalt játékosok számára, olyan látnivalókkal, mint például az Operaház és a Harbour Bridge, amelyekkel a játékosok plusz pontokat vagy különleges képességeket szerezhetnek. Csatlakozz a piknikezőkhöz, kocogókhoz, lóripapagájokhoz és íbiszekhez, és élvezz egy napot a gyönyörű botanikus kertben. https://youtu.be/KS7hq-QejMU    
 • Tiletum EN

  22 990 Ft
  Használj kockákat erőforrások és akciók megszerzésére, hogy meggazdagodj a reneszánszban! A Simone Luciani, Daniele Tascini (Marco Polo, Lorenzo, Grand Austria Hotel, Tzolkin, stb.) kettős új játéka! A Tiletumban te és játékostársaid olyan gazdag kereskedők bőrébe bújtok, akik a reneszánsz aranykorában beutazzák egész Európát, Flandriától Velencéig. Különböző városokba utazol, hogy gyapjú- és vaskereskedelmi szerződéseket köss, valamint címergyűjteményre tégy szert. Össze kell gyűjtened a szükséges erőforrásokat a szerződések teljesítéséhez, be kell ruháznod monumentális katedrálisok építésébe, nemesi családok kegyébe kell férkőznöd, és részt kell venned rangos vásárokon, ahol fő üzleti tevékenységedet bonyolítod. Olyan neves emberek szolgáltatásait is igénybe veszed, akiket később szívesen látsz majd a házaidban. Ily módon olyan tekintélyre teszel szert, amely a reneszánsz leghíresebb kereskedőjévé tesz. A Tiletum egy kockamenedzselő játék, amelyben a kockáknak kettős szerepük van: erőforrásokhoz juttatnak, és akciókat hajthatsz végre általuk. Minden körben bizonyos számú kockával kell dobnod. A körödben válassz egy kockát, hogy annak értékével megegyező számú erőforrást szerezz, majd hajtsd végre a kapcsolódó akciót. Az akció ereje fordítottan arányos a kocka értékével, tehát minél kevesebb erőforrásra teszel szert, annál erősebb az akció, és fordítva. https://youtu.be/7MvQywI0lfg    
 • Építsd meg az agyaghadsereget, hogy megvédd Csin Si Huang-ti császárt a túlvilágon! Építsd meg az agyaghadsereget, hogy megvédd Csin Si Huang-ti császárt a túlvilágon. Csin Si Huang-ti császár elhunyt. Hogy megvédjék őt a túlvilágon, nagy hadsereget kell összeállítani hűséges harcosok szobraiból, hogy őrködjenek a császár sírjában. Te is azok közé tartozol, akiknek feladata ennek a csodálatos hadseregnek a felépítése. A Terracotta Army-ban tehetséges iparosokat és művészeket képviselsz, akik a csodálatos szobrok összeállításán fáradoznak. A játék során erőforrásokat gyűjthetsz, továbbfejlesztheted munkásaidat, és a császár tanácsadóitól kérhetsz kegyet. A célod az, hogy döntő szerepet játssz az agyaghadsereg létrehozásának folyamatában. Sikeredet győzelmi pontokban mérik. A játék során te és játékostársaid közösen építitek a sereget, de miután a játék ötödik fordulója véget ért, közületek csak egyvalaki kerülhet ki győztesen: az, aki a legtöbb pontot gyűjti. A játék során harcosok szobrocskáit helyezed el a mauzóleumban, csoportokat alkotva. Ezek a szobrok több játékoshoz is tartozhatnak, amint az a talpukon jelezve van. A mauzóleumon belül több, azonos típusú szoborból álló különálló csoport is létezhet. Számtalan lehetőséged lesz pontokat szerezni többség és jelenlét alapján. A többség eléréséhez az szükséges, hogy te legyél az egyetlen játékos, aki a legtöbbet birtokolja az aktuálisan pontozott adott erőforrásból vagy szobortípusból. (Ha te vagy az egyetlen játékos, akkor többséged van.) A jelenléthez rendelkezned kell legalább egy adott erőforrással vagy szobortípussal, amelyet éppen pontoznak. Az ötödik kör végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos nyer. https://youtu.be/FNqCpcj5DAc    
 • Medvepark

  14 990 Ft
  Amikor medvére gondolunk egy nagy, lomha barna jószág jut eszünkbe. Pedig a Földön több tucat különböző medvefaj él. Az Alaszkai Kodiak (Grizzly) akár egy tonnát is nyomhat, míg a Jegesmedve "alig" 600-700 kg-osra nő meg, de termetesebb a Grizzlynél. A Medvepark a medvék világába kalauzol minket, azzal a céllal, hogy építsünk egy parkot melyben a látogatók megismerhetik a különböző medve fajtákat. A jegesmedvének építenél egy hűvös medencét, vagy a koalának egy eukaliptusz mezőt? Mire a látogatók körbejárnak mindent, biztosan megéheznek, így biztosítanod kell az ő szükségleteiknek az ellátását is. Bárhogy is döntesz, bizonyosodj, meg róla, hogy meg vannak a szükséges engedélyek az építkezéshez és gazdálkodj jól a területtel! A Medvepark egy leleményes építkezős játék, melyben "tetriszhez" hasonlatos elemek segítségével kell kitöltened a rendelkezésedre álló játékteret. A felépített épületekért, kifutókért kapunk pontokat, s minél hamarabb építed meg őket, annál jobb, hisz így hozzáférhetsz új épületekhez, létesítményekhez és új területekhez. https://youtu.be/g9C0yEolzhU  
 • MONOPOLIS a mi városunk. Mindannyiunké. Mi építjük, mi fejlesztjük, mi lakunk benne. Mindannyian jót akarunk-de magunknak kicsit még jobbat. Építsük tehát az igényeknek és a lehetőségeknek megfelelően ezt a páratlan várost úgy, hogy a legtöbb hasznot-azaz győzelmi pontot- mi magunk szerezzük. A MONOPOLIS különleges városépítő játékban mindenki egyetlen, közös várost épít, de egyénileg gazdálkodik a lehetőségekkel, folyamatos versengésben a többiekkel. Könnyen tanulható szabályai, családok illetve kezdő játékosok számára is élvezhetővé teszik, ám változatos, okos tervezést és bölcs döntéseket igénylő játékmódja miatt a gyakorlottabbak kedvencévé is válhat. Légy MONOPOLIS legsikeresebb építésze. https://youtu.be/0P9dMBGRo1c  
 • TEN

  12 490 Ft

  Kellemes, taktikus, szórakoztató és gyors kis aukciós kártyajáték a shopban, igazi csemegének ígérkezik azoknak, akik nem a mély gondolatokat keresik, hanem a játékélményt! 🙂

  TEN - váratlanul berobbant a társasjátékos piacra ez a trükkös, licitálós kártyajáték, lendületből vagy 10 cég vásárolta meg a jogokat, ami egy kissé meglepő...
  Gyors kis játék, egyszerű szabályokkal, szükséges hozzá egy kis bátorság, okos licitálás, lapokat kell szereznünk, minél hosszabb és lehetőleg teljes sorozatokat kell felépítenünk, amihez az elemeket egy kis taktikával, szerencsével és ügyes húzásokkal szerezhetjük meg. Minél többen játszunk vele, annál nagyobb móka! 😄
  Ami nálam 150%, az a megjelenése, valahogy így kel kinézni egy modern játéknak 2022-ben! A megvalósítás pazar, a kártyák hátoldalán UV lakk, az előlapon mindegyik szám kapott valami extra csillogó, luxus felületet.
  A további nagy plusz nálam, hogy mivel nincs témája a játéknak, nem is akar valami történetet a nyakadba sózni, csak azt szeretné, ha jól éreznéd magad...
  További nagy plusz, a játékhoz már alapból készítettek egyszemélyes szabályt!

  TEN is an exciting push-your-luck and auction game for the whole family! Players draw cards one-at-a-time, trying to add as many as they can without exceeding a total value of TEN, or they bust!

  Players may push their luck to draw more cards and use currency to buy additional cards in their attempt to build the longest number sequence in each color. When valuable wildcards emerge from the deck, players compete in auctions to obtain them in order to fill gaps in their sequences

  https://youtu.be/hIpG8vwRXWQ

 • Ceylon - megérkezett az új kiadása ennek a nagyon stílusos és kellemes hangulatú játéknak! Plant, harvest, and ship teas. Establish presence in Ceylon and develop technologies During the second half of the nineteenth century in what was then Ceylon, today known to all as the nation of Sri Lanka, a deadly fungus killed off all the coffee plantations on the island thus causing a serious economic crisis. The Scot James Taylor, and later many other entrepreneurs, set about substituting tea plantations for coffee plantations and hence creating what many connoisseurs today consider to be the best tea in the world. In Ceylon, players take on the role of the pioneers who developed the Ceylon tea industry. As such, they build plantations in different districts and at different altitudes. They produce tea and try to sell it to the most important export companies. To favor this task, they must win the favor of the counselors of each district and develop the necessary technology that allows them to get ahead of their competitors. At the end of the game, players score points for having plantations in each district, for meeting demands that have been set, for the level of technological development reached, and for the amount of money collected. In the end, the player who has the most points wins. https://youtu.be/DuOLmLJUP4g
 • HAMLET - The Founder's Deluxe Pledge - MEGÉRKEZETT! MSRP: 74,95 €

  Lenni vagy nem lenni? – a nagyon sokszor feltett kérdésről most kivételesen a HAMLET KS deluxe edition jutott eszembe, ugyanis BEÉRKEZETT a raktárunkba ez az ígéretes játék is, fémpénzekkel, 3D katedrálissal, és az 5. játékos kieggel és egyéb KS exclusive miegymással együtt…! 😄 A HAMLET egy szórakoztató és érdekes városépítő (na jó, falu) játék, ahol minden épület lapkája más alakú, és emiatt máshogyan is kapcsolódnak egymáshoz. A játékban menedzseljük a közös nyersanyagkészletet (!!!), minden körben alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez, szállítunk építőanyagokat és árut, miközben a főtéren szépen épül a látványos 3D templom.... A Hamlet egy kompetitív faluépítő játék. A brit angolban a „hamlet” általában egy kis falut jelent templom nélkül. Így a Hamlet társasjáték akkor ér véget, amikor a játékosok befejezik a templom építését. Ami egykor egy fiatal falu volt, mára egy nyüzsgő várossá vált. Bár mindenki ugyanazt a falut építi, a játék nyertese az a játékos, aki a legtöbb pontot szerzi azzal, hogy a falu növekedéshez a legnagyobb mértékben hozzájárul. Pontokat szerezhetsz sokféleképpen, mint az egyházi szállítások teljesítése, az épületek építése, eladás a piacon, utak építése, anyagok finomítása, mérföldkövek és díjak teljesítése, és az erős szállítási hálózatokhoz csatlakozással. Ez mind hozzá fog járulni ahhoz, hogy te legyél a legnagyobb jótevő a játék végére! Itt tudod megnézni, hogy mit tartalmaz a KS HAMLET - The Founder's Deluxe Pledge - KLIKK! A játék NYELVFÜGGETLEN lesz, ahogy lenni szokott 😉😀 – magyar nyelvű játékszabály letölthető! https://youtu.be/YBwswGnksXw ...és itt az egyszemélyes szabály is: https://youtu.be/qp9nnFbxAow
 • 2022 esseni megjelenés, november elején érkezik! MSRP: 55,00 €

  Collect the most beautiful and interesting collection of insects in the world!

  We have known the history and travels of great naturalists (Darwin, Humboldt), but the work of many women remains unrecognized. At a time and faced with obstacles that seemed insurmountable for being women, they were brave, irreducible and tenacious in their passion for insects. Insecta is a tribute to entomology and these women. As an entomologist, you will compete with other players to collect the most beautiful and interesting collection of insects in the world. On each turn you can choose two insect or target cards to get the most points. Each entomologist or traveler will show and facilitate some of these objectives according to the order of the insects and the places where they are in the world. https://youtu.be/Ocb-0N2gb8k
 • Praga Caput Regni - Prága, a birodalom gyöngyszeme, talán szabad fordításomban ez lenne a játék címe, elképzelhető, hogy egy igazi gyöngyszemmel van dolgunk...

  Kifutó termék! - Megjelent a magyar kiadás, ezért véglegesen leértékeltük a nyelvfüggetlen, eredeti kiadást MSRP: 49.95 €

  Charles IV has been crowned King of Bohemia and ruler of the Holy Roman Empire. From his castle in Prague, he oversees construction of new fortifications: a bridge across the Vltava River, a university, and a cathedral rising within the walls of the castle itself. Prague is already among the largest cities in Europe. King Charles will make it the capital of an empire! In Praga Caput Regni, players take the role of wealthy citizens who are organizing various building projects in medieval Prague. By expanding their wealth and joining in the construction, they gain favor with the king. Players choose from six actions on the game board — the "action crane" — that are always available, but which are weighted with a constantly shifting array of costs and benefits. By using these actions, you can increase your resources, improve the strength of your chosen actions, and build "New Prague City", the Charles Bridge, or city walls. You can possibly gain additional actions or even participate in the construction of St. Vitus Cathedral. Clever players will discover synergies between carefully timed actions and the rewards from constructing civic projects as all of the mechanisms mesh together. At the end of the game, the player who most impressed King Charles wins. https://youtu.be/5TkcV5OQvYM

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás