/Stratégiai társasjátékok
 • Panda!

  Értékelés: 5.00 / 5
  2 990 Ft
  A távoli Kínában 2000 évvel ezelőtt felbolydult a császári udvar: elszabadultak a Fenséges Han császár házi kedvencei és most az udvar különböző pontjain fel-felbukkanva bosszantják a Mennyei Birodalom alattvalóit. A császár – bár szívéhez mindegyik állata igen közel állt – végső kétségbeesésében udvarába rendelte a Négy Égtáj sárkányait, hogy megregulázzák kis kedvenceit. Ám azzal nem számolt, hogy ezek az állatok különleges képességeiknek köszönhetően könnyedén túljárhatnak még az ilyen hatalmas bestiák eszén is… A Birodalom ügyintézőinek, azaz a játékosoknak arra kell törekedniük, hogy a játék 12 fordulója után a lehető LEGKEVESEBB ponttal rendelkezzenek. Kínában nagy zűr van kilátásban… Ha váratlanul megjelenik a tiszteletreméltó Bankár, akkor sajnos, minden többe kerül, ha tiszteletét teszi a nagytekintélyű Császári követ, akkor ajándékot hoz, ha ott lapul valahol az a ravasz Majom, akkor ő meg ellopja, ha pedig a mindig éhes Tigris bukkan fel, akkor pedig megeszi, volt, nincs. Ha a Krokodil, akkor annak senki sem tud örülni igazán, és ha megjön az “ártalmatlan” Panda… Na, erről jobb nem is beszélni. Akkor Ő mindenkit jól megfegyelmez és kezdődik minden elölről… A Vigyázat! Panda! egy egyszerű, vidám kártyajáték, melyben a legfontosabb szabály az, hogy az utolsó ütést NEM szabad elvinni! Fontos tudnunk, hogy a játék első 6 köre tulajdonképpen felkészülés a 7. körre, amikor is a tényleges pontozásra kerül sor. Csak az utolsó körben megmaradt kártyák fognak számítani és határozzák meg az aktuális fordulóban szerzett pontokat. Így a játékosoknak okosan kell tervezniük az első 6 körben, hogy a játék végére a legjobb kártyáikat tartsák meg, ez azonban nem könnyű. A játék győztese az lesz, aki a legkevesebb pontot gyűjtötte a 12 forduló után, vagy annak a fordulónak a végére, amikor az egyik játékos elér legalább 222 pontot!
 • Akció!

  Mexikói párbaj

  Értékelés: 5.00 / 5
  3 790 Ft 2 990 Ft
  A Mexikói párbaj (Mexican Standoff) egy olyan életveszélyes patthelyzet, melynek során több párbajhős egyszerre fog fegyvert egymásra, de ha valaki elsüti a fegyverét, akkor nagy valószínűséggel csak egyetlen fegyveres kerül ki győztesen… Jefe Escorpión Alfredo, a megátalkodott bandita, a Fekete Skorpió banda főnöke rettegésben tartja a környéket. Kiszámíthatatlan és mogorva természete miatt vele csak az igazán bátrak mernek ujjat húzni. A játékosoknak (vadnyugati hősöknek) az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék 7 fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton. A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabb számozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük. A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást – így akár a seriffet is –, azonban a párbaj után mindig csak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni. A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal a legtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg. https://youtu.be/TyP5MV38xg0
 • Sushi Go

  Értékelés: 5.00 / 5
  3 790 Ft
  A wasabit vagy a pudingot szereted jobban? Tedd próbára magad a világ legcukibb party játékával! Szerezz pontokat a legtöbb sushi összegyűjtésével, vagy gyűjtsd ki az összes sashimit! Mártogasd a kedvenc nigirid wasabiba, hogy megtriplázd az értékét! Ha mindent megettél, fejezd be a menüd a pudingoddal. De vigyázz milyen kártyát adsz át a barátaidnak, lehet, hogy arra van szükségük ahhoz,hogy legyőzzenek!
 • ARBORÉTUM

  Értékelés: 5.00 / 5
  4 990 Ft
  Mi sem szemlélteti úgy a természet szépségét, mint egy Arborétum vibráló színkavalkádja. Az Arborétumba látogatók számára tervezhettek színpompás rügyekkel és levelekkel szegélyezett sétaútvonalakat. Az élénk cseresznyevirág, az illatos som és a tekintélyes tölgy mind-mind helyet kapnak ezen a békés helyen. Ám a harmonikus légkör mögött egy igazi versengésre ösztönző játék rejtezik. El kell döntenetek, mely kártyáitokat helyezitek el Arborétumotokban, és hogy melyeket tartjátok meg a kezetekben, mivel csak a legtapasztaltabb arborétumvezető nyerheti el a természet legnagyobb rajongója címet. Az Arborétum nemcsak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselnünk az utolsó pillanatig. Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik. Az egyedi, már-már művészi grafikával rendelkező kártyajáték már meg is vásárolható! És már itt is van egy magyar nyelvű bemutató az Arborétumról - Győri Zolitól: https://youtu.be/Ms8kdWJ2VhM Rövid szabály, gyönyörű kártyák és ravasz játékmenet - ez az ARBORETUM! Az alábbi nagyon szép és hangulatos bemutatót a DRAFT társasjátékos vlog készítette: https://youtu.be/Nyebx8J2d5s Minden játékos egy sétaútvonalat épít önmaga előtt, minél hosszabb a sorozata, annál több pontot érhet el a játék végén. Egy sor akkor számít érvényesnek, ha növekvő, vagy csökkenő számsorozat és a kezdő és végső kártya ugyanolyan fafajtából áll. Tulajdonképpen különböző színű, de egymásba kapcsolódó sorozatokat kell egymásba fűznünk - ha tudunk. A játék érdekessége abból áll, hogy nemcsak a sétaútvonalunkat kell okosan menedzselnünk, hanem ügyelnünk kell arra, hogy milyen lapokat dobunk el minden körben és tartunk meg a játék végére a kezünkben, mert a végső pontozásnál ezekkel a kártyalapokkal próbáljuk érvényesíteni a sorozatainkat. Minden körben azokat a kártyákat eldobjuk, amelyekre nincs szükségünk, de abban biztosak lehetünk, hogy ezeket a lapokat más játékosok boldogan felveszik és beillesztik a sétaútvonalukba, sok-sok pontot szerezve ezzel... A játék végén csak az a játékos kap pontot a sétaútvonaláért, aki abból a fafajtából a legértékesebbet meg is tudja tartani a kezében. Összegezve: a legnagyobb dilemma a játékban az, amit meg kell oldanunk, hogy milyen fafajtákat gyűjtünk önmagunk előtt a legjobb kombinációban, milyen kártyákat dobunk el, ami másnak jó, és mit tartunk meg a játék végi pontozáshoz. Ötletes, kombinatív, gyönyörű és szórakoztató - jó játékot!  
 • Kalandok Birodalma

  Értékelés: 5.00 / 5
  6 990 Ft
   Hatalmas élmény egy kis dobozban!
  Készen állsz egy újabb díjnyertes játékra? A Tiny Epic Kalandok Birodalma társasjátékban új területeket kell felfedezned, meg kell szerezned a legkülönlegesebb tárgyakat, mert csak így üldözheted el a határsértő goblinokat! A birodalomnak azonban csak egy megmentője lehet... Komoly játékok - kis helyen! A Tiny Epic sorozat minden tagja egyedi témájú és játékmenetű, és összetettségük ellenére mégis elférnek egy hátizsákban. A Kalandok Birodalmában minden játékos egy három fős kalandor kompániát irányít, akik a birodalom védelmezésére esküdtek fel. A világot járva kell erősödni, mágikus felszereléseket gyűjteni, küldetéseket megoldani és küzdeni a betolakodók ellen. Amelyik csapat a legtöbbet tesz a birodalom megmentéséért, elnyeri az uralkodótól méltó jutalmát! A figurák kialakítása igazán különleges, hiszen a kis bábuk tényleg felszerelhetők a kalandozás során megszerzett tárgyakkal. Ragadj kardot, szállj szembe a goblinokkal, fejleszd a varázserőd és szerezd meg a legjobb felszerelést, hogy dicsően zárhasd ezt a kalandot!  
 • Micropolis

  Értékelés: 5.00 / 5
  6 990 Ft
  Gather your ants in Micropolis, and send them through the anthill to do your bidding. What do you want? Fruit? Warriors? A queen? Even more ants?! Each player starts with a central location that will be surrounded by ten tiles over the course of the game, with the tiles being connected by a series of tunnels. Over ten rounds, players draft tiles one at a time, with the player with the largest army going first. They can take the first tile in line, or place an ant on each tile they want to pass to get to something better. The tiles have various roles on them: Queens who if alone can improve their space; Nannies who give you extra ant soldiers; Architects who let you take any tile for free; Warriors who attack the first player; Generals who manage the movement of your ant soldiers; and Fruit gatherers who collect fruits, which score based on the variety you have. Ants at the end of the game are worth one point each, and whoever has the largest army earns an additional 5 points. https://youtu.be/wSb-opi2b1Q ♠  Bruno Cathala új játéka, könnyű és kellemes, családi "hangyás" játék.  ♠
 • Akció!

  ARBORETUM deluxe

  Értékelés: 5.00 / 5
  9 990 Ft 7 990 Ft

  Nowhere is nature's beauty quite so evident as in the resplendent colors of an arboretum. In Arboretum Deluxe, you create carefully planned paths for your visitors to walk as they take in the colorful explosion of buds and leaves. The cheerful cherry blossom, the fragrant dogwood, the mighty oak – all have a place in this peaceful haven. But the tranquil setting belies the game's competitive heart. You must choose which cards to plant in your arboretum and which to keep in hand, as only the most expert curator will win the renown of nature enthusiasts everywhere.

  https://youtu.be/oCtLvVFF0xI

 • Point Salad

  Értékelés: 5.00 / 5
  6 790 Ft
  Point Salad is a fast and fun card drafting game for the whole family. There are over 100 ways to score points. Players may use a variety of strategies and every game of Point Salad is unique! Cards come in six different types of veggies, and the back of each card has a different scoring method. So for instance, one scoring method may award 2 points for every carrot you have, but deduct a point for every onion. By drafting combinations of veggies and point cards that work for your strategy, you can amass the most points and win. https://youtu.be/3ox4SZuIlr8
 • Akció!

  Végtelen Galaxisok

  Értékelés: 4.00 / 5
  6 990 Ft 5 990 Ft
  Képes vagy irányítani egy egész galaxist? Tudsz úgy taktikázni, hogy mindenki orra elől elkapkodd a bolygókat, és az egész világot csak te urald? Egy biztos: a stratégiádra ebben a játékban biztosa szükség lesz - vedd fel a kesztyűt, és győzd le ellenfeleid! Építs fel egy egész univerzumot, akár egyedül is, egy automata ellenféllel (Zsarnok Galaxis) szembeszállva! Komoly játékok - kis helyen! A Tiny Epic sorozat minden tagja egyedi témájú és játékmenetű, és összetettségük ellenére mégis elférnek egy hátizsákban. A Végtelen Galaxisokban felfedezésre váró világok tárulnak eléd, amiket vagy ügyes stratégaként, vagy éles eszű diplomataként hódíthatsz meg. Minden meghódított bolygó új és különleges lehetőségeket biztosít, így a megfelelően „összeválogatott” világok segítségével egy páratlanul sikeres birodalmat alkothatsz. A játék alapvetően egy kockás akcióválasztó rendszert használ, a dobott értékeket lehet felhasználni a már megszerzett bolygók képességének használatára, vagy éppen a diplomáciában és a civilizációban való fejlődésre. De számos lehetőség nyílik a dobások megváltoztatására, így nem csak a vak szerencse határozza meg, kinek sikerül meghódítania a végtelen világűrt. A játékostáblák másik oldalán található a Zsarnok galaxis táblája, mely az egyszemélyes játékmódhoz kínál különböző nehézségű ellenfelet.  

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás