🥷 CLAIM – Tároló doboz 🇹🇯

7 000 Ft

CLAIM nagyméretű (368 mm x 268 mm x 120mm) tároló doboz az összes CLAIM frakció számára!
A Dobozban találsz egy műanyag tároló rekeszt a CLAIM frakciók számára, 1 forgatókönyvet, mely segíti a játékot és 2 új promókártya frakciót – Szatírok (Faunok) és az Ébredezők.

A Birodalom hatalmasabb, mint valaha. Egyre nehezebb feladat uralni a királyságot, hiszem már több, mint 40 frakció szavazatával kell tervezni. Bölcsen válaszd meg a frakciókat és használd a tulajdonságaikat, hogy megszerezd a trónt!Ebben a dobozban eltárolhatod a teljes Claim gyűjteményed! Előre megtervezheted a frakcióidat, hiszem a boxban található 60 rekeszben van elég hely a jelenlegi és a későbbi frakciók számára is.
A tárolórekeszeket úgy terveztük meg, hogy a kártyák kártyavédővel és anélkül is kényelmesen beleférjenek. Gyűjtsd össze a teljes Claim sorozatot ebbe a különleges tárolódobozba, és ráadásként ajándékba adunk hozzá még 2 limitált kiadású promó frakciót is: az Ébredezőket és a Szatírokat.
Mindemellett az első forgatókönyv is a doboz része, amely segít eligazodni a játékra kiválasztott frakciók között.

Tartalom: 1 műanyag tárolórekesz, 20 kártya, 1 forgatókönyv

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és  Látnokok, Vámpírok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!

Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?

 

Leírás

TARTALOM:

  • Nagy méretű tároló doboz az összes CLAIM frakció számára
  • Méret: 368 mm x 268 mm x 120mm
  • Műanyag rekesz a Claim frakciók számára (kártyavédővel együtt számolt méret)
  • 1 forgatókönyv
  • 2 új promókártya csomag – Szatírok és az Ébredezők

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„🥷 CLAIM – Tároló doboz 🇹🇯” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top